Orgazmus magömlés nélkül? Mutatjuk!

Tudtad, hogy az orgazmus és az ejakuláció valójában két teljesen különálló dolog? A két szót gyakran – még mi is itt az oldalon – szinonimaként használjuk a köznyelvben. Pedig az az igazság, hogy orgazmus ejakuláció nélkül is bekövetkezhet, és orgazmus nélkül is lehet magömlésed. Ezt egyébként multiorgazmusnak is nevezzük. Csak nagyon kevés férfi képes a multiorgazmus átélésére, azonban ezzel a technikával Te is közéjük tartozhatsz!

 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
Valószínűleg már mindkét jelenséget tapasztaltad Te is külön-külön, de ennek a kérdésnek eddig nem tulajdonítottál nagy jelentőséget, talán azért, mert ideális esetben az ejakuláció és az orgazmus egyszerre történik meg. De érdemes tisztában lennie a két jelenség közötti különbségekkel annak, aki felveszi a kesztyűt a korai magömlés ellen.
 
 
 

Mikor beszélünk ejakulációról, és mikor orgazmusról?

Az ejakuláció az ondó kilövellése a hímvesszőből. Biztosan Te is ébredtél már úgy, hogy erősen nedves volt az alsód. Ez az éjszakai magömlés. Egy álom, vagy éjszakai szexuális gondolat hatására spontán sperma lövell ki. Fiatalabb korban, a nemi érés eredményeként gyakrabban esik meg, majd a kor előrehaladtával egyre ritkábban. Éjszakai magömlés során orgazmust nem él át a férfi, ez csak szimpla ejakuláció.
 
Ugyanis az orgazmus egy összetettebb fogalom: A szexuális gyönyör csúcspontja, a szexuális ingerek által kiváltott testi izgalmi megnyilvánulás (1), és lelki gyönyör (2) érzete. A férfiaknál általában magömlés kíséri, míg nőknél általában a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC izom) izomzat ritmikus, többször ismétlődő spontán összehúzódásával és ellazulásával jár.
 
 
Egy fotóművész megörökítette az orgazmus átélésének arcait 
 

Női Ejakuláció?

Téves az az elképzelés, hogy a női orgazmus nem eredményezhet hüvelyből kilövellő váladékot az orgazmus során. Egy bizalmi viszonyban, a nő megfelelő ellazultsága esetén, és a stimulálásra alkalmazott megfelelő technika esetén a női orgazmus - hasonlóan a férfiakéhoz - ejakulációs nedv kilövellésének kíséretében történik. Az ilyen orgazmus extra élvezethez juttatja a nőt, ezért érdemes foglalkozni a témával.
 
Tipp: A női ejakuláció elérésében verhetetlen a Rain of Love Extra Erős G-pont Stimuláló Krém, amelyet webáruházunkban a BARÁTNŐKNEK kategóriában találhatsz meg. Ez a stimuláló krém a japán gésák titkos receptje alapján készített, speciális krém, amely erőteljesen stimulálja, izgalmi állapotba hozza a női G-pontot, és fokoza annak orgazmus-képességét. A csomag tartalmát képező krém és technika megmutatja, hogyan lehet elérni a maximális női orgazmust, amely gyakran tiszta "eső" kilövellésével jár együtt.
 
 
 

Miért jó a multiorgazmus?

Ahogy arról már több cikkünkben is írtunk, a férfiak általában hamarabb, átlagosan 7 perc alatt jutnak el az orgazmusig, míg a nőknek ehhez több időre, átlagosan kb. 13-14 percre van szüksége. Az egyéni teljesítmények és igények erősen eltérhetnek, hiszen a férfiak több, mint 30%-a alig 1-2 percig, vagy még rövidebb ideig képes megállás nélkül közösülni, míg egyes férfiak akár 20-25 percig is. Ugyanez látható a nőknél is: a multiorgazmusra képes nők akár néhány perc alatt képesek az orgazmus állapotáig eljutni, míg másoknak akár 40 perc intenzív ingerlés is szükséges.
 
 
Kevés pár kerül abba a szerencsés helyzetbe, hogy mindketten egyszerre érjék el az orgazmust, vagy képesek legyenek egymás igényeihez igazítani az orgazmus elérését. Megoldás: magömlés nélküli orgazmus!
 
korai magömlés elleni készítmények
 
 

Orgazmus Ejakuláció nélkül - A technika

Most megmutatjuk Neked 3 lépésben, hogyan tanulhatod meg elválasztani a magömlést az orgazmustól tudatosan, és hogyan válhatsz képessé egy szexuális együttlét alatt, egy magömlés mellett akár több orgazmus átélésére is.
 
Nem állítjuk, hogy egyszerű megtanulni a magömlés nélküli orgazmus elérését, azonban a gyakorlat elsajátítása során rendkívüli mértékben válsz képessé megismerni és kontroll alatt tartani a saját tested.
 
TIPP: A magömlés feletti irányítást átveheted a Pjur Superhero Késleltető Spray-vel is. Ez az innovatív, EXTRA ERŐS késleltető szérum a hímvessző felszínére egy dezenzitizáló réteget képez, amely csökkenti az érzékenységet, azonban nem eredményez zsibbadó hatást.
 
 
 
 
1. lépés: Maszturbálj!
 
Az első lépésben arra bíztatunk, hogy maszturbálj, és maszturbáció során figyeld meg a tested reakcióit. Figyeld meg, mikor jutsz el az orgazmus előrejelzési szakaszig, ott állj meg, várd meg, hogy elmúljon az ejakulációs inger, majd folytasd tovább. Juss el az előrejelzési szakaszig újra és újra, és próbáld azt kitolni. Figyeld meg, hogy mely izmok megfeszítésével tudsz hatást kifejteni a péniszed érzékenységére. Ebben az első szakaszban csak figyeld meg a tested reakcióit. Semmi más dolgod nincs.
 
 
 
Egy maszturbáció során bármennyiszer megszakíthatod az ejakulációs reflexed, azonban az élvezhetőség érdekében 5-10 megszakítás után hagyd, hogy bekövetkezzen a magömlés. A magömlés bekövetkezésekor is maradj tudatos, és figyeld meg, hol kerülsz az elkerülhetetlenségi szakaszba, hogyan jelzi ezt a tested, mi történik ekkor veled.
 
A maszturbációhoz minden esetben javasolt síkosító alkalmazása a hámsérülések elkerülése és az élvezet fokozása érdekében. A SÍKOSÍTÓK kategóriában megtalálhatod a Cupid Glide Natural Vízbázisú Síkosítót, amely már 45 ml-es és 1000 ml-es kiszerelésben is elérhető. 
 
 
Azonban ha igazán intenzív élményt szeretnél elérni és maximalizálni szeretnéd az orgazmus intenzitását, akkor EROpharm PeniX Aktiv Krémet ajánljuk Neked is, amely a pénisz nyújtotta kapacitások teljes mértékű kihasználásában segít. Fokozza az élvezetet és maximalizálja a szexuális teljesítményt.
 
 
 
2. lépés: Ismerd meg a PC izmod!
 
Ha megfelelő figyelemmel és tudatossággal hajtottad végre az első lépést, akkor a PC izom megtalálása tulajdonképpen gyerekjáték lesz számodra. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között húzódó izomzat. Miközben arra törekszel, hogy megfeszítsd a péniszed, tedd az ujjaid a herezacskó és az ánusz közötti területre. Az az izom, amely meg fog feszülni, az lesz a PC izom. Ezt az izmot edzeni lehet, és a maximális szexuális teljesítmény érdekében szükséges is. Ezt úgy teheted meg, hogy naponta több alkalommal, alkalmanként 15-20-szor megfeszíted, megfeszítve tartod 10 másodpercig, majd hagyod elernyedni. A PC izom fejlesztéséhez nem szükséges a pénisz erektált állapota.
 
Tipp: Segítség a még extrémebb erekcióhoz: 
 PENIS XXL Erekció és Pénisznövelő Krém
 
A herezacskó és az ánusz közötti területen (PC izom) ha végighúzod az ujjaid, körülbelül fél távnál fogsz érezni kisebb mélyedést, amely középerős nyomásra reagál. Ez a képen is látható pont lesz az, amelyet a továbbiakban használni fogsz.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
3. lépés: Állítsd meg a magömlésed!
 
Nincs más hátra, mint kipróbálni, mit is érhetsz el ennek, a PC izom közepén található a pontnak a középerős nyomásával. A maszturbációra ezúttal kicsit fel kell készülnöd. A környezeted megóvása érdekében az első néhány alkalommal helyezz magad alá törölközőt, ugyanis ameddig nem vagy magabiztos a fogásokat illetően, szükség lehet rá.. Az általad kedvelt módon végezd az önkielégítést, amely során akár a már fentebb részletezett módon többször tarthatsz szünetet is az előrejelzési szakaszban. Amikor elhatároztad, hogy engeded bekövetkezni az orgazmust, az előrejelzési szakaszban a másik kezed ujjaival (maximum egy vagy két ujj) a PC izom közepén található pontot középerősen nyomd, miközben szorosan összezárod a nyújtott lábaid, megfeszíted a szeméremcsont és a farkcsont körüli izmokat, így megfeszül a PC izom is. Miközben orgazmust élsz át, folyamatosan tartsd nyomás alatt a Pc izmot, és feszítsd az izmai is.
 
Fontos, hogy a nyomást már az elkerülhetetlenségi szakasz legelején fejtsd ki, tehát már azt meg kell akadályozni a PC izom segítségével, hogy a magömlés egyáltalán elinduljon, és egészen az orgazmus lecsendesedéséig nyomás alatt kell tartani. Ha az orgazmus közepén elengeded a nyomást, meg fog indulni a magömlés.
 
 
Ha jól csinálod, az orgazmussal járó élvezetet, és izom-összehúzódásokat fogsz tapasztalni, azonban sperma nem fog kilövellni. Valószínűleg elsőre nem fogod eltalálni a megfelelő nyomási pontot, így ne add fel ha rögtön nem lesz magömlés nélküli orgazmus, azonban kitartó gyakorlással Neked is sikerülhet.
 
Az orgazmus élményének kiteljesítéséhez használható a stimuláló krém is, amely a péniszeden elmasszírozva fokozza a pénisz idegvégződéseinek aktivitását, és ezáltal a maximumra fokozza az orgazmusod intezitását.
 
 
 

Mit kell tudni a magömlés nélküli orgazmusról?

  1. Más oldalakon tényként közöltekkel szemben a tapasztalatok szerint a PC izom trükkel elért magömlés nélküli orgazmus természetesen nem lesz annyira intenzív és mindent elsöprő, mint a magömléssel együtt elért orgazmus, azonban az élvezeti értékét gyakorlott alkalmazók a magömléssel együtt járó orgazmus 85-90%-ára teszik.
  2. Azt is tapasztalhatod, hogy a magömlés nélküli orgazmus bekövetkezése után a makkod lényegesen kevésbé lesz érzékeny, mint a magömlés kíséretében történt orgazmus során, így lehetőséged nyílik további orgazmus átélésére, ezúttal akár magömléssel egyben.
  3. Ha az orgazmus közepén elengeded a PC izom nyomást, úgy elindul a magömlés, azonban az orgazmus intenzitását nem fogja megemelni, jelentősen kisebb mennyiségű sperma fog kilövellni, és a lecsendesülését követően a makk érzékenységét tapasztalhatod.
  4. Fontos megjegyezni, hogy az ezzel a technikával elért orgazmus lecsendesülését követően, amint elengeded a nyomást, egy minimális váladék fog távozni a péniszedből, amely a megtermékenyítéshez elegendő mennyiségű spermiumot is tartalmazhat. Ezért ha a technikát szexuális aktus során alkalmazod, a közösülés folytatása – második menet - előtt gondoskodni kell a megfelelő védekezésről. Erre a célra ajánljuk Neked az áruházunkban kapható óvszereket.

 

 Secura Long Time Késleltető Óvszer

 

 

A technika alkalmazása lehetővé teszi számodra is a tested reakcióinak alaposabb megismerését, a többször orgazmus elérését, a korai magömlés felletti nagyobb kontrollt, és a szexuális életed fellendítését, ezért érdemes kipróbálni azt. Ismét felhívjuk a figyelmed, hogy aktus során csak abban az esetben javasolt az alkalmazása, ha már kellő gyakorlattal rendelkezel a nyomási pont helyét, a nyomás erősségét, és idejét illetően, illetve megfelelően védekeztek.

Jó gyakorlást kívánunk!

 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.