Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

A leghatásosabb gyógynövény, ami kezeli a korai magömlést

A korai magömlés kezelésében a gyógynövények királynőjének is tekinthetjük a komlót. Ezen speciális gyógyhatására egészen véletlenül jöttek rá, ám azóta is gyakran alkalmazzák. Itt megtudhatod, hogyan is segít a komló!

Nagyon sok olyan növényt ismerünk a mindennapjainkból, amelyek finom íze mellett gyógyhatással is rendelkeznek. Régóta ismerünk fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, vízhajtó, vagy akár nyugtató hatású gyógynövényeket is, azonban azt sokan nem tudják, hogy létezik egy olyan hazánkban is ismert gyógynövény, amelynek használata során a korai magömlés problémájára, és úgy általában a nemiségre kedvező hatásokat tapasztaltak.

EZ A KOMLÓ!

 

komló (Humulus) a kenderfélék (Cannabaceae) családjának egyik nemzetsége. A nemzetségbe világszerte három faj tartozik, melyek közül a legismertebb és legelterjedtebb a közönséges komló (H. lupulus).

A gyógynövény eredeti hazája valószínűleg Kelet-Európa volt, azonban a 8. század óta egész Közép-Európában elterjedt növénnyé vált. A komló nőivarú példányainak virágzatában minden virág egy papírszerű murvalevél hónaljában ül. Éréskor a murvalevelek kb. 2 cm hosszúra megnyúlnak, és tobozra hasonlító álfüzért alkotnak. Ezeket a tobozokat használhatjuk természetes gyógyászati célokra.

 

 Cobeco Ejakuláció Késleltető Krém

 

KOMLÓVAL A KORAI MAGÖMLÉS ELLEN

Az évszázadok tapasztalatai szerint a komló sajátos hatása, hogy optimális módon csökkenti a férfiak szexuális ingerlékenységét, éppen ezért vált alkalmazhatóvá a korai magömlés kezelése során is. Több cikkben írtunk róla, hogy a korai magömlés a férfiak körében legelterjedtebb szexuális zavar, ugyanakkor ez a legkevésbé figyelembe vett probléma is. Talán ezért tartozik az egyik leggyakoribb szakítási okok közé, még akkor is, ha ezt a nők nem szívesen nevezik meg.

 

A korai magömlés kezelése

A korai magömlés nem volt ismeretlen jelenség a korábbi évszázadokban sem. A komlószedőkön tapasztalták először a növény kedvező hatásait. Ősszel néhány hétig tart a komló aratása, amelynek idején az aratáson dolgozó fiatal lányok menstruációja elmaradt, és a férfiak szexuális teljesítménye időben hosszabbá vált, csökkent a férfiak "türelmetlensége". Annyira rendszeressé vált ez a jelenség, hogy elkezdtek kapcsolatot keresni a gyógynövény és a szexuális működés között. A modern orvostudomány vizsgálatai később ki is mutatták, hogy a komló friss állapotában a női nemi hormonhoz hasonló anyagot tartalmaz magas koncentrációban.

Ezen túl azt is megállapították, hogy az androgének (férfi nemi hormonok) hatását csökkentő anti-androgén hormon képződését is támogatja kedvező mértékben a növény. A vizsgálatok szerint az érzékenység csökkentő hatása annyira alacsonyan tud érvényesülni egy egészséges férfi esetében, hogy a nemi vágy fennmaradása mellett csupán túlzott izgalmát csillapítja. Innentől indult el a komló felhasználása a gyógyászatban.

 

MILYEN FORMÁBAN FOGYASZTHATÓ A KOMLÓ, HA A KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSÉRE HASZNÁLNÁNK?

Ma már nem kell részt vennünk a komló aratásában ahhoz, hogy kiemelkedő gyógyhatását megtapasztalhassuk, ugyanis a levegőben szálló hatóanyagok belégzésén túl több formában is bejuttathatjuk szervezetünkbe a szükséges mennyiséget. Ma már léteznek komló koncentrátumot tartalmazó kapszulák, amelyek közül érdemes a tisztán csak komlótobozt tartalmazó készítményeket keresni. Ezek adagolása a növényi hatóanyag koncentrációjától függ, ezért a kapszula szedése előtt az ajánlott mennyiség után érdemes érdeklődni.

A korai magömlés elleni hatás maximalizálása érdekében mi a komló tea formájában való fogyasztását javasoljuk 3-4 héten keresztül.

 

Tipp: Azonnali késleltető hatás

 

Pjur Med Késleltető Spray Pjur Med Pro-Long Késleltető Spray tölgyfakéreg kivonattal

 

A filteres komló teától, amelyeket akár már a sarki ábécében is megkaphatsz, jobb megoldásnak látjuk a komlótoboz teafőzetként való elkészítését. A gyógyteákhoz ajánlott adagoló kanalat megtöltve öntsük le a gyógynövényt forró vízzel, majd áztassuk még 5 percig. Áztatás után a növényt távolítsuk el a főzetből, majd ízesítsük kedvünk szerint. Naponta 1-2 bögre főzet rendszeres fogyasztása elegendő lehet ahhoz, hogy elkezdje korai magömlés elleni hatását kifejteni.

 
A korai magömlés kezelése hozzájárul a boldog párkapcsolathoz
 

Bár a komló a sörgyártás egyik alapanyaga, azonban a sör fogyasztásával nem érhető ugyanez a hatás: az alkohol fokozza a korai magömlés kockázatát.

A korai magömlés gyógynövényes kezelését ajánlott kiegészíteni klinikailag fejlesztett, és bizonyítottan késleltető hatású készítményekkel a magabiztosabb állóképesség érdekében. A piacon fellelhető egyik legjobb készítmény a Bull Power Orgazmus Késleltető Gél, amely nemzetközileg elismert hatóanyaginak köszönhetően enyhe hűsítő hatás mellett késlelteti a korai magömlést, eközben magabiztos férfias érzetet teremt számodra.

 

Bull Power Késleltető Krém Bull Power Késleltető Krém

 

Minden hasznos információt megtalálsz oldalunkon ahhoz, hogy képes légy leküzdeni a korai magömlés okozta frusztrációt, és újra felszabadult nemi életet élni. A témában készült cikkeket, tippeket, és technikákat a Korai Magömlés Tudástárban, míg az ajánlott készítményeket a bal oldali kategóriákban találod.

Késleltetés.hu