Innentől beszélünk korai magömlésről

Meddig tart egy kielégítő szexuális együttlét? 5 perc? 10 perc? 30 perc? Esetleg több?
 
Elég a kielégítő szex, vagy mindent felforgató, eszméletlen orgazmusokat élünk át?
 
 
A kielégítő aktus egyéni szükségletek függvénye: valaki a hosszabb, ám folyamatos stimulálással járó szexet szereti, míg mások inkább a többszöri, rövidebb, azonban intenzívebb szexekért vannak oda. Sok esetben a kielégülést külső körülmények is befolyásolhatják, akár az idő, vagy a nyugalom hiánya, futó kalandok esetén a nem megfelelő kényelem is gátat állíthat, például egy autóban.
 
Növeld a kielégülés esélyét. SEX POTION No. 69 Vágyfokozó Elixír férfinak és nőnek! Hatásával fokozza a nemi szervek vérbőségét, stimulálja az idegvégződések érzékenységét, felforrósítja hangulatot.
 
 
Mivel ennyire sok tényező befolyásolja a szex sikerességének kimenetelét, nehéz általános szabályt állítani arra, hogy mikor beszélhetünk kielégítő szexről, és mikor beszélünk korai magömlésről.
 

A KORAI MAGÖMLÉS

Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi a közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, ezért az viszonylag rövid időn belül, akarata ellenére bekövetkezik. Azonban ez csak féligazság, vegyük figyelembe a személyes igényeket is. A korai magömlésnek tekinthető az az eset is, amikor a férfi a közösülés során nem képes annyi ideig késleltetni magömlését, míg a partnere eljut az orgazmusig, tehát a nő túl korán bekövetkező magömlés miatt nem él át orgazmust. Az intim kapcsolatokban ugyanis a valódi teljesítmény mércéje a partner kielégülése lesz, ha elfogadjuk ezt, ha nem. Ha a férfi képes megadni mindazt a nő számára, amire a nőnek a kielégüléshez szüksége van, akkor válhat igazán sikeres szeretővé. Természetesen ez fordítva is igaz.

 

 

MENNYI IDŐ ALATT KÖVETKEZIK BE AZ ORGAZMUS FÉRFINÁL ÉS NŐNÉL?

Felmérések szerint ha a nő a megfelelő ráhangolódással, az igényeinek megfelelő ideig és technikával végzett előjátékot élvezhetett, akár 2-3 percen belül képes eljutni a hüvelyi orgazmusig (egyéni adottságoktól függően). Teljesen normális jelenség azonban az is, ha az orgazmus eléréséhez ettől több időre, 8-18 perces intenzív közösülésre is lehet szükség. 
 
Ezzel szemben a férfiak átlagosan (tudatos késleltetés nélkül) kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a csúcsra, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait, és eközben más módon ingerli partnere erogén zónáit.
 
 
 
A legideálisabb esetben a férfi és a nő egyaránt 3-6 perc alatt képes eljutni az orgazmusig. Ez a legritkábban fordul elő. Jellemzően a férfi eléri az előrejelzési szakaszt, amikor a női orgazmus még csak nem is közeledik. 
 
Mit tehetünk?
 
Megnövelhetjük az előjáték hosszát, ezzel egyre közelebb és közelebb juttatjuk partnerünket az orgazmushoz, és javítjuk a tejesítményünkről alkotott képet. Nők beszámolói szerint azonban ez a fejta stimulálás kevésbé intezív élvezetet nyújt számukra a behatoláshoz képest. Másik lehetőség, hogy a férfi tudatosan a magömlés késleltetésére törekszik. Ezt megteheti akár a közösülés gyakori megszakításával, vagy késleltető készítmények használatával.
 
Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő készítmény, amely a férfiak nagy kedvencévé vált. Használói akár 25 perccel tovább bírták késleltetni magömlésüket, miközben az erekció fenntartása is állandó volt.
 
 
A közösülés gyakori megszakítása a magömlés késleltetése céljából lelombozó a nők részére. Éppen amikor kezdenék élvezni az együttlétet, a férfinak szünetre van szüksége. Majd ez ismétlődik 1-2 percenként. A nő ezt hamar megunja, és inkább a befejezésre bíztatja patnerét, csak szabadulhasson ebből a helyzetből. Ezért párkapcsolati szempontból korai magömlésnek tekintendő az is, ha a férfi ugyan folyamatos megszakításokkal tudja késleltetni orgazmusát, azonban a pihenőidők hosszabbak, mint a stimulálás ideje, ezért a nő szintén nem képes orgazmust átélni.
 

Hivatalos állapont szerint...

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.
 
 

A KORAI MAGÖMLÉS gyakoribb, mint gondolnánk

Egy friss felmérés szerint több, mint minden negyedik férfi számol be rendszeres korai magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A korai magömléssel küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden korai magömléssel rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.
 
A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.
 
 

A KORAI MAGÖMLÉS NEM KEZELÉSÉNEK KOCKÁZATAI

A legnagyobb hibát követik el a férfiak, amikor nem vesznek róla tudomást, ugyanis a korai magömlés jelentős hatással lehet a párkapcsolati élet minden vonatkozására. Annyira fontos lehet a kielégítő párkapcsolat szempontjából, hogy még a Káma-Szútra is megemlíti a korai magömlés okozta frusztrációt. Továbbá a korai magömlés a partner kielégítő szexuális életének gátjává válik, a partner elégedettségét is csökkenti a szexuális élete és a párkapcsolata szempontjából, és így már a párkapcsolat jövőjét is kockáztatja.
 
 
A felmérések eredményei szerint a kezeletlen korai magömlés rontja a férfiak életminőségét, és rendkívül ártalmas hatással van a párkapcsolatokra. Az érintett férfiak 44%-a számol be frusztrációról, 36%-a szorongásról, és 20,4%-a depresszióról. A korai magömlésben szenvedő férfiaknak csak a fele gondolja úgy, hogy intenzívebb lenne a párkapcsolata, ha a partnerét szexuálisan ki tudná elégíteni, azaz csak ennyien hajlandóak elengedni a kifogásokat, és lépéseket tenni a kapcsolat érdekében.
 

MIT GONDOLNAK A NŐK A KORAI MAGÖMLÉSSEL KÜZDŐ FÉRFIAKRÓL?

Az egyik kérdőív kifejezetten a nők hozzáállását kutatta, amelyről szintén meglepő megállapítások tehetők. A többség véleménye szerint a korai magömlés valódi egészségügyi probléma, amivel foglalkozni kell. Túl az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a zavar figyelmen kívül hagyása. A Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít című cikkünkben erről már részletesen rtunk. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi és tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 
Bevallásuk szerint férfiasabbnak tartják azokat a férfiakat, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.
 
 
Ezért ha Te is korai magömléssel küzdesz, vállald fel, és keress megoldást rá a lehető leghamarabb. Beszélj a partnereddel róla, értékelni fogja, hogy mindkettőtök életét nehezítő problémára keresel megoldást. Egy ilyen ügyet persze, hogy segíteni fog. Együtt könnyebb sikereket elérni.
 

MELYIK KOROSZTÁLY ÉRINTETT A KORAI MAGÖMLÉS KÉRDÉSBEN?

A felmérés adatai szerint a merevedési zavarral ellentétben, amely általában az életkorral erősödik, a korai magömlés nem függ a kortól. A tinédzserek körében hasonló arányú a korai magömléssel érintett férfiak száma, mint az idős korban. Az életkor változása sincs befolyással a korai magömlésre, így tehát arra sem érdemes várni, hogy az életkori előrehaladtával a korai magömlés magától elmúlik.
 
További meglepő adat, hogy a korai magömlést felvállalóknak mindössze 9%-a keres megoldást a problémára. Ebben az érdektelen közegben nincs nehéz dolga egyik férfinek sem, hogy a hálószoba királya legyen.
 
A szexuális problémákról való beszélgetés sokszor nehezére esik a férfiaknak, amiatt szégyenérzetet és szorongást éreznek. A férfiak különösen a szexuális teljesítményt illetően szeretnek erősnek, egészségesnek, és páratlannak mutatkozni, amely illúzióba egy ilyen zavar már nem fér bele, ennek beimserése nehézséggel jár számukra. Ez vezet oda, hogy látszólag nem vesznek tudomást a problémáról, nem tesznek semmit a teljesítményük növelése érdekében.
 
A korai magömlés talán még problémásabb ebből a szempontból, mert a férfiak gyakran nem tekintik valós egészségügyi problémának, pusztán életmódbeli kérdésnek tartják. Nem vesznek róla tudomást, a megnövekedett stressz által előidézett átmeneti jelenségnek tartják, mert meg vannak győződve róla, hogy nincs rá megoldás. 
 
Pedig van! Azonnali megoldást nyújtanak a piacon található késleltető hatású készítmények, így a Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray, amely az intim érzékelés fokozása fokozása mellett csökkenti az érzékenységet. Alkalmazásával lényegesen később, lényegesen intenzívebb orgazmus elérésére leszel képes. 
 
 
 

VALÓSZÍNŰLEG TE SEM TUDTAD: ekkor alakul ki a korai magömlés

Az elmúlt évtizedekben összegyűjtött adatok alapján a szakértők egyetértenek abban, hogy a korai magömlésnek két alfaja különböztethető meg: az élethosszig tartó korai magömlés és a szerzett korai magömlés. Mindkettő komoly problémákat okozhat párkapcsolatilag, ha nem foglalkozunk vele.
 
Az élethosszig tartó korai ejakuláció már az első szexuális élmény során fellép, egész életen át tart, és mindenféle szexuális tevékenység esetén megjelenik. Ezen a ponton fontos tisztázni, hogy az első szexuális élmények során fellépő korai magömlés még nem ad okot aggodalomra, sőt, majdnem általánosnak mondható. Az intimitással való első találkozás alkalmával természetes módon minden férfit hamarabb ér orgazmus. A problémaként akkor jelentkezik, ha ez idővel nem változik meg.
 
A korai magömlés az élet során később is megjelenhet, ezt hívják szerzett korai magömlésnek. Ebben az esetben valószínűleg egy másik, testi vagy mentális zavar eredményeként jelentkezik.
 

AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TÍPUSÚ KORAI MAGÖMLÉS

A korai magömléstől szenvedő férfiak többsége az élethosszig tartó típusban szenved:
  • már az első (vagy majdnem az első) szexuális élmény óta jelentkezik rendszeresen;
  • az ejakuláció túl gyorsan következik be (az esetek 90%-ában 1 percen belül);
  • egész életen át megmarad, vagy kezelés nélkül súlyosbodik;
  • a korai magömlés minden partnertől függetlenül, és minden közösülésnél jelen van
 
A felmérések szerint a korai magömlés által érintett férfiak 49%-a legalább időnként a behatolás előtt ejakulál, tehát képtelen közösülni.
 
A fentiekkel szemben a szerzett korai magömlés: 
  • normális magömlést követően lép fel fokozatosan vagy hirtelen;
  • Összefüggésben állhat hormonális (pl.: pajzsmirigyhormon-zavarok) és urológiai rendellenességekkel (pl.: prosztatagyulladás), anatómiai körülményekkel (pl.: rövid fitymafék, a makk túlérzékenysége, fitymaszűkület, stb.), idegrendszeri, pszichés és párkapcsolati problémákkal, traumatikus szexuális tapasztalatokkal. Különös esetben gyógyszeres kezelés vagy kábítószer-használat mellékhatásaként is felléphet.
  • szituációfüggő: csak bizonyos partnerekkel, vagy bizonyos helyzetekben fordul elő - hosszabb kihagyás után, bizonyos helyszínen, bizonyos pozitúrában, bizonyos módon ingerelve

 

Számtalan lehetőség közül választhatsz áruházunkban, amelyek valódi megoldást jelentenek a problémádra. Az itt kapható készítmények válogatott minőségűek, a legjobb eredményekkel kecsegtetnek, és óriási kedvezményekkel juthatsz hozzájuk. Meghatározott összegű vásárlás felett ingyenes szállítás!

 
 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés elleni krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.