2 szuper technika a korai magömlés ellen

2 szuper technika a korai magömlés ellen

Ezzel a két módszerrel Te is nagyszerű eredményeket érhetsz el a hálószobában - részletes leírások..

A tudományban többszörösön bizonyított, és szakértők között kétségek nélkül elismert tény a férfi intim torna eredményessége. Hatásos korai magömlés ellenpotencia nehézségek kezelésében, és számos férfi betegség elkerülése szempontjából. Éppen ezért a férfi-intimtorna számodra is nagyon fontos lehet, hiszen a férfiszervek egészsége és a kielégítő szexuális élet függhet a férfiak intim izomzatának karbantartásától. Ismerd meg tehát a PC-izmot, és használd ki edzésének előnyeit!
 
 
 

Az intimtorna hatásai a korai magömlés és a férfi egészség tekintetében

A férfi intimtorna egyfelől a kismedencei szervek, így a prosztata, a húgyhólyag, a herék, a pénisz és a végbél egészségét is egyszerre szolgálja, mely szerveknek a torna hatására javul a vérkeringése, ezáltal pedig az oxigén- és tápanyagellátása. Másfelől a meglévő here-visszértágulatot, illetve aranyeret is hatékonyan kezeli, továbbá a férfi intim izmait, vizelettartási képességét és végbélzáróizmát, valamint szexuális funkcióit is edzésben tartja, aminek köszönhetően szexuális téren is látványos fejlődés tapasztalható, korai magömlés is hatékonyan kezelhető.
 

A férfiak általános vitalitásának javítása, a szexuális állóképesség fokozása érdekében javasolt Férfi Vitalitás Kapszulák rendszeres szedése, amelyek helyreállítják a megborult hormonszinteket, fokozzák a szexéhséget, csökkentik a fáradtságot, és ellenállóbbá tesznek a stresszel szemben.

     Hot Férfierő és Vitalitás Kapszula

 

   Maca 750 Potencianövelő és Viatlitás Kapszula

 

A intim izmok edzésétől erősebb és könnyebben koordinálható lesz a férfi gátizom, emelkedik a pénisz merevedési szöge, a fokozódik a pénisz merevedési képessége és a magömlés akaratlagos késleltetésének képessége is jelentősen javul. A gyakorlatok végzése stimulálja a férfi hormonok termelődését, így a libidó is fokozódhat. És ha ez még nem lenne elég, az ejakuláció során az ondó sugara erősebbé válhat, sőt, akár a spermiumszám is növekedhet.
 
A sikeres szexuális kapcsolat szerves része a boldog párkapcsolatnak! Őrizd meg vitalitásod!
 
 
Szóval most már teljesen egyértelmű Neked is: csak előnyökkel jár a PC izom erősítése minden férfi számára.
 
A korai magömlés megszüntetése érdekében fontos, hogy a lenti gyakorlatokat rendszeresen, mindennap végezd. Az az optimális, ha napi kétszer, reggel és este is 10-15 percet szánsz edzésre.
 

A PC Izom

A gyakorlatok végzéséhez fontos előbb megismerni, pontosabban felismerni az intim izmaid helyét, érzékenységét, viselkedését. Bevált trükk az intim tornát gyakorló férfiak körében, hogy vizeletürítés közben megállítják a vizelet sugarát, visszatartják a viezlést, egy kis szünetet tartanak. Ha ez sikerül, akkor jó úton haladsz. Épp az az izom lép működésbe a vizelés megállításakor, melynek kulcsszerepe van a tornában, és a korai magömlés elleni harcban. Ezt nevezzük PC izomnak.
 
Egy másik módszer is van arra, hogy megtaláld a PC izmod, ezt a Korai Magömlés Tudástárban elhelyezett "Orgazmus magömlés nélkül? Mutatjuk!" című cikkünkben már részletesen kifejtettük. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között húzódó izomzat. Törekedj arra, hogy megfeszítsd a péniszed, eközben pedig tedd az ujjaid a herezacskó és az ánusz közötti területre. Az az izom, amely a pénisz megfeszítésével szint meg fog feszülni, az lesz a PC izom.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
Ezt az izmost kell edzened a szexuális állóképességed, és a magömlés feletti kontroll növelése érdekében. A magömlés feletti kontrollt erősíti a Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció olaj, amelynek használatával jelentősen javítható a szexuális teljesítmény, jótákonyan hat az erekció fokozására és amagömlés feletti kontroll visszaszerzésére. Figyelem: Extra Erős! Alkalmanként kis mennyiségben használandó!
 
 
Most, hogy már mindent tudunk, kezdhetjük a gyakorlást! Lássuk a két leghatásosabb gyakorlatot.
 
 

A két gyakorlat: viszlát korai magömlés! 

1. gyakorlat: 
A PC izmot akár álló, de a kényelmi szempontokat is szem előtt tartva inkább fekvő helyzetben meg kell feszíteni, majd elernyeszteni.
 
10 mp feszít - 5 mp elernyeszt - 10 mp feszít - 5 ml elernyeszt
 
Ebből három sorozatot végezz kezdetben, majd gyakorlással ezt a számot tornázhatod feljebb. Minden gyakorlást úgy fejezz be, hogy teljes erővel megfeszíted, amit minél tovább kell tartani. Ezt a momentumot (teljes összehúzás) is háromszor kell megismételni.
 
A PC izmok edzésének hatása tartós, és látványos eredményt hosszú időn át tartó gyakorlással hoz. A PC izom edzésétől várható siker eléréséig korai magömlés elleni késleltető sprayk segítségével is átveheted irányítást a magömlés felett. A vásárlóink értékelése szerint a piacon fellelhető legjobb késleltető sprayk a Pjur@ termékcsalád tagjai.
 
 
2. gyakorlat: 
Hanyatt fekvő helyzetben a két kezed helyezd a farizmok alá, majd ezután feszítsd meg a farizmokat, a záróizmot, és a pénisz körüli izmozatot egszerre. Megfeszíted, majd ellazítod. Kis szünet után ismételd meg ezt, a teljes medencei izomzatot érintő gyakorlatot. Kellő gyakorlás után próbáld az egyez izmokat különválasztani, és külön-külön megfeszíteni azokat. A cél annak elérése, hogy képes légy csak a pénisz izmainak megfeszítésére, mintha csak a pénisz izmainak használatával tartanád vissza a vizelést. Ekkor azonban már a farizom maradjon mozdulatlan. Ha sikerült eddig eljutnod, a gyakorlás során már csak ezutóbbi a feszítő-ellazító izommunkát végezd, naponta kétszer 3-5. gyakorlatot.
 
Ezek a gyakorlatok nagyszerű eredményt tudnak produkálni, azonban a haladás első jelei csak több hetes gyakorlás után mutatkoznak meg. Az kívánt eredmény eléréséig javasolt valamilyen késleltető hatású készítmény, késleltető krémkésleltető spray alkalmazása a korai magömlés ellen.
 

 

 
 
Nem ajánlott a gyakorlatok végzése az intim területet érintő rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén, illetve az nemi területet érintő műtét után hat hétig.
 

Az általános vitalitás

Az oldalunkon nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szexuális zavarok megszüntetése során kiemelkedő jelentősége az általános jó egészségi állapot fenntartásában, ezért ajánlott rendszeresen sportolni, pihenéssel és kikapcsolódással oldani a hétköznapokat átszövő stresszt. Nagyon fontos szerepe van a párkapcsolatnak, sokat segíthet, ha a pároddal őszintén tudsz beszélni a problémádról, aki támogatni fogja a korai magömlés leküzdésére tett törekvéseidet, segít a gyakorlatok végzésében, bíztat, és partner a magömlés késleltetésében támogató készítmények alkalmazásában.
 
A szexuális együttlétek során használt síkosítót lecserélhetitek akár kifejezetten magömlés késleltető síkosítóra, amely a nő orgazmus képességét nem befolyásolja, azonban - még ha a késleltető sprayk-hez képest nem is annyira intenzíven - segíti a férfit a magömlés feletti kontroll kézben tartásában. Az Eros Extended Love Top Level 3 Síkosító Alapú Késleltető Krém népszerűségét a késleltető hatóanyagait hordozó kiváló síkosító is növeli, ugyanis a hatóanyagok felszívódását követően ez a extra jó minőségű síkosító a bőrfelszínen maradva biztosítja a könnyed, fájdalommentes behatolást. Próbáljátok ki partnereddel!
  
 
Jó gyakorlást kívánunk!
 

További hírek