kesleltetes.huHíreinkSqueeze technika a korai magömlés ellen

Squeeze technika a korai magömlés ellen

Squeeze technika a korai magömlés ellen A squeeze technika az egyik legismertebb módszer, amelyet a korai ejakuláció késleltetése érdekében használnak. Hogyan alkalmazd helyesen a squeeze technikát? Részletes leírás és képek itt!

Nagyon ritka, éppen ezért irigylésre méltó, ha egy újonnan kialakult pár között minden remekül működik az ágyban már az első együttléttől kezdve. Szerencsések, hiszen egymásra hangolódni, megismerni a másik testi rekacióit, testi igényeit, felismerni, hogy mire vágyik, általában egy hosszabb folyamat eredménye, nem minden esetben sikerül rögtön az elején. Különösen igaz ez az orgazmus elérését illetően. Nem egyszerű annyira összehangolódni, hogy a férfi ejakuláció azonos időben következzen be a női gyönyörrel.
 
Ez sokszor régóta egyyütt lévő pároknak sem sikerül, hiába ismerik egymást, a másik testének minden rezdülésé, minden igényét, mégsem sikerül összehangolni az orgazmus bekövetkezését, vagy legalábbi fenntartani az udvarias időzítést, elsőként a nő, aztán a férfi. Ennek oka általában valamelyik, vagy mindkét fél orgazmusának időszerűtlenségében keresendő: vagy a nő tud eljutni nehezebben az orgazmusig kicsit lassabban, vagy a férfi él át ejakulációt túl hamar. Egyik sem ritka jelenség, azonban együttes jelenlétük különösen megnehezíti a kitűzött cél elérését.
 
 
 
 
 
De hogyan érhető el természetes módon az ejakuláció késleltetése?
 
A tapasztalatok szerint a squeeze technika, vagy elszorításos technika, a korai magömlés késleltetésének egyik hatékony módja. A tapasztalatokra építő felmérések szerint a squeeze technika alkalmazásával jelentős eredményeket azok tudtak elérni, akik valamilyen késleltető készítménnyel való kezelést egészítettek ki a technika alkalmazával. Kétségtelen, hogy akár a squeeze technika, akár a késleltető készítmények alkalmazását választod, (vagy a biztos hatás érdekében a kettőt kombinálod,) mindenképpen jelentős lépéseket teszel a korai magömlés megszüntetésére, és a súlyosabb problémák elkerülésére.
 
Ezért a Késleltetés.hu összeállította neked az ejakuláció késleltetése érdekében alkalmazható squeeze technika kipróbálásához szükséges információkat.
 
 
Elöljáróban rögtön le kell szögezni, hogy a Squeeze technika, mint minden más alternatív technika maximális eredményéhez hosszab ideig tartó gyakorlás szükséges. A legjobb módszer az, ha a Squeeze technika gyakorlását kiegészíted azonnali késleltető hatást nyújtó készítmények használatával, amelyeket a péniszre történő felvitelt követő néhány percen belül visszaadja kezedbe a magömlés feletti irányítást.
 
Azoknak, akik nem szeretnének időt tölteni a technika begyakorlásával, sikeresen alkalmazhatják az ejakuláció késleltetése terén szintén ígéretes késleltető krémek legjobbjait, amelyeket a közösülést megelőző percekben kell egyenletesen elmasszírozni a péniszen, különösen a makkon, és azok aktív hatóanyagai segítségével az ejakuláció késleltetése és a szexuális teljesítmény növekedése érhető el.
 
 
 
 

a SQUEEZE TECHNIKA

Squeeze: angol szó, jelentése megszorít, összeszorít.
 
squeeze technika módjáról sok legenda, téves leírás terjed az interneten, és ezek miatt nagyon sokan hibásan alkalmazzák, ezért úgy gondoltuk, hogy megosztjuk a Késleltetés.hu oldal látogatóival a valódi megoldást ígérő squeeze technika leírását.
 
A squeeze technika lényegét tekintve azt jelenti, hogy az orgazmus előrejelzési szakaszában a pénisz egy pontján alkalmazott nyomás hatására az ejakuláció reflexe megszakad, és a magömlés nem következik be. A sikeres alkalmazáshoz több mindenre is szükséged van: a pénisz megfelelő helyén, a megfelelő időben, és a megfelelő erősséggel kell nyomást kifejteni az ejakuláció késleltetés érdekében.
 

A SQUEEZE TECHNIKA NYOMÁSI PONTJA:

A hímvessző alsó (a lábak felőli) oldalán, a makk pereme eltűnik, egybeolvad a hímvessző törzsével. A squeeze technika szerint a fitymafék alatt 0,5-1 cm-rel található az a pont, amely középerős nyomásra megállítja az ejakuláció reflexének lefutását. Az alábbi kép mutatja, hol keresd a nyomási pontot. A nyomást a képen látható módon a hüvelyk ujjaddal fejtsd ki, hiszen egyrészt viszonylag rövid idő áll rendelkezésedre a kezed megfelelő pozícióba helyezni, így fog kézre állni, másrészt a hüvelyk ujj bír a legnagyobb felüllettel, így könnyebb megtalálnod a megfelelő nyomási pontot. A pénisz biztos tartása érdekében a többi ujjaddal öleld körül a péniszt, így nem fog elmozdulni a squeeze során.
 
 

MIKOR VAN A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSÁNAK IDEJE?

A férfi orgazmusának bekövetkezését az előrejelzési szakasz és az elkerülhetetlenségi szakasz előzi meg. Az előrejelzési szakasz során a férfi érzi az ejakuláció bekövetkezésének közeledését, és az kb. 7-20 másodperc múlva be is következne folyamatos közösülés esetén. Az előrejelzési szakaszt egy 4-8 másodperces orgazmus elkerülhetetlenségi szakasz követi, amikor már sehogyan sem akadályozhatjuk meg a magömlés bekövetkezését. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által vezérelt reflexfolyamata, és az már mindig végig is fut. 
 
A squeeze technika szerinti nyomást az előrejelzési szakaszban (az ejakuláció előtt 7-20 másodperc egyéni adottságoktól függően) fejtsd ki a nyomási pontra középerősen. A közösülést, vagy az önkielégítést óvatosan megszakítva alkalmazd a squezze technikát, a nyomás ideje alatt az ingerlést szüneteltesd.
 
A leggyorsabb fejlődéshez egy-egy gyakorlás során több alkalommal is meg kell tudnod állítani a magömlés bekövetkezését. Ehhez talán jól jön egy kis segítség. A Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray segít visszaszerezni az irányítást a tested felett. 
 
 

MEDDIG KELL NYOMÁST KIFEJTENEM?

A squeeze technika szerinti nyomást addig fejtsd ki, ameddig meg nem szűnik az ejakulációs ingered, és az izgalmi szinted egy kisség csillapodik. Az ehhez szükséges idő változó, a tapasztalatok szerint 5-10 másodperc közé tehető. Az ejakulációs inger megszűnését követően az ingerlés folytatható. 
 
Gyakorlással kell kitapasztalnod, hol lesz a squeeze technika nyomási pontja a te péniszeden, és azt is, hogy mikor és milyen erősen kell nyomást kifejtened az ejakulációs inger megszüntetéséhez. Általában 2-4 alkalom alapján minden férfi megtalálja a helyes módszert és a helyes időzítést, de akkor se add fel, ha neked ehhez több időre van szükséged. Légy türelemmel magadhoz, és fogadd el, hogy a tartós sikerek csak gyakorlással érhetőek el.
 
 
Azt javasoljuk, hogy a magabiztos mozdulatok kialakulásáig a gyakorlás inkább csak önkielégítés során történjen. Minden adandó alkalommal gyakorolj, úgy a már megszerzett tapasztalat jobban megmarad, és eredményeket is hamarabb érhetsz el.
 
 

NEM TALÁLOM NYOMÁSI PONTOT! BIZTOSAN VAN NÁLAM IS MŰKÖDIK A SQUEEZE TECHNIKA?

Minden férfinál működő biológiai reflexet használ ki a squeeze technika, így Te is képes vagy a squeeze alkalmazására. Ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek. Az idegpályákon haladó információ squeeze általi akadályozása akaratlanul megállítja az ejakulációs reflex lefutását. A siker érdekében több időt kellene szánnod a technika nyomási pontjának megtalálására, a nyomás szükséges erősségének és idejének megtapasztalásához.
 
 
 

KEZD EGYEDÜL! Gyakorolj! Gyakorolj! Gyakorolj!

Azt javasoljuk, hogy az ejakuláció késleltetése céljából a squeeze gyakorlását kezd önkielégítés során, csökkentve ezzel a szexuális együttlétek gyors befejezésének kockázatát. Magabiztos gyakorlattal a technika akár közösülés során is alkalmazható. Kérünk, hogy a squeeze technika közösülés során történő alkalmazásakor fokozottan ügyelj a védekezésre. Erre a célra javasoljuk a piacon található legjobb késleltető óvszerek alkalmazását, amelyek amellett, hogy védenek a betegségektől és a nem kívánt terhesség bekövetkezésétől, az óvszer falának belső oldalán alkalmazott korai magömlés elleni hatóanyagokkal segítő hatást nyújtanak az ejakuláció késleltetése céljából.
 
  

Gyakran ismételt kérdések

 

Okoz-e valamilyen mellékhatást, nem kívánt következményt a squeeze technika?

A rendszeresen alkalmazók nem számoltak be mellékhatásokról. Fontos, hogy a squeeze nyomási pontjára kifejtett nyomóhatás ne legyen túl erős, ne okozz magadnak fájdalmat. Középerős nyomás kifejtésével meg tudod állítani az ejakuláció bekövetkezését. Ha bármilyen negatív hatását tapasztalod, akkor a gyakorlást függeszd fel, olvasd át ismét a cikkünket, és próbáld kitalálni, hogy mely ponton tértél el a squeeze technika szabályaitól.
 
 

Fáj a Squeeze technika alkalmazása?

Az ejakuláció késleltetése érdekében alkalmazott technika a fentiek szerint alkalmazva nem okoz fájdalmat. Nagyon fontos, hogy a gyakorlás során pontról pontra tarts be minden javaslatot, azok által növelheted eredményességed, és elkerülnek a sérülések is. Ha fájdalmat éreznél az ejakuláció késleltetése során, akkor hagyd abba a technikát, és próbáld meg kielemezni a helyzetet, keresd az elkövetett hibát.
 

A partnerem tud-e segíteni a squeeze technika gyakorlásában az ejakuláció késleltetése érdekében?

A válasz egyértelműen igen. A párkapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy beszéljetek partnereddel a fennálló korai magömlésről, fontos a partner támogatása a korai magömlés megszüntetésében. Ezért fejlesztheti a kapcsolatotokat, fokozhatja annak intimitását, ha együtt kezdtek bele a squeeze elsajátításába, akár a partnered is megpróbálhatja a Te iránymutatásaid alapján megtalálni a megfelelő nyomási pontot, és a szükséges nyomási erősséget. A közös gyakorlás segít csökkenteni a korai magömlés miatt kialakult frusztrációd, szorongásod, és segít az önértékelésed helyreállításában.
 

A squeeze technikán kívül ismert más technika az ejakuláció késleltetése céljából?

Az internetes fórum több technikát is emlegetnek, melyekkel rövid vagy hosszabb távon kezelhető a korai magömlés, azonban a squeeze az egyik leghatékonyabb, amelyet a rendszeresen alkalmazók tapasztalata, és orvosi vizsgálatok is megerősítenek. Ezért mi a squezze technika mellett tesszük le a voksunkat. Bár nem a legkönnyebben elsajátítható módszer, mégis az elért sikerek alapján érdemes időt rászánni.
 

A squeeze technika alkalmazása minden esetben megállítja az ejakuláció reflexének lefutását?

A helyesen, tehát megfelelő ponton, megfelelő ideig és megfelelő erősséggel alkalmazott nyomás minden férfi esetében ugyanúgy képes megállítani az ejakuláció reflexének lefutását. Az ejakuláció bekövetkezésében nagy szerepet játszik az agy. Ha az agy az idegpályákon érkező információt nem kapja meg, nem fog beindulni az ejakuláció. Ezért az ejakuláció késleltetése céljából helyesen, tehát a megfelelő ponton, a megfelelő ideig és a megfelelő erősséggel alkalmazott nyomás minden férfi esetében megállítja ezt az ejakulációs folyamatot.
 

Hogyan érhető el a nők orgazmusának hamarabbi bekövetkezése?

A nők orgazmusának hamarabbi bekövetkezése szintén segítségedre lehet a korai magömlés elleni harcban, ugyanis ezzel csökkenne a szakadék az orgazmusaitok ideje között, ezzel növelhetnéd partnered elégedettségét. A női orgazmust segítő, a női intim szervet stimuláló, és vágyfokozó készítményeket a kifejezetten BARÁTNŐK részére létrehozott kategóriában találhatsz.
 
Ne felejtsd: a korai magömlés kezelhet és kezelendő! A további súlyos problémákat könnyen megelőzheted, ha tudomást veszel a problémáról és megteszed az ejakuláció késleltetése érdekében szükséges lépéseket. A korai magömlés és az ejakuláció késleltetése témakörében további érdekes cikkeket, trükköket, tippeket olvashatsz a http://kesleltetes.blog.hu oldalon is.
 
Reméljük, hogy sikerült hasznos tartalmat szolgáltatnunk számodra is, és sok sikert kívánunk a squeeze technika eredményes elsajátításához!
 
Késleltetés.hu
 
 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.