Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Bevezettük a Collin Skálát!

Talán számodra is jelentett már problémát, hogy milyen erősségű potencianövelő vagy késleltető hoz eredményt. Ez a probléma mától megoldódik.

Vásárlóink gyakran kérnek segítséget Ügyfélszolgálatunktól, hogy a számukra leginkább kedvező hatású potencianövelő, késleltető, pénisznövelő és vágyfokozó termékeket tudják kiválasztani. Fontos tudni, hogy minden ember szervezete eltérő igényekkel rendelkezik, ezért amelyik készítmény egyik vásárlónknak a gyönyör csúcspontját jelenti, az a másik vásárlónk számára talán túl erősnek, vagy esetleg hatástalannak bizonyulhat.

 

Azért, hogy meg tudjuk könnyíteni a megfelelő termék kiválasztását, a Késleltetés.hu bevezette a Collin Skálát.

 

A Collin Skála egy ötfokozatú mérőskála, amelyben a vásárlói tapasztalatok alapján kerül meghatározásra a termék erőssége. A skála segítségével a probléma jellegéből meghatározhatjuk, hogy milyen erősségű potencianövelő, késleltető, pénisznövelő és vágyfokozó készítményre van szükségünk. Amennyiben korábban kipróbáltál már valamilyen készítményt, úgy a szerzett tapasztalataid alapján tudsz gyengébb vagy erősebb készítményt választani.

 

Extra erős

A Collin5 típusú termékek fejtik ki a legnagyobb hatásfokot vásárlóink visszajelzése szerint. A legsúlyosabb zavarokkal küzdő vásárlóink is elégedettek ezekkel a készítményekkel, azonban a kisebb súlyú zavarban szenvedők számára erősek lehetnek.

 
Erős

A Collin4 kategóriába eső termékek bár minden felhasználóra fejtenek ki kedvező hatást, azonban a legsúlyosabb problémákkal küzdő vásárlók számára ez a hatás elmaradhat az elvárt élménnyel. Az átlag felhasználók ezen termékekkel is jelentős mértékben képesek növelni teljesítményüket.

Intenzív támogató

A Collin3 kategória termékei intenzív támogató készítmények, amelyek használata az átlag felhasználók többségének megfelelő hatást biztosít. A közepesen súlyos vagy nagyon súlyos zavarokkal küzdők számára ezen termékek gyengének bizonyulhatnak.

Támogató

A Collin2 kategóriában található termékek támogatják a szervezet egészséges működésének fenntartását, enyhén erősítik a szexuális funkciókat. Más készítmények kiegészítésére ajánlottak.

Hogyan alkalmazható a Collin Skála?

Potencianövelő szerek:

  • Collin5: rendszeresen vagy gyakran visszatérő merevedési zavarok, amelynél a férfi egyáltalán nem képes elérni az erekciót, vagy a nehézségek árán elért erekciót kevesebb, mint 1 percig tudja fenntartani. Ilyen például a kiemelkedően elismert Dr. Hard Potencianövelő Kapszula.

  • Collin4: visszatérő merevedési zavar, amelynél az erekció elérése olykor problémát jelent, míg máskor zavartalan. Ide sorolható az az eset is, amikor az elért erekció nem megfelelő keménységű, vagy nehezen tartható fenn 1 percnél tovább. Ebbe a kategóriába tartozik a Szuperhős Potencianövelő Kapszula is.

  • Collin3: enyhébb és ritkábban fellépő merevedési zavar, amelynél az erekció elérése vagy fenntartása során kezdeti nehézségek lépnek fel, melyek az aktus során oldódnak, és a szexuális életet jelentéktelen mértékben befolyásolják. Így hat a Venicon Potencianövelő Kapszula is.

  • Collin2: a merevedési zavar megelőzésére, az önállóan elért erekció keményebbé tételére, a merevedés fenntartásának meghosszabbítására és a szexuális teljesítmény növelésére használható készítmények