Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

4 módszer a korai magömlés kezelésére

Ebben a cikkben bemutatunk Nektek 4 módszert arra, hogy hogyan tudod megelőzni, illetve kezelni a korai magömlést.

Az orvostudomány jelenlegi ismeretei szerint nincsen kialakult, és a szakma által egységesen kialakult magyarázat a korai magömlés okai tekintetében. Egyes szakemberek szakemberek úgy vélekednek, hogy a korai magömlésnek alapvetően két típusa van, és mindkét típus más-más időpontban és okból jelenik meg egy férfi életében.
Abban azonban egyetértenek a szakemberek, hogy a korai magömlés megjelenése nem kell, hogy az egészséges szexuális élet útjába álljon, ugyanis számod módszer rendelkezésre áll. 
A Késleltetés.hu összegyűjtötte, és most bemutatja Neked a leginkább bevált módszereket.

1. A Squeeze technika

Az egyik csúcspont késleltetésére irányuló fizikai stratégia a pénisz tengelyét közvetlenül az ejakuláció elé szorítja. "Ez enyhe kellemetlenséget teremt, és megtartja az eseményt" - mondja Irwin Goldstein, a San Diego-i szexuális orvostudomány igazgatója és a The Journal of Sexual Medicine főszerkesztője.

Nem minden orvos egyetért. A squeeze-technikát nem javasolja dr. Ira Sharlip, az Amerikai Urológiai Egyesület szóvivője és a kaliforniai University of California urológiai professzor San Francisco-ban, mert úgy érzi, hogy nehéz lehet a szexuális működés során.

2. Mentális zavarás

Vannak, akik a mentális zavarokat segítik a dolgok késleltetésében. Az ötlet az, hogy olyan dolgokra gondolsz, amelyek teljesen függetlenek a partneredtől, és kifejezetten nem szexuális jellegűek. Néhány srác azt képzelik, hogy egy labdarúgó játékban vagy matematikai problémákat okoznak a fejükben.

3. Numbító krémek

A lidokaiint vagy hasonló zsibbadó szereket tartalmazó helyi krémek csökkentik az érzékenységet, bár nem alkalmazhatók az FDA erre a funkcióra. Vagy kipróbáljon olyan kenőanyagot, amelyet deszenzibilizáló összetevőkből készítenek, hogy segítsenek a szexuális élettartam meghosszabbításában. Dr. Goldstein figyelmeztetett ezekre: "Ha zsibbadó anyagot fog használni, akkor óvszert kell viselnie, vagy zsibbadó hatása át fog kerülni a partneredre." Javasoljuk továbbá, hogy a közösülés megkezdése előtt törölje le a zsibbadó anyagot.

4. Tabletták

Néhány egyéb betegség kezelésére tervezett szájon át adott gyógyszerek hatékonyan kezelték a PE-t (nem szándékos és egyébként nem kívánt) szexuális mellékhatásai miatt. Például az antidepresszánsokkal széles körben alkalmazott szelektív szerotonin-újrafelvétel-gátlók (SSRI-k) alkalmazhatók az ápolás csúszásának késleltetésére. "Az SSRI-k növelik a szerotoninszintet, ami gátolja a szexuális aktivitást" - magyarázza Dr. Goldstein. "Az egyik mellékhatás az ejakuláció nehézsége." Az SSRI-k a legalkalmasabbak a férfiak számára, akik mindennap beveszik őket; nem működnek, ha közvetlenül a szex előtt szedik. Emellett az SSRI-k tipikusan egy másik nem szándékos mellékhatást is jelentenek a libidó elvesztése miatt, ezért fontos, hogy orvosával mérlegelje ezt a lehetőséget.

A fájdalomcsillapító tramadol szintén késleltetheti az ápolás csúcspontját. "A szex előtt megteheti, és az agyra kifejtett hatása végül elhúzódó ejakulációt eredményez" - mondja Dr. Goldstein. A tramadol egyéb, kevésbé kívánatos mellékhatásai közé tartozik az émelygés, hányás, emésztési zavar, álmosság, szájszárazság, hidegrázás, izzadás, fejfájás és így tovább. Dr. Sharlip azt is figyelmeztet, hogy függőséget okozhat.