Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

6 legjobb pénisznövelő módszer

Ebben a cikkben a pénisznövelő megoldásokról olvashatsz. 

A férfiak önbizalma nagyban függhet a péniszük méretétől. Sok férfit foglalkoztat, hogy vajon átlagos pénisszel rendelkezik-e, valamint sokan tartanak attól, hogy a partner nem találja megfelelőnek a péniszük méretét. Sokan úgy vélik, hogy kis mérettel rendelkeznek, ezáltal nem tudják kielégíteni partnerüket. A férfiak péniszmérete mindig is vitatott téma volt, így nem is csoda, ha az átlagosnál kisebb pénisszel rendelkező férfiakban kisebbségi érzés alakul ki. 

Rengeteg férfi gondolkozik el azon, hogyan lehetne növelni péniszük méretét. Ha Te is közéjük tartozol biztos sok alkalommal kerestél az interneten különböző pénisznövelő megoldásokat. De biztos felmerült benned az a kérdés is, hogy vajon számodra mi a legmegfelelőbb pénisznövelő módszer!?

Két fő kategóriára bonthatóak a pénisznövelő eljárások.
1.    Természetes úton történő pénisznövelés
2.    Sebészeti beavatkozást igénylő eljárások
 

Természetes pénisznövelő módszerek: Ebbe a kategóriába tartoznak a sebészeti eljárást nélkülöző módszerek. Aki nem szeretné magát fájdalmas beavatkozások alá vetni, akkor érdemes valamilyen olyan módszert választania, ami otthoni keretek között is megoldható.

1. Fogyás: A termetesebb férfiak esetében fordulhat elő, hogy a szeméremdombon felhalmozódott zsírmennyiségtől a péniszük optikailag kisebbnek látszódik. Ebben az esetben nem arról van szó, hogy a férfi kis pénisszel rendelkezik, hanem a súlytöbblet miatt kisebbnek látják a péniszüket. Általában a fogyást szokták javasolni, nagy mennyiségű zsír esetében megoldás lehet a szeméremdombról való zsírleszívás.

2. Jelqing masszázs: Ez a módszer azoknak ajánlott, akik elég türelmesek. Ugyanis ez az eljárás elég idő igényes. Minimum 1 év mire látható eredménye van a pénisznövelő masszázsnak és lehetőség szerint minden nap el kell végezni. A módszer lényege, hogy mindkét kezet bevetve, masszázs útján, egyfajta húzás, nyújtás során a makk felé tereljük a vért. Ebből következik, hogy a péniszben az erekcióhoz képest több vér keletkezik. A megnőtt vérmennyiség hatására a péniszben mikrorepedések keletkeznek és a gyógyulás során a pénisz szövetei megnőhetnek.

3. Péniszpumpa: Egy pénisznyújtó eszköz, aminek a segítségével növelhető a pénisz hossza és vastagsága. Felépítését tekintve a péniszpumpa áll egy hengeres csőből, amibe a péniszt kell helyezni, a hengeres cső végén található a pumpa, ami vákuumot képez összenyomás hatására. Vákuum hatására több vér tud áramolni a péniszben és erőteljesebb erekciót okozhat. A megnövekedett vérmennyiség által a pénisz hosszúsága és vastagsága is növekedhet. Használat előtt érdemes síkosítóval bekenni a péniszt.

A péniszpumpa használatával növelhető a pénisz hossza és vastagsága.

 

4. Pénisznövelő szerek:

- pénisznövelő krém: A pénisznövelő krém helyileg a péniszben lévő erek tágításával járulhat hozzá a pénisznöveléshez. A pénisz ápolásában is segíthet. A pénisz bőre selymesebb és puhább tapintású lehet. Egyes pénisznövelő krémek megszüntethetik a kellemetlen szagokat is. A pénisznövelő krémeket érdemes minden nap alkalmazni. Egy közepesen vastag krémet érdemes felvinni a pénisz teljes hosszára.

                             Penis XL Pénisznövelő Krém

 

- pénisznövelő kapszula: A pénisznövelő kapszula belsőleg segíthet a pénisznövelésben. Általánosságban elmondható a pénisznövelő kapszulákról, hogy naponta 1-2 szem kapszulát kell alkalmazni bő folyadék kíséretében. Általában a legtöbb pénisznövelő kapszula kúraszerű, vagyis minden nap alkalmazni kell. A pénisznövelő kapszula 1 havi adagot tartalmaz. A kívánt hatás eléréséhez minimum 3 hónapig érdemes használni a pénisznövelő készítményeket.

 

                             

             Big Boy Golden XXL Pénisznövelő Tabletta

 

A pénisznövelő krémek és kapszulák egyaránt természetes növényi összetevőket tartalmazó készítmények így mellékhatásoktól mentesek. A pénisznövelés megoldható otthoni keretek között, fájdalommentesen. A pénisznövelő hatás érdekében lehet kombinálni a pénisznövelő krémeket más pénisznövelő termékekkel, mint a pénisznövelő kapszula vagy a péniszpumpa.

Sebészeti beavatkozást igénylő pénisznövelő módszerek: Ha valaki valamilyen pénisznövelő eljáráson gondolkozik valószínűleg nem ez áll az első helyen.

5. Sebészeti eljárások: A legtöbb esetben a férfiak akkor vetik alá magukat a műtéti beavatkozásnak, ha kórosan kis méretű pénisszel rendelkeznek, vagy valamilyen baleset hatására fellépő deformitás alakult ki, esetleg valami szervi rendellenességtől szenvednek. Tehát indokolt esetekben, ami nem véletlen. Ezt a beavatkozást nem mindenki engedheti meg magának, ugyanis a műtét elég költséges. Valamint hatalmas lelki és testi megterhelés ez a páciens számára. A gyógyulási fázis akár hónapokig is eltarthat.

 

A pénisznövelő műtét során zsírt használnak fel, amit a has vagy fenék tájékáról szívnak le majd fecskendeznek a pénisz bőre alá. A péniszbe fecskendezett zsír sajnálatos módon nem örök életű, általában 1 év leforgása alatt a zsír közel 90%-a felszívódik.

6. Pénisz injekciók: Még folynak a kísérletek ezzel az eljárással kapcsolatban. Eddig 3 fajta injekciót fejlesztettek ki.

-Zsír injekció: Ez az eljárás megegyezik a fent említett eljárással. Zsírleszívást hajtanak végre a páciensen, majd ezt zsírt fecskendezik be a pénisz bőre alá. Hátránya, ha túl sok zsírt fecskendeznek a pénisz bőre alá, akkor az szabálytalan felszívódást eredményezhet, amitől a pénisz eldeformálódhat.

-Hialuron injekció: Ennél az eljárásnál hialuronsavat fecskendeznek a péniszbe. Hatásosabb a zsírinjekciónál, mert lassabban szívódik fel, viszont előfordulhat, hogy a pénisz elveszíti az érzékenységét az eljárást követően.

-Polimetakrilát mikrogömb: Magas kockázati tényezővel jár. Itt átlátszó műanyag szerű gömböket fecskendeznek a péniszbe, csomók alakulhatnak ki és deformitás keletkezhet a péniszen.

A kisebb pénisszel rendelkező férfiak esetében könnyen kialakulhat szorongás és depresszió, ami az egész életvitelre hatással lehet, nem mellesleg a kapcsolatra is. Szerencsére napjainkban számos pénisznövelő megoldás közül választhatunk.