Anális szex: az 5 legjobb szexpóz (kép)

Valld be, a Te fantáziád is járt már az anális szex és a popsi egyéb játékai körül. Minden férfi és nő gondolatai között legalább egyszer megfordul az anális szex gondolata: vajon milyen érzés lehet az anális szex, nők gyakran gondolnak arra, hogy fájdalmas-e, vagy hogy érhetőe-e el orgazmus anális szex közben. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a férfiak számára kiemelkedően izgató formája a szexuális együttlétnek, és könnyen el is szabadul a képzeletük, ha az anális szex szóba kerül.
 
De a nők jelentős része is igazlmas kíváncsisággal tekint a téma felé - természetesen népes azok tábor is, aki elutasítják az anális szex gondolatát is. Sok nő számára tabu dolognak számít a hátsó behatolás, erkölcstelennek és lealacsonyítónak tartják. Az mindenesetre megállapítható az anális szex kedvelőinek beszámolóiból, hogy a hagyományos szextől eltérő, más fajta gyönyör érhető el anális úton, amelyet sokan egy izgalmi hullámvasúthoz hasonlítanak. Egyet azonban leszögezhetünk: akik már egyszer kipróbálták, csak ritkán mondják azt: soha többé anális szex!
 
Anális szex
 
Mivel egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik világszerte az anális szex iránt, bemutatjuk azt az 5 szexpózt, amelyet az anális szexben jártas párok a legizgalmasabbnak, legfájdalommentesebbnek, leginkább élvezhetőnek tartanak, illetve megosztjuk tapasztalataikat az egyes pózokkal kapcsolatban. Mielőtt azonban belekezdenétek, feltétlenül olvassatok után oldalunkon a biztonságos popsi szex összes tudnivalójának, hogy valódi élvezetes kalandban legyen részetek.
 
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a nő izomzatának ellazítása a fájdalommentes anális behatolás során - ez az élvezhető anális szex kulcsa. A megfeszített izomzat idegvégződései fájdalomingereket továbbítanak az agy felé, és garantáltan nem lesz ismétlés. Ahhoz, hogy erre ne kerüljön sor, a férfi feladat kiérdemelni a nő bizalmát, és biztonságban tartani őt. Az izmok ellazítását segítheti a kifejezetten erre a célra kifejlesztett Ero Backside Anal Relax Spray is, amely természetes összetételével enyhe érzéstelenítő és izom nyugtató hatást fejt ki. Néhány pumpálásnyi mennyiséget elmasszírozva perceken belül érehető az anális szexhez szükséges könnyed, laza izomállapot, amelyben a behatolás már biztonságos lehet. Kezdők számára kötelezően ajánlott készítmény!
 

 Az 5 legjobb szexpóz az anális szexhez

Elöljáróban legszögezhetjük, hogy történjen szimplán hason fekve, akár kutyapózban vagy válasszátok a misszionáriust, mindig az a lényeg, hogy a lehető legkényelmesebb (mármint a nők számára legkényelmesebb) szexpózt válaszzátok a fájdalommentes anális szex érdekében. Hiszen mi másért is csinálnátok, ha nem azért, hogy mindketten élvezetet leljetek az anális szex világában?! Fontos, hogy figyeljetek egymásra, a másik rezgéseire, jelzésire, és arra, hogy mindketten kellemes élményben részesüljetek. Ehhez ajánlott ennek az 5 szexpóznak az alkalmazása - különösen kezdők számára. Bár az anális szex kapcsán a legtöbben rögtön a kutya pózra gondolnak, ám az az igazság, hogy ezen kívül vannak még nagyon szuper szexpózok is.
 
A popsi kalandozás megkezdéséhez a legjobb választás az EasyAnal Starter kezdő csomag, amely segítséget nyújt az első alkalommal ezáltal élvezhetővé válik az együttlét. EasyAnal csomag tartalmaz egy 80ml anál sikosító gélt és egy 30ml lazító sprayt. A lazító spray segíti az anális terület és környékén lévő bőrt és szöveteket ellazítani illetve előkészíti azt a behatolásra. A sikosító gél pedig azt biztosítja, hogy kellemetlenség nélkül megtörténjen a behatolás és élvezhetővé váljon az együttlét.
 
Anális szexhez - Anál Relax StarterEasyAnal Starter Set Kezdőknek - további részletek itt
 
 
1. Kis kifli- nagy kifli extra
Ahogy erről már több helyen is írtunk, és nem lehet elégszer hangsúlyozni, anális szex során a legelső szempont, hogy mind a ketten teljesen ellazuljatok, és át tudjátok adni magatokat az élvezeteknek. Különösen fontos, hogy a nő teljesen el tudja lazítani minden izmát, így engedélyezve a hátsó behatolást. Ebből a szempontból kifejezetten előnyös a kis kifli- nagy kifli pozíció, mert segíti a nő izomzatának teljes ellazulását, és teljesen nyílt közelséget enged magához. Eközben ez a szexpóz lehetőséget az intimitás fokának emelésére is: a férfi átkarolhatja kedvesét, simogathatja közben teljes testét, és a meghitt csókcsatákra is van lehetőség.
 
Anális szexpóz
Kis kifli - nagy kifli extra
 
Az előkészületek után dőljetek le úgy, mintha csak egy kellemes esti összebújás kezdődne. Mindketten feküdjetek az oldalatokra, és a férfi szorosan bújjon a nő hátához. Eközben a nő lábait kissé felhúzza a hasa felé, ezzel segítve az izmai ellazulását. Egyes nőknek még kényelmesebb, ha ezen a ponton kicsit megemlik a felső lábukat, így még nagyobb hozzáférést engedélyezve partnerüknek.  

 Anális szex

A behatolást követően a nők elengedik magukat, míg a férfiak ösztöneikre hallgatva lassan, finoman kezdenek mozogni. Az anális szex során a férfi simogatja partnere testét, közben csókokkal árasztja el a hozzáférhető részeket az anális szex izgalmainak fokozása érdekében. Ha ebben a szexpózban következik be az orgazmus, utolsó mozdulattal, nagyon lassan, óvatosan távolodunk el egymástól.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Amikor bevadul a kutya

Ez a klasszikus kutya póz kicsit felturbózott változata, amelyet minimálisan alakítunk át, hogy a popsi szexhez szükséges kényelmet biztosítani tudja. Mit is jelent a bevadult kutya póz? A nő négykézláb helyezkedik kiindulás pozícióként, amelynek során a tenyerén vagy a könyökén támaszkodik, illetve - ha úgy kényelmesebb - akár a vállait és fejét lefektetheti (erről részletesebben az 5. szexpóznál olvashatsz). Ha kényelmesen elhelyezkedett, és sikerült teljesen ellazítania izamzatát, a férfi hátulról közelítheti meg. Amiben másabb a hagyományos kutya szexpóztól, hogy az anális szex során a női lábak mindig kívül helyezkednek el, tehát a férfi minden esetben a nő lábai között térdel, ahogy az az alábbi ábrán is látható.

A hagyományos szexben alkalmazott kutya póz esetén szoktak azzal trükközni a párok, hogy a férfi terpeszben kívülről fogja közre a nő lábait, így a nő zárt lábakkal elhelyezkedve könnyen szorító hatást fejthet ki a hüvelyben lévő péniszre. Az anális szex során alkalmazott vad kutya pózban viszont fontos a hozzáférhetőség, és a női izmok teljes ellazítása, amely könnyebben megy a női lábak nagyobb terpesze esetén.

Anál szex

Kutyapóz extra

Az aktus során a férfinak lehetősége a női test hozzáférhető tájékainak simogatására, de az első feszült mozdulatok oldását követően, akár partnere hátához is simulhat. Ilyenkor más lehetőség a hát, a nyak, és a fül környezetének csókolására is, amelyek a nő erogén zónái. A további kényeztetés érdekében akár a nő is kiegyenesedhet a férfihez simulva, aki így szintén a teljes testet kényeztetheti.

Mivel a hátsó bejárat környezetében nem találhatóak nedvességet biztosító mirigyek, így anális szex során a behatoláshoz szükséges nedvességet nekünk kell biztosítani. Ez azt jelenti, hogy anális szex esetében minden esetben kötelező síkosítót használni. Síkosító nélkül a behatolás balesetveszélyes és kíméletlenül fájdalmas, végső soron pedig szinte lehetetlen. Az, hogy ki melyik síkosítót kedveli, egyénenként változó. A vízbázisú síkosítók kíméletesek a bőrhöz, azonban gyorsan felszívódnak - a szilikonbázisú síkosítók sokáig kitartanak, azonban egyesek bőre érzékeny lehet rá. Érzékenybőrűek számára elsősorban a Bio Síkosítók ajánlottak. Vannak, akik extra élményeket szeretnének Forrósító síkosítókkal, másik a Vágyfokozó Síkosítóra szavaznak. Találd meg a számodra megfelelőt!

Síkosító Síkosítók - további információk

3. Hello Cowgirl 

Az eddigi anális szexhez javasolt szexpózok elsősorban a férfi kezébe helyezték az irányítást, ám a lovagló póz ezen formájában a nő saját megérzése szerint diktálhatja a tempót. Az anális szex aktív hívei szerint kezdetben jobb, ha a nő teljesen megbízik partnerében, és átadja neki az irányítást, így csak az ellazulásra és az élvezetre figyelhet - ezért mi is inkább csak gyakorlott pároknak javasoljuk az anális szex ezen formáját.

Ezt az ismert és kedvelt szexpózt ugyanúgy alkalmazhatjuk a popsi szex során, mint a hagyományos szexuális együttlétek alkalmával. Itt a nő tudja irányítani a behatolás intenzitását, az aktus tempóját, ahogyan az számára a legkellemesebb. Ha szükségesnek ítéli meg, bármikor tarthat szünetet, de kényelmetlenség esetén akár abba is hagyhatja, és ez sok nőt megnyugvással tölthet el, amely elengedhetetlen az ellazuláshoz. Kivitelezése gyakorlatilag megegyezik a hagyományos szex során alkalmazott lovagló pózzal: a férfi a hátán fekve helyezkedik, amikor a nő a megfelelő magasságban elhelyezkedve lassan ereszkedik a behatolás pillanatáig.

Szexpózok

Hello Cowgirl szexpóz

Ez a szexpóz az anális szex esetében is lehetővé teszi a férfi számára, hogy partnere testét érintse, simogassa, és talán a legideálisabb a csókolózásra is. Ezek az apró érintések mind-mind fokozzák a nő élvezetét, ezért érdemes külön figyelmet szánni rájuk.

4. A magabiztos misszionárius 

A misszionárius szexpózt bizonyára mindenki ismeri, az egyik leggyakrabban használt figura, mivel a kapcsolat intezitásától függően mindig alklamazható - akár a vadabb együttlétre vagyunk, akár romantikáznánk kicsit. Ez az univerzális szexpóz az anális szex során is alkalmazható - és kezdők esetében a leginkább ajánlott is. A pozíciók felvétele gyakorlatilag  ugyanaz, mint a hagyományos szex esetében. Ha igazán profi módon szeretnénk élvezni a misszionárius szexpóz előnyeit, akkor a kényelmesen elhelyezkedett nő csipője alá helyezzünk egy párnát, amely kissé megemeli a medencét. Ezzel változik a behatolás szöge, és számottevően csökkenthető az anális behatolás kényelmetlensége.

A behatolást követően a nő lábát a férfi dereka köré kulcsolhatja, ami a közelség érzését erősítheti benne. Itt a férfi fog irányítani, és a nő az ő mozdulataira bízza magát. Tökéletesen alkalmas arra, hogy az anális szex teljes ideje alatt a férfi kényeztetni tudja partnere testét, kommunikáljanak egymással - így a nő jelezheti a kényelmetlen vagy fájdalmas mozdulatokat. A test közelsége miatt a nő jelezheti a mozgás kívánt tempóját, intenzitását, mélységét.

Egy további verziója a misszionárius szexpóznak, amely során a nő lábait kinyújtva a férfi vállaira helyezi. Ezzel még inkább fájdalommentessé válik az anális szex, könyebb a behatolás és a mozgás egyaránt, azonban valamelyest növeli a férfi és nő közötti távolságot, csökkentve a helyzet intimitását.

5. szexpóz

ÉS végül: Ha egy olyan pózra vágysz a kezdeti felfedezéseket követően, amely megmutatja számodra az anális szex valódi élvezeteit, akkor a kutya póz elnyújt változatát kell megismerned. Nem kell mást tenni, mint a nő a hasára fekve helyezkedik el kis terpeszben, és egy párnát tesz csipője alá, így megemelve a medencéjét. A férfi némi kényeztetés és előjáték után megközelíti kedvesét, és teljes testével szorosan rásimulva hatol be. Ez egy nagyon kényelmes és egyben intim szexpóz, amely során szinte folyamatos ölelésben szeretkeznek, és a hölgy figyelmét kizárólag az élvezetekre tudja koncentrálni. Az ügyesebb férfiak ebben a pózban a nő csiklóját is elérhetik ujjaikkal, és dupla élvezetet nyújthatnak.

 
Szexuálterapeuták szerint a kezdők számára - akik tapasztalatlanok, idegesek és feszültetek az első mozdulatok során - a misszionárius szexpóz ajánljott a popsi szexben is, mivel ebben talán több rutint szereztek a hagyományos szexuális együttlétek alkalmával, a nő számára a legkényelmesebb, és nagy mozgásteret hagy a férfi számára, hogy a partnerére odafigyelve tudja irányítni a szex ütemét, intezitását.  A hüvelyi szexhez képest itt érdemesebb a lassú, gyengéd tempót választani.
 
Minden anális szex alkalmával nagyon fontos a két fél közötti bizalom, a férfi partner türelmessége, tapintatossága. Amennyiben bármelyik fél oldalán igény merülne fel az anális szex kipróbálására, említse meg ezt a témát bátran a kedvese számára, hiszen egyre többen próbálják ki a szexualitás ezen formáját. Fordítsatok egymásra nagy figyelmet az első pillanattól az utolsóig, hiszen egy rosszul sikerült alkalom könnyen a partner kedvét veheti a folytatástól. Nagyon fontos továbbá odafigyelni a higiéniai előkészületekre is.
 
Fontos szempont a vásárlás során a síkosító összetétele mivel kiütést és bőrproblémát is okozhat. Tehát az érzékeny bőrűek kerüljék az illatosított, illetve melegítő hatással rendelkező változatokat. Jó hír, már parabénmentes síkosító is létezik.
 
 
        Bio sikosítók!
 
Abban az esetben ha először próbáltad ki az anális szexet és úgy érzed, hogy ez nem a te világod, semmi gond! Nem kell megtenned újra, tudasd pároddal, hogy nem élvezted. Viszont az elmondhatod, hogy milyen más dolgokról fantáziálsz az ágyban. Így együtt találhattok ki valami olyan újdonságot, ami színt vihet a szexuális életetekbe.