Ezzel az apró trükkel elrepítheted a nőt

Cikkeinkben legtöbbször abban próbálunk segítséget nyújtani, hogy a férfi hogyan tudja növelni szexuális teljesítményét, hogyan nyújthat partnerének fejelthetetlen szexuális élményeket, akár a korai magömlés késleltetése segítségével, akár a kőkemény merevedés biztosításával. Azonban ahhoz, hogy a nő hosszú és intenzív orgazmusok játékszere lehessen, a Te állóképességeden túl oda kell figyelned partnered természetes testi folyamataira is. Ezzel egy újabb fronton tehetsz szert lépéselőnyre az orgazmusért vívott harcban. 
 
 
Szeretnénk felhívni a figyelmed egy apró trükkre, melyet alkalmazva a mindennapi intimitásban könnyen a fellegekbe repítheted a nőt!
 
A női testben lakozó vágy változik a mentruációs ciklus során.
 
Beszámolókon alapuló közismert tény volt eddig is, hogy a peteérés befolyásolja a nők szexuális étvágyát. A nők többsége tapasztalta már, hogy menstruációs cikluson belül a hormonok szintjének változásával egy valóságos hullámvasúton ülnek, amelynek csúcspontja a termékenységi időszakra tehető. A nemi vágyakért és a stresszoldásért felelős hormonok szintja ebben a néhány napban a legmagasabb. Elmondásuk szerint ilyenkor oldottabbak szexuális téren, kihívóbban öltözködnek, flörtölnek, nehezebben tudnak ellenállni az adódó kísértésnek, intenzívebb reakciót produkál testük a szexuális ingerlésre és kezdeményezőbbek is.
 
 
Ez az időszak a menstruáció 1. napjától számított 11. napon keződik és a 16. napig tart. Ebben az 5 napban lényegesen reaktívabb a női test, így minden érintésre érzékenyebben fog reagálni.
 
Bár a nők beszámolói alapján ezt eddig is elfogadtuk, azonban most első alkalommal egy kanadai kutatócsoport kezdett foglalkozni a témával, hogy erre tudományos bizonyítékot is szerezzen.
 
A Queen Egyetemen kutatója, Kelly Suschinsky által vezetett kutatás a nők és a pornó kapcsolatát vette nagyító alá: arra voltak kíváncsiak, hogyan hat egészséges nők pornónézési szokásaira a havonta rendszeresen jelentkező menstruációs epizód. Ebbe a kísérletbe 22 nő került be, akik 18 és 40 év közötti életkorban jártak. A részvétel feltétele volt a normális, rendszeres menstruációs ciklus, rendszeresen nem szednek gyógyszert, és a vizsgálatot megelőző 24 órában nem volt szexuális élményük.
 
A vizsgálat minden nő egy teljes menstruációs ciklusát kísérte figyelemmel, és különösen azt figyelte, hogyan hatnak a nők elé tárt erotikus jelenetek a termékenységi időszakban, a menstruációt megelőző néhány napban, a menstruáció idején, és az azt követő napokban. Olyan erotikus filmeket néztek a résztvevők, amelyekben különböző szexuális magatartás állt fókuszban, így egyes jelentek a behatolásra, míg mások az orális szexre vagy az anális szexre voltak kiélezve. További érdekessége ennek a vizsgálatnak, hogy míg egyes jelenetekben férfi-nő felállásról villant fel, addig más jelentekben nő-nő, vagy akár férfi-férfi szexuális együttlét is látható volt.
 
 
A jelenetek vetítése közben a nők izgalmi állapotát egy vaginális fotopletizmográf nevű speciális szerkezettel mérték, amely a hüvely területére áramló vér mennyiségéből következtet az izgalmi állapot mértékére. Ennek a speciális eszköznek a segítségével vizsgálható, hogy milyen vizuális ingerre hogyan reagál az agy, és ennek a reakciónak az eredményeként milyen további reakciókat vált ki a vaginában.
 
Az egyértelmű eredmények szerint a résztvevő nők teste lényegesen intenzívebben reagált a látott ingerekre a termékenységi időszakban, mint a menstruációs vagy az azt követő napokban. Nem meglepő módon a leginkább a férfi-nő szexuális együttlét során látott behatolás momentumára gerjedtek be a résztvevő nők, amelyet az orális szex követett a sorban. A nők izgalmi szintje a behatolást végignézve kb. ötszörösére emelkedett a termékenységi időszakban más időszakokhoz képest.
 
 
Lényegesen megemelkedett a szívverésük száma, megnövekedett a lélegzetvételek száma, beindultak az izzadásért felelős hormonok, a hüvely érzékeléséért felelős idegvégződések aktivitása nőtt, érzékenyebbek lettek, és nagyobb fokozatra kapcsoltak a hüvely váladékot termelő mirigyei is.
 
Kedves Férfiak! Egy újabb tény, ami erősíti: továbbra is érdemes figyelemmel kísérni a nők naptárát. Koncentrálj a termékeny napokra, csupán ezzel is Te lehetsz a legjobb szerető partnered életében. Ne hagyj ki egyet sem!
 
Naptárakat elő! Nincs másra szükséged, mint hogy feljegyzed a menstruáció kezdő napját, és számolsz.
 
Ha a MAXIMUMRA törsz, ebben az időszakban növeld a saját teljesítményed is: légy kőkemény, és bírd sokkal tovább!

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.