kesleltetes.huKÉSLELTETŐ KRÉM Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció olaj (3ml)

Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj korai magömlés ellen

Eredeti ár: 9 990 Ft / db
Ár: 6 390 Ft (5 032 Ft + 27% ÁFA) [20.65 EUR] / db
Akciós! Újdonság!
  RUISHEN001
  RAKTáRON
  SZÁLLÍTÁS: 1 MUNKANAP
A korai magömlés kezeletlenül súlyos urológiai és pszichés betegségekhez vezet! A Rui Shen Késleltető és Erekciós Olaj segít Neked ennek elkerülésében. 
 
A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat arra fejlesztették ki, hogy lehetővé tegye a férfiak körében leggyakoribb szexuális zavar, a korai magömlés otthoni kezelését, végső eredményként megszüntetését. Használatával javítható a szexuális teljesítmény, jótákonyan hat az erekció fokozására és az ejakuláció késleltető hatása is bizonyított. 
 
 
A korai ejakuláció természetes gyógymódja, amely ősi kínai hagyományok és tapasztalatok alapján született, azt sok éven át tesztelték és fejlesztették, melynek eredményeként kiemelkedően hatásos erekció és késleltető készítmény jött létre. Hatékonyságának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend világ szerte.
 
A használók 99%-a sikerességéről és hatékonyságáról számolt be. A használat során a férfiak többsége 25 perccel hosszabb szexuális együttléteket tapasztalt, és javulást a teljesítményét illetően. A sikerek növelték a használók önbizalmát, csökkentették a korai magömlés okozta frusztrációt és stresszt.
 
Próbáld ki Te is a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat!
Rendeld meg most!
 
A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a férfiak maximális kontroll alatt tarthassák az ejakuláció bekövetkezését. Ezt úgy éri el a Rui Shen Olaj, hogy csökkenti a makk érzékenységét a rendkívül érzékeny területeken. A használók jelentős hányada az erekció magabiztosságát, és az erekció fenntartásának könnyedségét is tapasztalta. Hatását már az első alkalommal kifejti. 

Ez a termék nagyon népszerű a férfiak minden korosztálya körében a szexuális erőnlét fokozására.
 

Amit a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajról tudni kell:

- hatékonyan támogatja a korai ejakuláció feletti kontrollt
- intenzívebb orgazmus eredményezhet
- támogatólag hat a kőkemény erekció elérésében és fenntartásában
- a férfiak 99%-a világszerte elismeri hatását
- mellékhatásokat nem okoz
 

Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj összetevői:

Radix Ginseng (30%)
Rhizoma Polygonati (15%)
Cortex Cinnamomi (15%)
Semen Ziziphi Spinosae (10%)
Radix Angelicae Dahuricae (8%)
Radix Salviae Miltiorrizae (7%)
Rhizoma Atractylodis (7%)
Pure Water (8%) 
 

Hogyan alkalmazd a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat?

A palack tartalmaz egy ecsetet, ezt kínai kefének nevezik. Ez az ecset használatos az olaj péniszre való felvitele során. A szexuális aktus előtt 30 perccel ezzel az ecsettel kell felvinni egy vékony réteget a makkra. Használata során kerülendő a szemmel és szájjal való érintkezést. Csak külsőleges használatra! Ne igyon a készítményből és ne használja mértéktelenül. Érzékeny bőrű és nemi herpesztől szenvedő személyeknek nem ajánlott a termék alkalmazása.
 

Van-e mellékhatása a RUI SHEN Ejakuláció KÉSLELTETŐ ÉS EREKCIÓS OLAJnak?

A webáruházban árusított termékek tisztán gyógynövény hatóanyagokat tartalmaznak, így az egészségedre nem károsak, alkalmazásuk teljesen biztonságos. A jelentős növényi összetevő mennyiségének köszönhetően allergiás tüneteket produkálhat, de ez igen ritka. Magas vérnyomás és szívproblémák esetén nem ajánljuk szedését. Ilyen esetben érdemes a kezelőorvossal konzultálni.

Eredeti-e a nálunk kapható a RUI SHEN Ejakuláció KÉSLELTETŐ ÉS EREKCIÓS OLAJ?

Igen, csak és kizárólag megbízható forrásból származó, minőségi, 12 hónapos garanciával bíró készítményeket forgalmazunk. A késleltetés csak az eredeti termékekkel történhez ilyen hatékonyan, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy a vásárlóink csalódjanak egy-egy termékünkben! 
 


Milyenek az eddigi tapasztalatok a RUI SHEN Ejakuláció KÉSLELTETŐ ÉS EREKCIÓS OLAJról?

Az eddigi tapasztalatok rendkívül meggyőzőek: a férfiak tömege használja világszerte a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat, és csaknem 99%-uk elégedett hatásával a gyártó tájékoztatása szerint. Ez elég meggyőző szám. Tekintettel arra, hogy a férfiak és nők szexuális igényei biológiai adottságaink miatt eltérő, a férfiak átlagosan 6-7 perc után, míg a nők átlagosan 13-15 perc után érik el az orgazmus bekövetkezését, ezért minden férfi számára előnyökkel kecsegtet a  Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj.
 


Mennyire lesz diszkrét a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj csomagolása?

Az általunk feladott termékek csomagolása minden esetben teljesen diszkrét, nem átlátszó buborékos borítékban vagy dobozban küldjük őket mérettől függően. Az üres terek kitöltésére térkitöltő csomagoló anyagokat alkalmazunk, így a csomag rázása sem ad információt annak tartalmáról. A feladóként a Collin Trade Kft szerepel. A borítékban vagy csomagban lévő termékről a kézbesítő személynek sincs semmilyen tudomása, a csomag tartalma nem kerül megjelölésre.
 

Milyen gyorsan kaphatom meg a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat?

Vásárlóink kétféle szállítási szolgáltató közül választhatnak: a GLS Futárszolgálat és a Magyar Posta. A Magyar Posta által kézbesített csomagok szállítási ideje rendkívül eltérő, egyes esetekben 1 munkanap alatt, míg máskor 7 munkanap alatt érkezett meg a címzett csomagja. A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a csomagok kézbesítésére, így a felvételt követő munkanapon az kiszállításra kerül. Webáruházunk minden munkanap14:00 óráig beérkezett megrendelést még azon a napon átad a szállítást végző cég részére. A cégek által vállalt szállítási időre garanciát vállalni nem tudunk.
 

TÁJÉKOZTATÁS

VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK! Áruházunkban csak eredeti ejakuláció késleltető terméket forgalmazunk!
A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj fizikai függőséget, hozzászokást nem tud kialakítani!
 
A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj csak külső használatra javasolt. Minőségét megőrzi a felbontástól számított 6 hónapig! Száraz, hűvös lyen tartandó. Gyermekek elől gondosan elzárandó!
 
A kezeletlen korai ejukaláció hosszútávon pszichés megbetegedésekhez vezethet, szorongást és frusztrációt idézhet elő, amely tovább fogja súlyosbítani a szexuális zavart. A legtöbb esetben a korai ejakuláció hátterében nem szervezi megbetegedés áll, hanem jellemzően lelki okok, megnövekedett teher, anyagi vagy párkapcsolati problémák, munkahelyi stressz, ezért a háttérben meghúzódó problémák megoldásáig otthon alkalmazható késleltető készítmény használata segíthet. A késleltetőkkel elérhető sikerek segítenek az önbizalom és magabiztosság helyreállításában,  és a szexuális teljesítmény maximalizálásában. Amennyiben a korai ejakuláció más tünetekkel egyszerre jelentkezik, alapos belgyógászati és urulógiai kivizsgálás tudja feltárni a zavar hatterében meghúzódó okokat.
 
Figyelmeztetés:

Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A termék recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!

A termékért járó hűségpontok száma: 127 pont
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap. A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:00 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.
 Postaköltség: 690 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap. A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:00 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!
 Postaköltség: 890 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont Csomagautomata (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomaták. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.
 Postaköltség: 490 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

PostaPont Csomagautomata (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomaták.
 Postaköltség: 690 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap. Átveheted a csomagot bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.
 Postaköltség: 490 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap. Átveheted a csomagot bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon.
 Postaköltség: 690 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

Magyar Posta Futár (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.
 Postaköltség: 690 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

Magyar Posta Futár (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap.
 Postaköltség: 890 Ft Ingyenes 20 000Ft értékű rendelés felett.

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.
 Postaköltség: 3 990 Ft

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés elleni krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.