Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

2 szuper technika a korai magömlés ellen

Ezzel a két módszerrel Te is nagyszerű eredményeket érhetsz el a hálószobában - könnyen megtanulható a korai magömlés késleltetése.

 

Tudtad, hogy létezik 2 olyan torna gyakorlat, aki segítségedre lehet a korai magömlés megszüntetése érdekében? És ráadásul pofon egyszerű, bárhol alkalmazható gyakorlatokról van szó. A tudományban többszörösön bizonyított, és szakértők között kétségek nélkül elismert tény a férfi intim torna eredményessége. Hatásos a korai magömlés ellen, a potencia gondok kezelésében, és számos férfi betegség elkerülése szempontjából is ajánlott a rendszeres tréning. Éppen ezért a férfi intim torna számodra is nagyon fontos lehet, hiszen a férfiszervek egészsége és a kielégítő szexuális élet függhet a férfiak intim izomzatának karbantartásától. Ismerd meg tehát a PC-izmot, és használd ki rendszeres edzésének előnyeit!

 
2 intimtorna gyakorlat a korai magömlés kezelésére

A férfiak alapvetően szeretnek nagy hangsúlyt fektetni izmaik karbantartására, ez valahogy ösztönöse van bekódolva. Akár azokat a férfiakat vesszük, akik rendszeresen sportolnak edzőteremben vagy eljárnak futni, de ugyanígy azok is, akik a ház körüli teendőkben lelik örömüket hétvégenként. Miért épp az intim izomzat marad ki ebből az edzésből? Ha megkérdeznénk 100 férfit, hogy tudna-e mondani edző gyakorlatot a medence körüli izmai fejlesztésére, valószínűleg 98 elakadna válaszadással. Mi ennek a 98%-nak szeretnénk segíteni azzal, hogy bemutatjuk, hogyan tudja minden férfi edzeni a szexualitáshoz, a korai magömlés kezeléséhez, és a merevedés erősítéséhez szükséges izmait.

 

 

Intim torna és a korai magömlés

A férfi intim torna egyfelől a kismedencei szervek, így a prosztata, a húgyhólyag, a herék, a pénisz és a végbél egészségét is egyszerre szolgálja, mely szerveknek a torna hatására javul a vérkeringése, ezáltal pedig az oxigén- és tápanyagellátása. Másfelől a meglévő here-visszértágulatot, illetve aranyeret is hatékonyan kezeli, továbbá a férfi intim izmait, vizelettartási képességét és végbél-záróizmát, valamint szexuális funkcióit is edzésben tartja, aminek köszönhetően szexuális téren is látványos fejlődés tapasztalható. Az izmok erősítése útján a korai magömlés kezelése is hatékonyabb lehet. Segítségével az izmok megfeszítése fokozhatja az ejakuláció visszatartására való képességet, a jobb vérkeringés pedig fokozottabb erekciót és érzékenységet idézhet elő.
 

A intim izmok edzésétől erősebb és könnyebben koordinálható lesz a férfi gátizom, emelkedik a pénisz merevedési szöge, fokozódik a pénisz merevedési képessége és a magömlés akaratlagos késleltetésének képessége is jelentősen javul. A gyakorlatok végzése stimulálja a férfi hormonok termelődését, így a szexuális vágy is fokozódhat. És ha ez még nem lenne elég, az ejakuláció során az ondó sugara erősebbé válhat, sőt, akár a spermiumszám is növekedhet.

Szóval most már teljesen egyértelmű Neked is: csak előnyökkel jár a PC izom erősítése minden férfi számára. A korai magömlés megszüntetése érdekében fontos, hogy a lenti gyakorlatokat rendszeresen, mindennap végezd. Az az optimális, ha napi kétszer, reggel és este is 10-15 percet szánsz edzésre. Ezeket a gyakorlatokat végezheted az ágyban fekve vagy egy székben ülve, akár utazás, autóvezetés és munka közben, vagy bármilyen szabadidős tevékenység alatt. A rendszeres gyakorlással képessé válhatsz arra, hogy a PC izom fejlesztése tudatos odafigyelés nélkül is menjen. Addig azonban érdemes odafigyelni a szakszerű végrehajtásra, és arra is, hogy ne felejts el gyakorolni.

A PC Izom

A gyakorlatok végzéséhez fontos előbb megismerni, pontosabban felismerni az intim izmaid helyét, érzékenységét, viselkedését. Az első kérdés, hogy hol található a PC izom. Bevált trükk a kezdő intim tornát gyakorló férfiak körében, hogy vizeletürítés közben megállítják a vizelet sugarát, visszatartják a vizelést, egy kis szünetet tartanak, majd 2-3 másodperc után ismét elengedik a sugarat. Ha ez sikerül, akkor jó úton haladsz. Épp azon izom megfeszítésével sikerült megállítanod a vizelést, amelynek kulcsszerepe lesz a tornában. Ezt nevezzük PC izomnak.

 

Egy másik módszer is van arra, hogy megtaláld a PC izmod - erről már írtunk "Orgazmus magömlés nélkül? Így érheted el!" című cikkünkben részletesen. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között húzódó izomzat. Törekedj arra, hogy megfeszítsd a péniszed, eközben pedig tedd az ujjaid a herezacskó és az ánusz közötti területre. Az az izom, amely a pénisz megfeszítésével szintén meg fog feszülni, illetve az elernyesztésnél felenged, az lesz a PC izom.

 

Ezt az izmot szükséges edzeni a szexuális állóképességed, és a magömlés késleltetése érdekében.

 

A magömlés feletti kontroll fokozódását segítheti a Retard 907 késleltető sprayamelynek használatával jelentősen javítható a szexuális teljesítmény, elnyújtható a szex ideje és a visszaszerezhető a magömlés feletti kontroll. A korai magömlés otthoni kezelése céljából inkább azok számára ajánlott, akik különösen érzékenyek a szexuális ingerekre, és emiatt rövid ideig bírják visszatartani az ejakulációt. Retard 907 Késleltető Spray
99%-os Megelégedettség!
 Késleltető Krém  Késleltető Spray 
 

Most, hogy már mindent tudunk, kezdhetjük a gyakorlást! Lássuk a két leghatásosabb gyakorlatot.

 

1. gyakorlat: 

 

A PC izom fejlesztő gyakorlat kiindulási pontja lehet akár álló helyzet, de ha kényelmesebb gyakorlásra vágysz, kiindulhatsz fekvő helyzetből is. Az első alkalmak során nagyon fontos, hogy nyugodt körülmények között, zavartalanul tudjuk végezni a gyakorlatot, hiszen több mindenre is figyelnünk kell. Miután kényelmesen elhelyezkedtünk, próbáljuk meg a PC izmot középerősen megfeszíteni, majd elernyeszteni. Ezt ismételjük egymás után.

 

⇔ 10 mp feszít - 5 mp elernyeszt - 10 mp feszít - 5 mp elernyeszt 

 

Ebből három sorozatot végezz kezdetben, majd gyakorlással ezt a számot tornázhatod feljebb. A cél, hogy egymás után minél többször meg tudd feszíteni a PC izmot, és idővel a feszítés mértékét is fokoznunk kell majd. Minden gyakorlást úgy fejezzünk be, hogy teljes erővel megfeszítjük a PC izmot, és megfeszítve tartjuk, ameddig csak bírjuk. Ezt a záró momentumot (teljes összehúzás) is háromszor kell megismételni.

Ez a gyakorlat úgy tud segíteni a korai magömlés elkerülésében, hogy az edzés eredményeként a férfi idővel képessé válik ennek az izomnak a megfeszítésével megállítani az ejakuláció bekövetkezését, és ezzel elnyújtani a szexuális aktust. Bár elsőre talán nevetségesen egyszerű gyakorlatnak tűnik, de mielőtt állást foglalnál, próbáld ki! Garantáljuk, hogy meglepő tapasztalatokat fogsz szerezni. 

 

Tipp: A fenti edzés kezdetén a legtöbb férfi még nem áll arra készen, hogy a technikát élesben, szex közben alkalmazza. A PC izom edzésének hatása tartós, és látványos eredményt hosszú időn át tartó gyakorlással hoz. Addig, ameddig nem vagy teljes magabiztos a technika alkalmazásával, a siker eléréséig korai magömlés elleni késleltető spray-k segítségével is átveheted irányítást a magömlés felett. A Pjur@  magömlés késleltető termékcsalád tagjai minden férfi igényeit maximálisan képesek kielégíteni. 

 

2. gyakorlat: 

 

Hanyatt fekvő helyzetben a két kezed helyezd a farizmok alá, majd ezután feszítsd meg a farizmokat, a záróizmot, és a pénisz körüli izomzatot egyszerre. Megfeszíted, majd ellazítod. Kis szünet után ismételd meg ezt, a teljes medencei izomzatot érintő gyakorlatot. Kellő gyakorlás után próbáld az egyez izmokat különválasztani, és külön-külön megfeszíteni azokat. A cél annak elérése, hogy képes légy csak a pénisz izmainak megfeszítésére, mintha csak a pénisz izmainak használatával tartanád vissza a vizelést. Ekkor azonban már a farizom maradjon mozdulatlan. Ha sikerült eddig eljutnod, a gyakorlás során már csak ez utóbbi a feszítő-ellazító izommunkát végezd, naponta kétszer 3-5. gyakorlatot.

Ezek a gyakorlatok nagyszerű eredményt tudnak produkálni, azonban a haladás első jelei csak több hetes gyakorlás után mutatkoznak meg. Az kívánt eredmény eléréséig javasolt valamilyen késleltető hatású készítmény, késleltető krém, késleltető spray alkalmazása a korai magömlés ellen.

 

Nem ajánlott a gyakorlatok végzése az intim területet érintő rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén, illetve az nemi területet érintő műtét után hat hétig.

 

Az általános vitalitás

 

Az oldalunkon nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szexuális zavarok megszüntetése során kiemelkedő jelentősége az általános jó egészségi állapot fenntartásában, ezért ajánlott rendszeresen sportolni, pihenéssel és kikapcsolódással oldani a hétköznapokat átszövő stresszt. Nagyon fontos szerepe van a párkapcsolatnak, sokat segíthet, ha a pároddal őszintén tudsz beszélni a problémádról, aki támogatni fogja a korai magömlés leküzdésére tett törekvéseidet, segít a gyakorlatok végzésében, biztat, és partner a magömlés késleltetésében támogató készítmények alkalmazásában.

A szexuális együttlétek során használt síkosítót lecserélhetitek akár kifejezetten magömlés késleltető síkosítóra, amely a nő orgazmus képességét nem befolyásolja, azonban - még ha a késleltető spray-khez képest nem is annyira intenzíven - segíti a férfit a magömlés feletti kontroll kézben tartásában. Az Eros Extended Love Top Level 3 Síkosító Alapú Késleltető Krém népszerűségét a késleltető hatóanyagait hordozó kiváló síkosító is növeli, ugyanis a hatóanyagok felszívódását követően ez a extra jó minőségű síkosító a bőrfelszínen maradva biztosítja a könnyed, fájdalommentes behatolást. Próbáljátok ki partnereddel!

  

Jó gyakorlást kívánunk!