Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

7 mód arra, hogy tovább bírd az ágyban

Dr. Walsch kutató szerint ezekben a módszerekben kell a korai magömlés megoldását keresni. Ezen módszerek nem csak megakadályozzák, hogy a korai magömlés hamar kiutasítson az ágyból, hanem izgalmasabb szexhez és intenzívebb orgazmushoz is vezetnek.

Próbáltad már, hogy a focira gondolsz a vég közeledtével, vagy újrajátszottad fejben az utolsó póker party főjátszámáját, de egyesek talán még a kedvenc szendvicsük készítésének lépeseit is vizionalizálták már, de minden teljesen hiába. Minél jobban próbálsz hosszabb ideig teljesíteni az ágyban, minél jobban próbálod visszafogni a magömlést, annál gyorsabban végzel, és ezzel nem vagy egyedül. A férfiak többsége megtapasztalja ezt az érzést, azonban sokan kénytelenek vele rendszeresen együtt élni.

 
Korai magömlés kezelése
 

"A korai magömlés egy olyan probléma, amely szinte minden férfit érint életében legalább egyszer" - mondja Thomas J. Walsh, a Washingtoni Egyetem szakembere. Aki gyakrabban él nemi életet, az természetesen gyakrabban is esik a korai magömlés áldozatává, míg az elhanyagoltabb férfiak ritkábban.

 

 Cobeco késleltető krém 

 

Dr. Walsh szerint elsősorban két módszer létezik arra, hogy hosszabb ideig bírjuk a tempót az ágyban: fizikai és pszichológiai kezelés. Míg a fizikai kezelés a szex során átélt érzeteket, az intim területeket ért stimuláció agyi feldolgozását célozza meg, a korai magömlés pszichológiai kezelése az élet bármely területét érintő aggodalommal, stresszel vagy más mentális tényezőkkel foglalkozik, amelyek negatív irányba befolyásolják a szexuális teljesítményt.

 
Korai magömlés kezelése
 

Nem szabad elfelejteni, hogy az időtartam nem a legfontosabb része a kielégítő szexuális élet képletének, azonban elegendő idő nélkül sajnos nem sok esélye van egy férfinak megmutatni tehetségét, ezért törekednünk kell arra, hogy a magömlés a lehető legkésőbb következzen be.

Dr. Walsh és munkatársai megalkották a korai magömlés kezelésére szerintük leginkább alkalmas módszerek listáját. Mielőtt azonban élesben próbálnád ki ezeket szex közben, mindenképp javasolt egyedül kísérletezni.
 

 

1. Biofeedback

biofeedback egy alternatív gyógymód. Olyan módszereket jelent, amelyek az ember élettani működésének tudatosítására irányulnak – sok esetben kiegészítve olyan készülékek adatival, amik információt szolgáltatnak ezeknek az élettani rendszereknek a működéséről – az akaratlagos befolyásolás képességének megszerzése céljával. Megnyugtató érzés, ha tudjuk, hogy önmagunkon segíthetünk olyan problémák esetén, mint a korai magömlés vagy a merevedés elérése. Erre ad lehetőséget a biofeedback terápia, amelynek segítségével a páciens megtanulja, hogyan befolyásolja a testét gondolatai erejével.

 

Általánosságban a biofeedback terápiát követően a férfi képes szabályozni a saját neurofiziológiáját, vagyis képes azt befolyásolni, ahogy a teste reagál a fizikai érzékelésre - magyarázza Dr. Walsh.

Sokféle biofeedback terápia létezik, a korai magömlés elkerülése érdekében az a legjobb terápiás módszer, ha a férfi önkielégítés során eljuttatja magát az orgazmus kapujáig, azonban az elkerülhetőségi szakaszban leállítja a stimulálást egészen addig, ameddig vissza nem nyeri a kontrollt az orgazmus felett. Ezt a köznyelvben megszakításos módszernek is nevezzük. Ez a technika segít az agyad és a tested tanításában, hogy jobban irányíthasd a tested intenzív izgalomra adott válaszát.

 
Korai magömlés megszüntetése
 

Azt javasoljuk, hogy minden orgazmus előtt szakítsd meg a folyamatot 5-6 alkalommal, azonban ezt követően hagyd, hogy bekövetkezzen a magömlés. Ha túl sokszor szakítod meg magas izgalmi szinten a magömlés bekövetkezését, akkor az agyad könnyen hozzászokik ehhez az extrém magas izgalmi szinthez, ami hosszútávon merevedési zavar kialakulásához vezethet.

 

Viagel Potencianövelő Spray

 

Ne felejtsd el, hogy minden szexuális aktus során, történjen az egyedül, vagy a partnereddel, a nemi szerveknek sok nedvességre van szüksége. Különösen fontos ez az önkielégítés során, amikor a női nemi váladék sem nedvesít. Használj minden önkielégítés és szex során síkosító készítményt a hámlás és a hámréteg sérüléseinek elkerülése érdekében.

 

2. A Squeeze technika

Squeeze technika helyes alkalmazásával korábbi cikkünkben már részletesen foglalkoztunk, amelyet megtalálsz a Korai Magömlés Tudástárban. Ebben a cikkben bemutattuk ennek a korai magömlés elleni technikának a legnagyobb előnyeit, a technikai alkalmazásának lépéseit, és azt is, mire figyelj a gyakorlás során. A technika lényege, hogy amikor érzed a magömlés közeledését, szorítsd meg közvetlenül a pénisz makkja alatti pontot, ezzel képessé válhatsz megállítani a forró vágy miatt hirtelen fellépő ejakulációs reflexet.

 

Korai magömlés kezelés


Ez is egyfajta biofeedback technika, hasonlóan az előzőhöz.

 

Pjur Med Pro-Long Késleltető Szérum

 

3. Hölgyeké az elsőbbség

A harmadik tanács inkább egy bűvész trükkre hasonlít, mint valódi megoldást kínáló technikára: Törekedj arra, hogy a nő hamarabb élje át az orgazmust. Még az aktus megkezdése előtt, az előjáték során úgy stimuláld a nő testét, hogy orgazmust élhessen át. Ha a nő hamarabb élvezi az orgazmus örömeit, biztosan nem lesz elégedett, ha nem is bírod sokáig.

 
korai magömlés
 

Tipp: Ne csak magadra figyelj!

 

Shiatsu G-Pont Stimuláló Gél

 
 

A legtöbb kapcsolatban az jelent problémát, ha a férfi a korai magömlés miatt még azelőtt befejezi a szeretkezést, mielőtt a nő is orgazmust élhetne át. (Ezért szakít minden 4. nő a korai magömlés miatt). Ha azonban a partnered gyönyörére koncentrálsz, minden tudásod beveted, hogy a száddal, az ujjaiddal, vagy valamilyen játékszerrel a fellegekbe repítsd, akkor a tényleges aktus megkezdése késik időben. Így a rövid szex is hosszabbnak fog tűnni a nő szemében. Próbáld csak ki!

 

4. Korai magömlés ellen kifejlesztett késleltető krém vagy késleltető spray

Dr. Walsch és csapata az egyik legjobb megoldásnak a helyileg ható spray-ket és krémeket tartja, amelyeket a péniszen alkalmazva késleltethetjük a magömlés bekövetkezését. Egyes készítmények érzéstelenítő hatást fejtenek ki, azonban a modern technológiának köszönhetően több olyan késleltető is beszerezhető, amely nem fosztja meg használóját a szex nyújtotta örömöktől, hanem az idegvégződések működését lassítva akadályozza az agy ingerek általi hirtelen elárasztását. Így a magömlés is később fog bekövetkezni Te és partnered legnagyobb örömére.

 
korai magömlés elkerülése boldogsághoz vezet
 

A legújabb késleltető szerek növényi alapanyagokból készülnek, hogy a lehető legkíméletesebb módon kezeljék a pénisz legérzékenyebb részeit is.

 

Késleltető Krém     /     Késleltető Spray

 

Dr. Walsch hozzátette, "Ha megfelelően használják ezeket a késleltető készítményeket, könnyen beállítható az az egyénre szabott megfelelő mennyiség, amely mellett a férfi nem veszít az élvezetből".

A szakértő azonban arra is figyelmeztet, hogy a túl nagy mennyiségben használt késleltető az érzés teljes hiányához, és emiatt a merevedés elvesztéséhez vezethet. Ezért fontos kitapasztalni az egyénre szabott, ideális mennyiséget.

 

5. Óvszer-kontroll

A legtöbb óvszergyártó rendkívül vastag gumit készít, ami felfogja a péniszt érő stimuláció jelentős részét. A vastagabb óvszerekben kisebb ingerlés éri a péniszt, ezért ezek már önmagukban is segíthetik a korai magömlés elkerülését.

 
óvszer
 

Ezeken kívül ma már léteznek olyan óvszerek, amelyeknek belső fala korai magömlés elleni, alacsony koncentrációjú késleltető anyagokkal van bevonva. Ezek a hatóanyagok az óvszer felhúzását követően kezdik el kifejteni hatásukat. A késleltető óvszer külső felülete egyszerű síkosítóval van bevonva, amely megkönnyíti a behatolást, azonban a nő orgazmusra való képességét nem befolyásolja.
 

Késleltető óvszerek

 

 Secura Good Timer Késleltető Óvszer

 

6. Gyógyszer a korai magömlés ellen

Sok férfi dob be egy pirulát nem csak azért mert szüksége van rá a merevedés eléréshez, hanem mert a növényi potencianövelő kapszula hatására soha nem érzett merevedés érhető el, amely új és intenzív élményhez juttatja őt és partnerét. Ma már arra is találunk gyógyszereket, hogy tovább bírjuk az ágyban, bár ezek többsége csak orvosi rendelvényre és csak gyógyszertárban kapható, mondja Dr. Walsh. A legtöbb ilyen gyógyszer problémája, hogy nagyon sok, nem kívánt mellékhatást okozhat, mint például magas vérnyomás, homályos látás, szédülés, a szem vérzése. Éppen ezért ilyen gyógyszerek szedése csak nagyon indokolt esetben engedélyezhető, amikor a korai magömlés problémája komolyan befolyásolja a páciens életét, mondja Dr. Walsh. 

 
korai magömlés gyógyszer
 
 
 

Fontos, hogy amennyiben mégis ilyen gyógyszer használatára esik a választásod, azt csak hiteles forrásból szerezd be. Keresd fel ennek érdekében orvosod, akivel őszintén beszélhetsz a problémáról. Az ő rendelvénye alapján válthatod ki a megfelelő gyógyszer készítményt a helyi gyógyszertárban. A fórumokon és az internetről vásárolt gyógyszerek (és nem étrendkiegészítők) hatóanyag tartalma nem ismert, engedéllyel nem rendelkezik, olyan anyagokat tartalmazhatnak, amelyek óriási károkat okozhatnak az szervezetedben.

Az étrend kiegészítő kapszulák helyzete egészen más, hatósági engedélyezést követően kerülhetnek csak forgalomba, ezért azok hatóanyag tartalma nem fog károkat okozni a szervezeted működésében. Jellemzően ezen készítmények kisebb mennyiségű vagy növényi hatóanyagokat tartalmaznak, ezért lényegesen biztonságosabbak.

7. Kérj tanácsot szakértőtől

Ha úgy érzed, hogy hiába próbáltál ki mindent, nem lett kielégítőbb a teljesítményed, akkor itt az ideje, hogy megbeszéld a problémát egy szexuális diszfunkcióval foglalkozó szakemberrel vagy orvossal.


"Sok olyan kezelés és technika létezik, amelyek helyesen csak szakember segítségével alkalmazhatók. Ilyenek lehetnek a fentebb már említett biofeedback technikák is, amelyek helyes alkalmazását is meg tudja mutatni Neked a szakértő, de a gyógyszeres kezelésben is személyre szabott javaslatot kaphatsz, ha orvost keresel fel.

 

korai magömlés gond
 

Abban, hogy milyen szakértőt keress fel a problémával, a probléma ismeretében a kezelőorvosod vagy urológus tud tanácsot adni. Amennyiben a pszichológiai oldalról szeretnéd megközelíteni a korai magömlést, úgy pszichológus vagy szexuál terapeuta segítségét is kérheted, akik személyre szabott terápiát fognak tervezni számodra.

Késleltetés.hu