Ez történik a testeddel, ha nincs szex

A korai magömlés miatt sok férfi ágya hűlt már ki! A férfiak körében leggyakoribb szexuális zavar kezeletlenül nyomasztóvá teszi az éjszakai "torna órákat", majd idővel azt vesszük észre, hogy elkezdjük kerülni az intim helyzeteket. Ahogy a Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít című cikkünkben megírtuk, ez idővel megbélyegzi a párkapcsolatunkat, majd szép lassan tönkre is teheti azt. Ugyanakkor arról is írtunk, hogy milyen pozitív hatásokat is gyakorol testünkre és életünkre a rendszeres szex.

 

Nézzük most meg azt, mi történik, ha nem élünk rendszeresen nemi életet!

 

Stressz - Stressz - Stressz 

Ismerős? Emlékezz vissza arra az időre, amikor hosszabb ideig nem érintkeztél senkivel. Idegesebb voltál, görcsösebb, és frusztráltabb. A stressz jelen van életünkben, ha akarjuk, ha nem. Az egyetlen megoldás, ha megtanuljuk azt kezelni. Orgazmus átélése közben az agyunkban több, a stresszoldásáért felelős hormon is felszabadul nagyobb mennyiségben, például az oxitocin és a dopamin. Ezek a hormonok nagyon fontos szerepet játszanak a kiegyensúlyozottság fenntartásában, a boldogság megélésében és a relaxált idegrendszer műküdésében. Hiányuk a stressz eluralkodását eredményezheti. A stressz hatására megnövekszik a kortizol szintje szervezetünkben, amely bizonyítottan gyengíti az immunrendszert.
 
Ha mégis szexmentes időszakot élsz át, keress olyan elfoglaltságokat, amelyek kikapcsolnak, energiával töltenek fel, boldoggá tesznek. A hormonszintek rendezését támogatja, ha valamilyen sporttevékenységet végzel, amelyek közül a rendszeres, közepes tempójú futás emelhető ki.
 
A korai magömlés miatti stressz is vezethet oda, hogy kerülni kezded az intim perceket, azonban fontos leszögezni, hogy ez nem megoldás. Súlyos és hosszú ideje fennálló esetben kérj orvosi segítséget, egyébként próbáld ki valamelyik korai magömlés elleni késleltető készítményt. Ezek segítséget fognak jelenteni az hosszabb és intezívebb együttlétek elérésben, támogatni fognak abban, hogy kielégítő partner lehess.
 
 
Kevesebb stressz, több szex! 

 

korai magömlés önmagában is problémát jelent a kielégítő szexuális élet szempontjából, azonban könnyen rámehet a kapcsolatod, ha nem veszel tudomást a problémáról.

 

betegeskedés

A legyengült immunrendszerből egyértelműen következik, hogy a kellemetlen betegségek támadásaival szemben védtelenné válik szervezeted. Egyes betegségek felelősek lehetnek a szexuális teljesítőképesség csökkenéséért, ezért nem meglepő módon rövidebb, és kevésbé intezív élményekben lehet részed. Rendszeres és kielégítő szexuális élet mellett ezt is könnyedén elkerülheted.
 
 

A férfiak általános vitalitásának javítása, a szexuális állóképesség fokozása érdekében javasolt Férfi Vitalitás Kapszulák rendszeres szedése, amelyek helyreállítják a megborult hormonszinteket, fokozzák a szexéhséget, csökkentik a fáradtságot, és ellenállóbbá tesznek a stresszel szemben.

     Hot Férfierő és Vitalitás Kapszula

 

   Maca 750 Potencianövelő és Viatlitás Kapszula

 

Szexuális zavarok 

Merevedési gondokkal küzdő férfiak körében végzett felmérések eredményeként megállapították, hogy nagyobb valószínűséggel alakul ki merevedési zavar azon férfiak esetében, akik egyáltalán nem, vagy rendszertelen nemi életet élnek. A szexuális érzékenység csökkenésével csökken a szexuális teljesítőképesség is. A rendszertelen szex állhat bizonyos esetekben a korai magömlés hátterében is.
 
 
Ezeket a szexuális zavarokat (korai ejakuláció, merevedési nehézségek) a legjobb már az első jeleknél megállítani. Súlyosabb esetekben szakorvos tud segítséggel szolgálni, azonban egyéb esetekben a természetes alapú potencianövelő kapszulák is segítséget jelenthetnek a zavar kezelésében.
 
A merevedési zavarral kapcsolatban további hasznos tanácsokat olvashatsz a DoktorPotencia.hu oldalon is!
 
 
 

zero önbizalom 

Mindezek tetőződése az önértékelés hibáinak kialakulása. Figyeld a folyamatot:
 
SZEXMENTESSÉG - CSÖKKENŐ TELJESÍTMÉNY - STRESSZ, FRUSZTRÁCIÓ - ÖNBIZALOM CSÖKKENÉSE
 
A szexmentes időszak eredményeként - teljesen természetes módon - csökkeni fog a szexuális teljesítményed is. Egy hosszabb szex nélküli időszakot követően könnyen előfordul, hogy a férfi nem képes olyan kemény erekció elérésére, és az erekció fenntartására, ami korábban ment. Az is előfordul, hogy egy hosszabb szünet után a férfi sokkal hamarabb jut el a csúcsig. Ez természetes jelenség. Azonban a legtöbb férfi teljesíteni akar. Ezért stresszt okoz számára, hogy nem tud megfelelni ennek. A stressz, és a nemi aktusokhoz kapcsolódó frusztráció könnyen helytelen önértékeléshez és a szexuális önbizalom csökkenéséhez vezethet.
 
 
 
Pszichológusok szerint a kielégítő szexuális kapcsolat során a partnerek építik egymás önbecsülését. Elégedetté válunk azáltal, hogy sikerül partnerünknek örömet okozni. Ebből következően aki nem él rendszeres szexuális életet, könnyen érezheti úgy, hogy nem elég jó.
 
A szexuális teljesítmény csökkenése miatt fellépő zavarok, mint a merevedési zavar vagy a korai magömlés, szintén vezethet ide.
 
 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.