Amit érdemes tudnod az anális szexről!

 
 
Valld be, te is fantáziáltál már az anális szexről, hogy vajon milyen érzés lehet? A férfiak számára elég izgató dolog és el is szabadul a képzeletük ha ez a téma szóba kerül. De a nőkben milyen érzéseket válthat ki az anális együttlét gondolata? Hiszen többségük számára tabu dolognak számít a hátsó behatolás. Annak ellenére, hogy számtalan helyen olvashattuk vagy akár barátoktól is hallhattuk, hogy egy más fajta gyönyör érhető el anális úton, mégis egy érzelmi hullámvasúton találja magát az ember lánya. Ezért is fontos, hogy a férfi partner türelmes legyen és tapintatosan említse meg ezt a témát a kedvese számára illetve maga az anális aktus során nagy figyelmet kell szentelnie partnerére, annak érdekében, hogy valóban boldogan érjen véget a happy end és mind a két fél szívesen vágjon majd bele a közeljövőben egy újabb anális kalandba.
 
 
Összességében elmondható, hogy hiába kezdődik hosszas habozással és idegeskedéssel az anális együttlét, a lényeg az, hogy amikor véget ér a menet és kiszállsz abból a bizonyos hullámvasútból azt érezzétek, hogy újra át akarjátok élni azt az érzést. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindenki, aki szereti a hullámvasutat az szeretni fogja az anális szexet. Ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy mindenki előre aggódik még akkor is ha teljesen biztos abban, hogy szeretné kipróbálni az anális szexet. Attól függetlenül, hogy még magaddal harcolsz arról, hogy bele vágjatok e az anális világba vagy már igent mondtál a kalandra, akkor itt az ideje, hogy elolvasd a legfontosabb tudnivalókat az anális szexről!
 
Az első pont az, hogy ne próbáljátok ki ha nem akarod!
Hányszor hallottuk már, hogy " nem akarom az anális szexet de a páromat sem akarom megbántani" vagy "annyira akarta a barátom, hogy megengedtem neki de egyszerűen szörnyű volt". Úgy gondolom, hogy egy egészséges és jól működő párkapcsolatban a férfi kellő képpen megértő ezzel a témával kapcsolatosan ha nem szeretnés, inkább tudasd vele az igazi álláspontodat. Ha nem veted el teljes mértékben az anális szex kipróbálásának ötletét, akkor üljetek le és beszélgessetek erről a témáról, mond el a félelmeidet. Így partnered is megértheti a te aggályaidat illetve ezek után olyan bizalom alakul ki köztetek amely elengedhetetlen az anális szexhez. Számára is az a fontos, hogy ne csak ő, hanem neked is gyönyörrel érjen véget az aktus. 
 
Másodsorban az anális játékok!
Ha nyitott vagy az anális szexre akkor érdemes megismerkedni az anális világ játékszereivel is. Ez a testi együttlét teljességgel más, mint a vaginális szex éppen ezért érdemes nyitottnak maradni mivel az anális szex során nem csak a pénisz hanem különböző eszközök is szerepet kaphatnak. Ez jelentheti a partenered ujjától kezdve a számodra még ismeretlen és furcsának tűnő tárgyakig is. Elsőre ijesztőnek hangozhat de ezek abban lehetnek a segítségetekre, hogy az amúgy is más jellegű gyönyört még intenzívebbé tegyétek. Természetesen ezeknek a használata nem kötelező, viszont ha belépsz az anális világba, előbb vagy utóbb rá fogsz jönni, hogy lehet még fokozni az élmányt. Egy fontos szabály: mindig használjatok valamilyen sikosítót mivel az ánusz nem képes természetes úton testnedvet termelni, amely fontos a könnyű behatolás és az élvezetes anális szexhez.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Ha elindultatok az anális szex világába de útközben azt érzed, hogy fáj, akkor nyugodtan álljatok meg. Gyakori hiba, hogy a vaginális szexhez hasonlóan gyors tempóban neki indulnak a párok de az anális szex egyfajta lassú, türelmi játék, amely csak gyöngéd, érzékiség árán nyerhetünk meg. Fontos, hogy ne érezd azt a fájdalom ellenére, hogy végig csinálod a partnered kedvéért. A cél az, hogy mind a kettőtöknek kellemes élményként fejeződjön be az anális szex illetve meg kell értenie mind a két félnek, hogy az ánusz és környékén a bőr és a szövetek egy nagyon érzékeny terület. Ezért fontos a gyengédség és a gondos figyelem mert 
rosszabb esetben az anális szex sérülésekkel járhat. A fájdalom érzése az anális szex során a leggyakrabban anális repedésekből származnak illetve ahogyan említettem az ánusz vékony és érzékeny felületében történő kár okozásából.  Ebben az esetben javasoljuk, hogy a kemény pénisz helyett próbáljatok ki kisebb anális játékszereket, amelyek méretükből adódóan nem okozhatnak fájdalmat az anális aktus során.
 
A negyedik fontos információ az az, hogy készülj fel, lehet, hogy kicsit vérezni fogsz.
Az anális szex során megszokotnak mondható az enyhe vérzés, viszont bővebb vagy tartósabb vérzés esetén (például ha egy óránál hosszabb ideig tart a vérzés) akkor fordulj orvoshoz!
Partha Nandi, a Detroitban élő gasztroenterológus és egészségügyi szerkesztő elmondása szerint az anális szex során a vérzés leggyakoribb oka a vékony ánusz szövetek sérülése vagyis apró repedések alakulhatnak ki. Néha ezek annyira apróak, hogy valójában fájdalmat nem érez az ember, mindez néhány nap alatt begyógyul. Abban az esetben ha fájdalmat érzel akkor valószínüleg a gyógyulás is kellemetséget okozhat. A másik gyakori ok a vérzésre, az aranyér. Abban az esetben ha aranyered kiújult vagy az aktus során aranyeret kapsz akkor ez nagy valószínüséggel kifakadhat, ez okozhatja az erősebb vérzést. Jobb esetben ez néhány nap elteltével elmúlik, vele együtt a vérzés is. Ellenkező esetben érdemes felkeresni egy hozzáértő orvost.
 
Nem vagyunk egyformák, valaki szeret szex közben beszélni és van akitől ez teljesen távol áll. Viszont anális szex esetén nagyon fontos a folyamatos kommunikáció.
Abban az esetben ha csendesebb típus vagy az ágyban, anális szex során rá fogsz jönni, hogy mennyire elengedhetetlen a partnereddel való beszéd, főleg a legelső anális szex során. Az első próbálkozás során a partnered még nem tudja, hogy számodra mi kellemes és mi okozhat fájdalmat, mindezt a tudtára kell adnod annak érdekében, hogy számodra is gyönyörtelivé váljon az anális aktus. Erre azért van szükség, hogy tudasd a partnereddel mit érzel, például ha esetleg túl gyors a tempó vagy kényelmetlen számodra a pozíció de természetesen a jó érzéseket is el kell mondanod párodnak. Ha ideges vagy akkor ő is azzá fog válni, ezért fontos a pozitív visszajelzés. 
 
 
Ha már jártas vagy az anális szex világában vagy nyitott vagy a vad dolgokra, netalán fokoznád a hangulatot akkor különböző szex játékok segíthetnek abban, hogy valami pluszt adj hozzá az aktushoz. Vannak olyan nők akik zavarba jönnek ha önmaguknak végzik a hüvelyi ingerlést de megeshet az is, hogy valakinek többre van szüksége az orgazmus eléréséhez. Sokan vallják, hogy az ingerlések kombinációja egy másfajta gyönyörhöz vezethet. Ha azt hiszed, hogy ismered a testedet és tudod azt, hogy mire van szükséged akkor is próbálj ki egyéb eszközöket és fedezd fel az orgazmus minden válfaját. Ha pedig azok közé tartozol akiknek szükségük van egy kis segítségre, hogy felérjenek a csúcsra akkor bővebben itt ismerkedhetsz meg termékeinkkel.

A következő téma az anális szex-vel kapcsolatosan, a higiénia!
Attól függetlenül, hogy monogám párkapcsolatban élsz vagy sem, ne feledkezz meg az óvszer használatáról! Az anális szex során azért célszerű az óvszer használata mert így akadályozható meg a baktériumok okozta betegségek megelőzése. SIgen, azt gondolod magadban, hogy most ez komoly? Természetesen, nem kötelező a gumi használata, viszont minden esetben ügyelnetek kell a tisztaságra. Ezért javasolt az aktus megkezdése előtt  lezuhanyoznotok illetve ezzel is hangolódva az anális szexre ellazulhattok. Dr. Emily Morse szexszakértő is azt tanácsolja, hogy mindig tarts otthon óvszert mert sohasem tudhatod mikor kerül sor anális együttlétre. Továbbá az is fontos, hogy soha ne használjátok ugyanazt az óvszert egy aktus során ha nem csak anális közösülésről van szó. Ha éppen nincs kéznél vagy nem szeretnétek óvszert használni, akkor is ügyeljetek a pénisz tisztaságára ha váltakoztatjátok egy aktus során az anális és vaginális behatolást. Így kerülhető el többféle nemi betegség és hüvelyi fertőzés is.

A nyolcadik jó tanács, a sikosító!
Az anális szex során kétszer olyan fontos a megfelelő nedvesség biztosítása, mint a hüvelyi szexnél. Hallhattál olyat, hogy a túlzott sikosító használata elveheti a kényelmes szex érzését mert zavarhat a mennyisége az aktus során. Esetleg befolyásolhatja a sikosító az orgazmus elérését. Ez mind tévhit! Nincs annál fontosabb dolog az anális szex esetén, mint a sikosító. A boltok polcain található sikosítók többsége bőrgyógyászatilag teszteltek de mégis vannak olyanok, akiknek a bőre érzékenyebb típusba tartozik és korántsem mindegy az, hogy melyiket választja a vásárlás során. Ezért érdemes tájékozódni és törekedni a minőségi termékek használatára.
 
100% EREDETI!
Eredetiség Garanciával!
Nálunk biztosan csak eredeti terméket találsz!
 
 
Miután már a csapból is az folyik, hogy milyen fontos a jó sikosító használata, érdemes átbeszélni, hogy melyek közül választhatunk a vásárlás során.
Bizonyára már te is kerültél abba a helyzetbe, hogy a rengetek síkosító közül nem tudtál választani, mivel nem tudtad melyik miben tér el a másiktől. Jól gondoltad, sikosító és síkosító között van különbség, nem jó bármelyik mindenkinek. Mondhatni a síkosító is lehet személyre szabott, mert attól függ, hogy mire szeretnénk használni, az arra megfelelőt kell megvásárolni. Fontos leszögezni, hogy a számunkra legjobb síkosító megtalálása némi időbe telik de megéri.
Először is, a sikosító víz vagy szilikon alapú lehet. Mind a két fajta biztonságosan használható óvszer mellett, de azért ajánlott az olajos alapú kerülése mivel a vízalapú síkosító könnyebben kiürül a szervezetből, mint a szilikonalapú. Továbbá az is elmondható, hogy a víz alapú általában szélesebb körben elérhető, illatosított és melegítő változatokban is kapható és nem mellékesen kevésbé drága, mint a szilikonos síkosító. Fontos szempont a vásárlás során a síkosító összetétele mivel kiütést és bőrproblémát is okozhat. Tehát az érzékeny bőrűek kerüljék az illatosított, illetve melegítő hatással rendelkező változatokat. Jó hír, már parabénmentes síkosító is létezik.
 
 
        Bio sikosítók!
 

Legyen szimplán hason fekve, kutyapózban vagy válasszátok a misszionáriust, a lényeg az, hogy a legmegfelelőbbet vagyis a legkényelmesebb pózt válaszzátok annak érdekében, hogy ne érez fájdalmat az anális szex alatt. A fent említett formációkat javasolják a leginkább a kezdők számára de igazából rajtatok áll, hogy melyiket választjátok a hátsó behatoláshoz. Szakértők azon kezdők számára akik tapasztalatlanok, idegesek vagy feszültetk az anális szex miatt, nekik a misszionárius pózt ajánlják, mivel ez egy mondhatni pihentető helyzet illetve mozgásteret hagy a partner számára, hogy a számára legmegfelelőbb módon történjen az anális szex.  A hüvelyi szexhez képest itt érdemesebb a lassú, gyengéd tempót választani. Abban az esetben ha te ezt lassúnak érzed vagy kiábrándítónak, ne aggódj! Csak gyengéd akar lenni a partnered, nem szeretne fájdalmat okozni neked. Ha nem vagytok jártasak az anális szexben, akkor most nézzétek meg melyek a leggyakoribb pozíciók.
 
 
Mivel nem vagyunk egyformák így mindenkinek más a megfelelő pozíció az anális szex élvezéséhez. 
Az anális szex hallatán a legtöbben a kutya pózra gondolnak, mint út a hátsó bejárathoz. Valójában az az igazság, hogy ezen kívül vannak még más, különböző lehetőségek is.  Íme, 5 őrületes anális pozíció, még neked is ha kezdő vagy!
 

1. Kis kifli- nagy kifli extra feltéttel: Az anális szex során a legelső fontos szempont, hogy mind a ketten teljsen ellazuljatok. Ezért javasolt a kis kifli- nagy kifli pozíció mert lehetőséget ad arra, hogy ellazuljatok illetve eléggé intim helyzetbe kerülhettek. Tehát dőljetek le úgy, mintha csak egy kellemes esti összebújásba kezdenétek. Mind a ketten feküdjetek az oldalatokra és a férfi szorosan bújjon a nő hátához, mivel neki a lábait kissé fel kell húznia a mellkasa felé illetve fel is kell emelnie a fenti lábát ahhoz, hogy könnyebben megtörténhessen a behatolás.  

 

2. Amikor megvadul a kutya: A nevéből adódóan rájöhetsz, hogy igen! Ez a kutya póz felturbózott változata lesz. Mit is jelent a vad kutya póz? A női partnernek kell négykézláb állnia az ágyon de támaszkodhat a tenyerén kívül a könyökén vagy a térdére támaszkodva. Ha kényelmesen elhelyezkedett akkor ezt követően a férfi hátulról meg is közelítheti a hátsó ajtót. Eközben a partner szabad kezével tovább izgathat a biztos élvezet eléréséhez.

3. Helló szexi cowgirl: Ha a női résztvevő szereti azt, ha a szex közben ő irányíthat, akkor számára ez lesz a legjobb választás amikor felül lovagolhat. Ezt az ismert pozíciót ugyan úgy kipróbálhatjátok az anális szex során. Ebben az a legszuperebb, hogy így a nő tudja irányítani a behatolást és a tempót, ahogyan az számára kellemes. Tehát a férfi feküdjön a hátára, a nő pedig üljön rá vele szemben, de ne felejtsétek a sikosító használatát! Ezt követően pedig már csak adjátok át magatokat az élvezetnek.

4. A biztos misszionárius: A misszionárius pózt mindenki ismerheti, amely egy eléggé romantikus figura. Ha ez az egyik kedvenc pozíciótok akkor próbáljátok ki anális úton is. Javasoljuk, hogy a nő a lábát a férfi dereka köré tegye, akár össze is kulcsolhatja a bokáját vagy akár egy párnát is lehet elhelyezni a nő hátsója alá, hogy emeltebb legyen és így könnyebben megtörténjen a behatolás. Szintén javasolt anál szex kezdőknek, mert ebben a pozícióban is könnyen egymás tudtára lehet adni a megfelelő mélységet és mozdulatokat, elég csak egy érintés vagy akár egymás ülébe is súghatjátok.

 

5. Egy olyan pózra vágysz, ami tuti, hogy eljuttat a csúcsra? Akkor válaszd az elnyúlt kutya pózt! Nem kell mást tenni, mint a nő a hasára fekszik, akár egy párnát is tehet a cspője alá, így megemelve a hátsó bejáratot. Majd a férfi szorosan rásimulva be is hatolhat. Ez egy nagyon kényelmes figura, így nem kell semmire sem figyelni, nyugodtan ellazulhat a pár. És nincs is más dolguk, mint élvezni az új fajta élményt nyújtó együttlétet. Jó hír a nők számára! Ebben a helyzetben ha még jobban megemelik a hátsójukat akkor a férfi keze szabad utat kap, hogy ujjaival is kényeztethesse partnerét. 

 
 
Abban az esetben ha először próbáltad ki az anális szexet és úgy érzed, hogy ez nem a te világod, semmi gond! Nem kell megtenned újra, tudasd pároddal, hogy nem élvezted. Viszont az elmondhatod, hogy milyen más dolgokról fantáziálsz az ágyban. Így együtt találhattok ki valami olyan újdonságot, ami színt vihet a szexuális életetekbe.