Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

9 szexpóz, ami késlelteti az orgazmust

Ebben a 9 szexpózban tovább tarthat a szex! Ha ezeket alkalmazod, nagyobb kontrollt gyakorolhatsz az orgazmus felett, és elkerülhetővé válhat a korai magömlés.

 
Talán már észrevetted, hogy ameddig egyik szexpózban szinte mindig elkerül a korai magömlés, addig a másikban sokkal nehezebben bírod vissza fogni magad. Ennek a kérdésnek azért van nagy jelentősége, mert egyre több pár hálószobai kalandjait rontja el a férfiak között széles körben jelenlévő szexuális probléma, a korai magömlés. A legtöbb férfi tudna mesélni olyan történetet, amikor egy kellemesnek induló kaland épp a gyorstüzelés miatt ment gallyra. Pedig bármelyikük könnyen elkerülhette volna a korai magömlés okozta kellemetlenségeket, és még akár fokozhatta is volna teljesítményét, ha egy kis figyelmet fordított volna a korai magömlés elleni védekezésre.
 
A legrövidebb szexfilm, amit valaha láttál...
Kövesd csatornánkat a YouTube-on!
 
Több helyen is olvashattál már arról, hogy ha néhány dolgon változtatsz az életedben, akkor megszabadulhatsz a korai magömlés okozta aggódástól, kitolhatod az ejakuláció bekövetkezését, akár még az orgazmus intenzitását fokozhatod, és teljes értékű szexuális életet élhetsz. Ilyen változtatások
  • rendszeres testmozgás
  • egészséges táplálkozás
  • megfelelő mennyiségű alvás és pihenés
  • stressz-kezelés
  • aggódás és szorongás megszüntetés.
Ez a 9 szexpóz segíthet a korai magömlés késleltetésében
Bár ezek mind időigényes változtatások, a hosszútávú eredmények érdekében fontos időt fordítanunk rájuk. De mit tehetünk, hogy a korai magömlés hátterében álló okok megszüntetéséig élvezhető szexuális életet éljünk, és partnerünket is ki tudjuk elégíteni?
 

Ezért ebben a cikkben bemutatjuk azt a 9 szexpózt, amelyek nem csak csökkentik a korai magömlés kockázatát, hanem szenvedélyes élvezet elérését teszik lehetővé a hálószobádban. Ezek a szexpózok növelik a magabiztosságod, és az orgazmus feletti kontrollt, így nyugodtan átadhatod magad az élvezetnek a korai ejakuláció végleges megszüntetéséig.

 
Rui Shen korai magömlés elleni olaj
Rui Shen Késleltető Olaj

99%-os Megelégedettség!
 
Késleltető Krém 
 Késleltető Spray 

1. szexpóz: Kiskifli

szexpóz korai magömlés ellen
Amennyire hétköznapi, annyira hatásos is, ha helyesen alkalmazzák. Ebben a szexpózban a közelség fokozza az intimitást, ám hatásos a korai magömlés ellen.
 
Leírás: Feküdjön a partnered az oldalára úgy, hogy a lábait egymáson tartva, térdben kicsit meghajlítva felhúzza azokat. A férfi szorosan a nő mögé helyezkedik, arccal azonos irányba. Simuljon a nő hátához a férfi mellkasa, a csípője „üljön” bele a férfi ölébe. Ez az elhelyezkedés alkalmas az előjáték részeként a vágy fokozására is, hiszen lehetőség nyílik a teljes testet érintő simogatásokra, amely a nő ráhangolódásához elengedhetetlen. Amikor úgy érzitek, eljött a behatolás ideje, a nő a felső oldali lábát kb. 45 fokos szögben megemeli felfelé, ezzel biztosítva a pénisz hüvelybe történő behatolását. A behatolást követően a nő leengedheti a lábait, azonban továbbra is figyeljetek a szoros közelségre. Ebben a pózban a férfi lesz aktív.
 
Férfi: Ejakuláció késleltetése szempontjából ez a szexpóz a férfiak részére teljes irányítást biztosít a szexuális együttlét alatt, ő diktálja a tempót, szabályozhatja a mozdulatok erősségét és az ingerlés intenzitását, továbbá a korai magömlés elkerülése érdekében bármikor szüneteltetheti az aktust, és ezáltal elnyújthatja azt. Ebben a helyzetben a férfi nem képes olyan mély behatolásra, emiatt a hüvely általi stimuláló hatás is kevésbé érvényesül a péniszen, csökkentve a korai ejakuláció kockázatát.
 
Nő: A nő ebben a pozitúrában kissé kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nincs befolyása és nem kell figyelnie sem a mozdulatokra, így lehetősége nyílik teljes mértékben átadni magát a pillanat élményének. A pénisz éppen a hüvely belső falát fogja stimulálni, ahol a G-pont is található. A G-pont stimulálása extra gyönyörhöz juttatja őt, és intenzív orgazmus bekövetkezéséhez vezethet.
 
Tipp: Növeld a kielégülés esélyét! A Rain of Love G-pont Stimuláló Krém a női örömök maximalizálására készült a japán gésák receptje alapján! Világ szerte kedvelt hatásával fokozza a női intim terület vérbőségét és stimulálja az idegvégződések érzékenységét.
Rain of love orgazmus szérumRain of Love G-pont Stimuláló Krém - további információkért kattints ide!

2. szexpóz: Side-by-side

Side by side szexpóz korai magömlés ellen
Leírás: Az előzőhöz hasonló szexpóz, azonban itt a pár egymással szembe helyezkedve simul össze. Ebben a pózban az előjáték középpontjában a csók fog állni. A nő a felső oldali lába a férfi azonos oldali lába felett elhaladva a férfi teste mögött pihen, ezzel teszi lehetővé a nemi szervek érintkezését. A behatoláshoz itt is szükséges, hogy a nő a felső oldali lábát kissé megemelje, majd a behatolást követően ismét leengedheti azt. A behatoláshoz használd a kezed, mérd fel a testrészeitek helyzetét, így elkerülhető az ügyetlenkedés. A side-by-side szexpóz esetében is a férfi lesz aktív, tehát ő fog mozogni.
 
A behatolást követően, a lábakkal finom átkulcsolhatjátok egymás testét, és így az intimitás fokozása érdekében szorosan egymáshoz simulhattok. Ez a szexpóz apró, finom érintéseket tesz lehetővé, és az aktus közben forró csókokkal dobhatjátok fel az együttlétet. Egyes párok szerint a nő is fejthet ki apró, ellentétes irányú mozgást, amely növeli az együttlét összhangját. Ez például fontos lehet azon nők számára, akik csak mozgásban közben képesek átélni orgazmust.
 
Tipp: Mivel ennél a szexpóznál nagyon szorosan összeérnek a szemérem dombok, az intenzív szeretkezés könnyen kidörzsölődést eredményezhet. A viszkető-égető kidörzsölődés könnyen elkerülhető síkosító gél használatával. A prémium kategóriás Eros Hybride Power Vegyesbázisú Síkosító Gél egyesíti a vízbázisú síkosító selymességét és a szilikon síkosító tartósságát, növelve a szexuális együttléték élvezetét.
Vegyes bázisú síkosító a legjobb szexpóz közbenEros Hybride Power Vegyesbázisú Síkosító Gél - kattints ide a részletekért!
Férfi: Az ejakuláció késleltetése szempontjából ez a szexpóz nem teszi lehetővé, hogy mélyen behatolhasson a partnere hüvelyébe, így elkerülhető a péniszt érő túlzott stimuláció, és a mozgások befolyásolásával képes szünetet tartani az orgazmus előrejelzési szakaszában. Ezzel képes szabályozni az ejakuláció bekövetkeztét, és elkerülni a korai magömlés tüneteit.
 
Nő: A testi közelség növeli az együttlét intimitását számára, mélyebb érzések megélésére képes, amely támogatja a női orgazmus intenzitását is. A nőkre különösen nagy hatással van a szoros testi közelség, ezért ez a szexpóz sokuk nagy kedvence lehet.

3. A kereszt szexpóz

Kereszt szexpóz korai magömlés ellen
Igen, ez első ránézésre elég idétlennek néz ki, azonban az előítéletek elengedését követően beláthatjuk, hogy a szexpóz által lehetővé tett mozgásirányok eddig soha nem érzett stimulációt jelentenek mindkét fél számára, így jó alapot jelenthet egy különleges orgazmus átéléséhez. A tapasztalatok szerint ez a szexpóz az ejakuláció késleltetése érdekében is jó hatással lehet.
 
Leírás: Feküdjön a nő a hátára, és emelje fel egyik lábát. Te a felemelt láb irányából megközelítve merőlegesen bújj be a nő lábai között úgy, hogy a pénisz a medencéhez simuljon. Behatolást követően a nő engedje a testedre a felemelt lábát, és fejtsen ki enyhe szorítást. Ebben a szexpózban is a férfi mozog, amely mozgás nagyon változatos lehet: előre-hátra, fel-le, jobbra-balra, körbe.
 
Férfi: Ez a szexpóz is apró mozdulatokat tesz lehetővé, ezért könnyen elkerülheti a pénisz hüvely általi túlzott stimulálását. A mozdulatokat a férfi fejti ki, így könnyen kontroll alatt tarthatja a péniszt érő stimuláció mértékét, bármikor tarthat szünetet a korai magömlés elkerülése érdekében.
 
Nő: A kereszt szexpóz közben a pénisz a hüvely nehezen elérhető, azonban rendkívül érzékeny területeit tudja stimulálni, ezzel növeli a nő izgalmát, támogatja az intenzív orgazmus elérését. Minden bizonnyal felejthetetlen érzéseket képes kiváltani ez a szexpóz minden nőből.
 
Tipp: A szexpóz kipróbálása elsősorban azon férfiak számára ajánlott, akik nagyobb méretbeli adottságokkal vannak megáldva, kisebb méret esetén gyakrabban előfordulhat, hogy az aktus során többször is kicsúszik a pénisz. Ebben az esetben másik szexpóz ajánlott.

4. A módosított kutyapóz

Kutya szexpóz korai magömlés ellen
A méltán nagy népszerűségnek örvendő kutyapóz (balra) módosított verziója csökkenti a korai magömlés esélyét, növeli az az együttlét intimitását, és fokozza a női orgazmust. Kivitelezése egyszerű, és a kisebb méretekkel bíró férfiak is nagyszerű sikerek elé néznek ebben a pózban a partnerük kielégítését illetően.
 
Leírás: Ebben a pózban ismét az intimitásé a főszerep, az érintkező bőrfelületek nagysága a testközelség élményét biztosítja a nő számára, ami nagyon fontos az ellazulás és biztonságérzet érdekében. A kiindulási pont legyen a hagyományos kutyapóz, amelyben a férfi a tenyerén és a térdén támaszkodva a nő mögé helyezkedik. A behatolást megelőzően a nő a testének előre való eltolásával a közepes terpeszt megőrizve ereszkedjen hasra úgy, hogy kényelmesen feküdjön. A nő elhelyezkedését követően a férfi a nő lábai között elhelyezkedő térdein és a nő vállai mellett lévő kezein támaszkodva péniszével behatol a hüvelybe, és finoman – magát tartva – felülről hozzásimul partneréhez.
 
Valahogy így:
kutya szexpóz
Ha a női partner kinyújtja a lábait, még kényelmesebben tud elhelyezkedni.
 
Ebben a pózban a férfi lesz aktív, és mozgása közben szájával is tudja kényeztetni a nő felső erogén zónáit (nyak, fül, hát). Az együttlét során maradj az apró mozdulatoknál, csökkentve a pénisz hüvelyből való kicsúszásának, és a korai ejakuláció bekövetkezésének esélyét. Ha változatosságra vágytok, módosíthatjátok ezt pózt tovább úgy, hogy a nő lábai a férfi lábai közé kerülnek, ezzel szűkítő hatást fejt ki a hüvelyen belül, vagy akár a férfi fel is térdelhet.
 
Férfi: Ez a szexpóz a hüvely szintén csak apró mozgásokat tesz lehetővé, ami segítségére lesz a férfinak a hálószobában töltött idő elnyújtásában. További előnye, hogy ennél a szexpóznál is a férfi tartja kezében az irányítást, így tudja szabályozni a péniszt ért stimuláció mértékét, a szex tempóját, vagy bármikor akár szünetet is tarthat, ha úgy érzi, túl gyorsan közelít az orgazmusa.
 
Nő: A kiskifli szexpóznál már leírtakhoz hasonlóan a nő ebben a pózban szintén kissé kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nem kell aktívan mozognia, koncentrálnia, így teljesen átadhatja magát a gyönyörnek. Ezen szexpóz további előnye, hogy a hímvessző a hüvely belső falának azt a részét stimulálja, ahol G-pont is található. A G-pont stimulálása extra gyönyörhöz juttatja a nőt, és intenzív orgazmus bekövetkezéséhez vezethet.
 
Fokozott orgazmus csiklóizgató segítségével
Tipp: Az ügyesebb férfiak az aktus közben kezeikkel gyakran kalandoznak előre, kedvesük hasa alá. Így elérhetővé válik a csikló is, amelyet ujjaikkal lágyan stimulálhatnak. A legtöbb nő szerint a G-pont és a csikló egyszerre történő stimulálásra a gyönyör maximumát hozza ki belőlük. Ezt még akár fokozhatod a csikló érzékenységét fokozó krém alkalmazásával. Akár olyan élményekben is részesülhet partnered, amilyenben korábban még soha nem volt része.

5. Lehetek a foteled?

Legjobb szexpózok egyike, ami segíthet a korai magömlés ellen
Leírás: Válj egy kényelmes fotellé, amelyben a partnered kényelmesen elengedheti magát és hátra dőlhet! Sokat segíthet ebben a pózban, ha valamilyen „karfát” találtok, amelyen támaszkodva könnyebb lesz a mozgás. Ahogy a képen is látszik, ez a szexpóz tényleg csak ennyi: az ágy szélén kényelmesen elhelyezkedett férfi ölébe ül háttal a nő. A szexpóz alkalmazás során a főszerep a nőé, ő fog függőleges irányú mozgást végezni, illetve ügyes csípőmozgás esetén ebben a pózban van lehetőség a csípővel való körözésre. Éppen ezért nagyon fontos a partnerek közötti összhang, hiszen az orgazmus közeledtével a férfi csak jelezni tudja azt a nőnek, ő maga nem képes megszakítani az aktust a korai magömlés elkerülése céljából. A férfi jelzésére a nő szünetet tart, majd az ejakuláció ingerének csillapodását követően folytathatja a mozgást.
 
Férfi: Általánosságban elmondható, hogy azok a szexpózok támogatják a korai magömlés elkerülését, amelyekben a férfi az alsó helyet foglalva, passzívvá válik, vagyis átadja a mozgás irányítást a nő részére. Ennek oka abban rejlik, hogy a férfi irányítása alatti szexpózokban a férfi ösztönösen olyan mozgást fog kifejteni, amely rá a maximális stimulációt fejti ki, ezzel akarva-akaratlan gyorsítva az orgazmus bekövetkezését. Ebben a szexpózban is ironikusan az fog segíteni a férfi számára, hogy nem lesz minden tökéletes, tehát nem lesz maximális a pénisz stimulálása, így az ejakuláció is később következik be.
 
Nő: A szexpóz lehetőséget nyújt a nő részére, hogy a számára legkedvezőbb irányú, erősségű és intenzitású mozgást végezze, ezzel megfelelő alapot nyújtva egy kielégítő orgazmus eléréshez. Egyes nők számára kissé fárasztó, mert neki kell mozognia, és akár arra is szüksége lehet, hogy megtámaszkodjon. Elsősorban azon pároknak jött be a szexpóz, ahol a nőt vonzza az irányítás.
 
Szerelem és korai magömlés
Tipp: Ebben a pózban különösen fontos, hogy a pénisz magabiztosan merev, vérrel teli állapotban tudjon maradni. Ha Te is szeretnéd kipróbálni ezt a szexpózt, de teljes siker érdekében kissé fokoznád a merevedésed, a leghatásosabb készítményeket tudjuk ajánlani. Ezek a természetes potencianövelő szerek az erekció fokozására és a merevedési zavar okozta kellemetlenségek elkerülésére egyaránt tökéletes megoldást jelentenek. Gyógynövényi hatóanyagaik segítenek a kőkemény merevedés megszerzésében és fenntartásában mellékhatások nélkül.

6. Az ülő póz

Ülő szexpóz korai magömlés ellen
Leírás: Gyakorlatilag a fentivel teljes mértékben megegyezik, csak ebben az esetben a nő a férfival szemben foglal helyet. Itt is fontos az összhang a korai magömlés elkerülése érdekében, hiszen a férfi jelzéseire gyorsan kell reagálnia az aktívan mozgó nőnek. Ebben a szexpózban a lehetséges mozgások tárháza szinte végtelen.
 
Az előzőhöz képest sokkal intimebb együttlét történhet, hiszen fokozza az érzelmeket egymás tekintetében megjelenő gyönyör figyelése, az egymás fülébe súgott szavak, és a forró csókok. A partnerünk erogén zónái sokkal könnyebben stimulálhatóvá válhatnak az extra gyönyör érdekében.
 
 
 

7. Lovagló póz

Lovagló póz, hogy elkerüljön a korai magömlés
Bizonyára ez a legismertebb mind közül. Kivitelezése egyszerű: A férfi hanyatt fekszik az ágyon, és a kényelme érdekében párnát helyez a feje alá. A női partner egyszerűen csak a férfi csípőjére ül, miközben bármelyikük irányításával megtörténik a behatolást. A behatolást követően a nő akár egyenes háttal, akár a férfi mellkasára ereszkedve végez ritmikus mozgást, amely történhet fel-le, előre-hátra, vagy akár körkörösen is. Ez a szexpóz szintén a nő irányítását igényli, ezért szintén nagyon fontos az összhang, a férfi orgazmus előtti reakcióinak felismerése, és a felek közötti folyamatos kommunikáció. Javasolt a férfiak számára, hogy kellő időben jelezzék partnerük számára, ha közeledik az orgazmus, így a nő megállhat a mozgással, és szükség esetén ki is emelkedhet. Az ejakuláció ingerének megszűnésével az aktus folytatható.
 
Legyen a nő finom és figyelmes, hogy elkerüljétek a váratlan magömlést. Talán most azt gondolod, hogy a nőt az aktus közben könnyen elragadhatja a forró vágy, elveszti a kontrollt, és teljesen rád ereszkedik. Ez nyilvánvalóan azt is jelentené, hogy a pénisz nagyobb felületen érintkezik a hüvely belső falával, és több idegvégződés stimulálódna, ami gyorsan az ejakuláció bekövetkezéséhez vezethet. Ez egyébként igaz is. Ám ha a nő előrehajol, a pénisz penetrációja lényegesen sekélyebb lesz; a löketek kevésbé lesznek intenzívek, és magömlés feletti kontroll is magabiztosabb lehet. Ezért engedd csak el magad, és bízz partneredben. Folyamatos kommunikációval ez a szexpóz is alkalmas a korai magömlés elkerülésére.

8. szexpóz: A Stand és a Carry

Álló szexpóz korai magömlés ellen

A legfontosabb előnye ennek a szexpozíciónak az, hogy a férfinak annyi mindenre kell figyelnie, amik mellett már nem tud a korábbi rossz tapasztalatai miatt a korai magömlés miatt aggódni. Ebben a pózban a férfinak figyelnie kell arra, hogy álljon, a partnerét tartsa, és közben örömet is tudjon nyújtani. A figyelemnek ez a megosztása a stimuláció érzékelését is csökkenti, így a figyelem elterelése útján hatásos próbálkozás lehet a korai magömlés elkerülésére is. Az más kérdés, hogy hosszú távon sem a férfi, sem a nő számára nem lesz kényelmes ez a szexpóz. Ugyanakkor, ha változatosságra vágytok, mindenképp érdemes kipróbálni.
 
A szexpóz kivitelezésének alapfeltétele, hogy a férfi kellő erővel rendelkezzen a nő megtartásához. Ha már sikerült elhelyezkedni, és megtörtént a behatolás, a női partner a lábaival átölelheti a férfit, és lábait összekulcsolhatja. Ezzel stabilabb és szorosabb lehet a kaland.
 
Ha úgy érzed, hogy közeledik a magömlés, ezt időben jelezd partnered felé, hogy fel tudjon készülni a leszállásra. A kapkodásnak itt nincs helye, mivel nagyon könnyen elveszíthetitek az egyensúlyotokat.
 
Penis XXL
Tipp: Ez a szexpóz is igényli, hogy a pénisz folyamatosan erektált, vérrel teli állapotban tudjon maradni. A folyamatos erekció támogatása használhatsz vérbőséget fokozó, potencianövelő hatású krémeket, amelyek a péniszbe masszírozva helyi hatást fejtenek ki a péniszben található erek befogadóképességének növelése, és a vér izmokba áramlásának támogatása útján. A potencianövelő krémek többsége 5-10 percen belül kifejti a hatását, így csupán annyi dolgod van, hogy az aktus előtt elmasszírozod, és megvárod a hatóidőt. 
⇔ Potencianövelő Krémek   - minden információ itt!

9. szexpóz: A misszionárius póz

Misszionárius szexpóz korai magömlés ellen
Minden szexuális együttlét alfája és omegája a misszionárius szexpóz, méltán az egyik legkedveltebb formája a szexnek, ugyanis itt megvalósulhat minden, amire férfinak és nőnek szüksége van. Korai magömlés szempontjából előnye a férfi irányításában található: ebben a pózban szabályozhatja a közösülés sebességét és megszakíthatja az aktust, ha érzi, hogy közeledik az orgazmus. Ebben a pózban a szünet tartása a legkevésbé sem kellemetlen, hiszen akár egy forró csókkal is leplezhetjük a megszakítás valódi okát, amelynek partnerünk bizonyára még örülni is fog.  A misszionárius póznak is több módosított verziója ismert már – nyújtott lábakkal, felhúzott lábakkal, egyik láb felhúzva, nyakba rakott lábak -, ezekkel érdemes kísérletezni, hogy Nektek melyik tetszik a legjobban.
 
 
Minden bemutatott szexpóz szabadon módosítható, fűszerezhető úgy, hogy minden pár megtalálja azt az ideális középutat, amelyben a férfi tovább bírhatja, a nő gyorsabban juthat el az orgazmusig, és mindkét fél számára a legkényelmesebb.