Meddig tart a kielégítő szex?

Meddig tart egy kielégítő szexuális együttlét? 5 perc? 10 perc? 30 perc? Esetleg több?
 
Neked elég a "csak" kielégítő szex, vagy mindent felforgató, eszméletlen orgazmusokat élsz át inkább?
 
Mitől függ, hogy mennyi ideig tart a szex?
 
 
Valaki a hosszabb, ám folyamatos szexet szereti, míg mások inkább egy alkalommal többször, de rövidebb ideig szeretkeznek. A szex idejét sokszor külső körülmények is befolyásolhatják, akár a szerelemre rendelkezésre álló idő, vagy a nyugalom hiánya, futó kalandok esetén a nem megfelelő kényelem is gátat állíthat, például egy spontán szex az autóban.
 
Tipp: Növeld a kielégülés esélyét. SEX POTION No. 69 Vágyfokozó Elixír férfinak és nőnek! Hatásával fokozza a nemi szervek vérbőségét, stimulálja az idegvégződések érzékenységét, felforrósítja hangulatot.
 
 
És ott a korai magömlés is...
 
Sok pár szexuális aktusainak korlátait leginkább a korai magömlés állítja fel. A férfi lényegesen hamarabb jut el az orgazmusig párjánál, ezért nem lehet kielégítő a nemi életük.

 

 

MENNYI IDŐ ALATT KÖVETKEZIK BE AZ ORGAZMUS FÉRFINÁL ÉS NŐNÉL?

Felmérések szerint, ha a nő a megfelelő ráhangolódással, az igényeinek megfelelő ideig és technikával végzett előjátékot élvezhetett, akár 2-3 percen belül képes eljutni a hüvelyi orgazmusig (egyéni adottságoktól függően). Ettől azonban gyakoribb, ha az orgazmus eléréséhez ettől több időre, 8-18 perces intenzív közösülésre van szükség. Hangsúlyozzuk, hogy ezek a számok a figyelmes előjátékot követően igazak. Amennyiben elkapkodjuk, vagy nem megfelelő technikával végezzük az előjátékot, úgy bizony lényegesen több időre lesz szüksége a nőnek.
 
Ezzel szemben a férfiak átlagosan (tudatos késleltetés, szünetek tartása nélkül) kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a csúcsra, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait, és eközben más módon ingerli partnere erogén zónáit.
 
 
 
A legideálisabb esetben a férfi és a nő egyaránt 3-6 perc alatt képes eljutni az orgazmusig, és van esélyük ewgyszerre átélni a gyönyört. Ez a legritkábban fordul elő. Jellemzően a férfi már akkor eléri az előrejelzési szakaszt, amikor a női orgazmus még csak nem is közeledik. Cél a férfi és női orgazmus egymáshoz közelítése.
 

Mi a megoldás?

Megnövelhetjük az előjáték hosszát, ezzel egyre közelebb és közelebb juttatjuk partnerünket az orgazmushoz még az aktus előtt. Ha ebben a felfokozott izgalmi állapotban kezdjük meg a közösülést, a nő könnyebben éri el az orgazmust, és javítjuk a tejesítményünkről alkotott képet. Nők beszámolói szerint azonban az előjáték kevésbé intenzív élvezetet nyújt számukra a behatoláshoz képest. Másik lehetőség, hogy tudatosan a magömlés késleltetésére törekszünk akár a közösülés gyakori megszakításával, vagy késleltető készítmények használatával.
 
Tipp: A Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő készítmény, amely a férfiak nagy kedvencévé vált. Használói akár 25 perccel tovább bírták késleltetni magömlésüket, miközben az erekció fenntartása is állandó volt.
 
 
A közösülés gyakori megszakítása a magömlés késleltetése céljából hosszútávon lelombozó a nők részére. Éppen amikor kezdenék élvezni az együttlétet, a férfinak szünetre van szüksége. Majd ez ismétlődik 1-2 percenként. A nő ezt hamar megunja, és inkább a befejezésre bíztatja patnerét, csak szabadulhasson ebből a kényelmetlen helyzetből. Ezért párkapcsolati szempontból korai magömlésnek tekintendő az is, ha a férfi ugyan folyamatos megszakításokkal tudja késleltetni orgazmusát, azonban a pihenőidők hosszabbak, mint a stimulálás ideje, ezért a nő szintén nem képes orgazmust átélni.
 
 
A késleltető sprayk használata egyszerű, hatásuk gyorsan érezhető, ezért használatuk szintén növelheti a kielégülés esélyét. Webáruházunkban a legjobb minőségű és legbiztonságosabb sprayket találod meg, melyeket garanciával szállítunk 1 munkanap alatt.
 
 

MIT GONDOLNAK A NŐK A KORAI MAGÖMLÉSSEL KÜZDŐ FÉRFIAKRÓL?

Az egyik kérdőív kifejezetten a nők hozzáállását kutatta, amelyről szintén meglepő megállapítások tehetők. A többség véleménye szerint a korai magömlés valódi egészségügyi probléma, amivel foglalkozni kell. Sok nő látja kielégületlenségét a korai magömlésben. Túl az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a zavar figyelmen kívül hagyása. A Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít című cikkünkben erről már részletesen rtunk. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi és tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 
Bevallásuk szerint férfiasabbnak tartják azokat a férfiakat, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.
 
 
Ezért ha Te is korai magömléssel küzdesz, vállald fel, és keress megoldást rá a lehető leghamarabb. Beszélj a partnereddel róla, értékelni fogja, hogy mindkettőtök életét nehezítő problémára keresel megoldást. Egy ilyen ügyet persze, hogy segíteni fog. Együtt könnyebb sikereket elérni.
 

Számtalan lehetőség közül választhatsz áruházunkban, amelyek valódi megoldást jelentenek a problémádra. Az itt kapható készítmények válogatott minőségűek, a legjobb eredményekkel kecsegtetnek, és óriási kedvezményekkel juthatsz most hozzájuk. Meghatározott összegű vásárlás felett ingyenes szállítás!

 
 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.