Korai Magömlés Tudástár

A KORA MAGÖMLÉSRŐL ÁLTALÁBAN

Korai magömlés ellen Szeretnéd megszüntetni a korai magömlést? Talán Te nem is vagy gyorstüzelő. De talán csak azt hiszed, hogy nem vagy gyorstüzelő. A cikkből megismerheted a korai magömléssel kapcsolatos hivatalos álláspontot, az érintett korcsoportokat, és a nem kezelés súlyos kockázatait.
 

MINDENT A PÉNISZGYŰRŰRŐL! VALÓDI INFÓK!

Péniszgyűrű, erekció, korai magömlés Emlékezz csak vissza mi történik, ha egy félig leeresztett lufit középen összenyomsz? A szabad része megmerevedik. A péniszgyűrű egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiak körében. Ez cikk megmutatja, hogy érhető el extra keménység a segtségével, bemutatja a péniszgyűrű működését, milyen hatással van a péniszre, és megtudhatod azt is, hogy hogyan használhatod biztonságosan.
 

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA NINCS SZEX

   A 100 méteres síkfutás világrekordját (9:58 mp) Usain Bolt tartja. Ő a legjobb ebben. Emberek milliói ettől lényegesen lassabban futják le a 100 méteres távot, mégis naponta kimennek a futópályára. Mert az előző heti 15 mp-hez képest már csak 14 mp-re van szükségük. A korai magömlés nagyon kellemetlen is lehet, ha kezeletlenül hagyjuk. De mindez semmi ahhoz képest, amit a szexmentesség tesz veled... 
 

HOGYAN KÉSLELTESS? EGY NŐ TANÁCSAI

korai magömlés ellen, késleltetőA csaj élete legnagyobb kalandjára készül a kiszemelt alfahímmel: másfél óra izgatott készülődés, epilálás, szexi fehérnemű.... de ez inkább csak élete legrövidebb kalandja volt. Se izgalom, se kaland, se alfahím. Mit gondolnak a nők a korai magömléssel küzdő férfiakról, és mit tanácsol egy igazi nő a kellemetlenségek ellen?
 

Az orgazmus 11 szuper hatása

 A szerelem boldoggá tesz! De a rendszeres szex fogja 100%-os fitten tartani a tested. Bemutatjuk az orgazmus szervezetre gyakorolt 11 legnagyszerűbb hatását. Ne hagyd ki Te sem!
 

Ezzel az apró trükkel elrepíthetheted a nőt

 Van itt egy kis apróság, amire ha Te is odafigyelsz a nemi életetek alakításánál, a legvadítóbb szeretővé válhatsz.

 

9 szexpóz, ami késlelteti az orgazmust

 Ha ezeket a pózokat választod, sokkal több időd lesz kiélvezni a szex nyújtotta örömöket.
 

Orgazmus magömlés nélkül? Mutatjuk!

 Tudtad, hogy akár több orgazmust is átélhetsz anélkül, hogy akár csak egyszer is magömlésed lenne? Ezt nevezik multi orgazmusnak. Hogyan érhető ez el? Leírjuk!
 

Minden 4. nő a korai magömlés miatt szakít

 Egy meglepő felmérési eredmény szerint a nők többsége - bár empatikusan áll - a korai magömléshez, azonban nehezen viselik, ha a férfi még csak tenni sem hajlandó ellene. Megmutatjuk, mit tartanak fontosnak a nők, és mit tehetünk.
 

Squeeze technika a korai magömlés ellen

 A Squeeze technika az egyik leghatásosabb szorításos módszer, amellyel megszüntethető az ejakulációs inger. A Késleltetés.hu összeszedte a legfontosabb információkat a technikáról.
 

Meddig tart a kielégítő szex?

 Mennyi ideig tartson a szex ahhoz, hogy mindkét fél kielégüljön? Az eltérő igények könnyen áthidalhatók!

 

Top 5+1 krém a korai magömlés ellen

 A vásárlói és fórumokon közzé tett tapasztalatok szerint felállítottuk a legnépszerűbb késleltető krémek listáját.

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.