kesleltetes.huHíreinkA leghatásosabb gyógynövény, ami kezeli a korai magömlést

A leghatásosabb gyógynövény, ami kezeli a korai magömlést

A leghatásosabb gyógynövény, ami kezeli a korai magömlést A korai magömlés kezelésében a gyógynövények királynőjének is tekinthetjük a komlót. Ezen speciális gyógyhatására egészen véletlenül jöttek rá, ám azóta is gyakran alkalmazzák. Itt megtudhatod, hogyan is segít a komló!

Nagyon sok olyan növényt ismerünk a mindennapjainkból, amelyek finom íze mellett gyógyhatással is rendelkeznek. Régóta ismerünk fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, vízhajtó, vagy akár nyugtató hatású gyógynövényeket is, azonban azt sokan nem tudják, hogy létezik egy olyan hazánkban is ismert gyógynövény, amelynek használata során a korai magömlés problémájára, és úgy általában a nemiségre kedvező hatásokat tapasztaltak.

EZ A KOMLÓ!

 

A komló

komló (Humulus) a kenderfélék (Cannabaceae) családjának egyik nemzetsége. A nemzetségbe világszerte három faj tartozik, melyek közül a legismertebb és legelterjedtebb a közönséges komló (H. lupulus).
 
A gyógynövény eredeti hazája valószínűleg Kelet-Európa volt, azonban a 8. század óta egész Közép-Európában elterjedt növénnyé vált. A komló nőivarú példányainak virágzatában minden virág egy papírszerű murvalevél hónaljában ül. Éréskor a murvalevelek kb. 2 cm hosszúra megnyúlnak, és tobozra hasonlító álfüzért alkotnak. Ezeket a tobozokat használhatjuk természetes gyógyászati célokra.
 
 

KOMLÓVAL A KORAI MAGÖMLÉS ELLEN

Az évszázadok tapasztalatai szerint a komló sajátos hatása, hogy optimális módon csökkenti a férfiak szexuális ingerlékenységét, éppen ezért vált alkalmazhatóvá a korai magömlés kezelése során is. Több cikkben szóltunk róla, hogy a korai magömlés a férfiak körében legelterjedtebb szexuális zavar, ugyanakkor ez a legkevésbé figyelembe vett probléma is. Talán ezért tartozik az egyik leggyakoribb szakítási okok közé, még akkor is, ha ezt a nők nem szívesen nevezik meg.
 

A korai magömlés kezelése

A korai magömlés nem volt ismeretlen jelenség a korábbi évszázadokban sem. A komlószedőkön tapasztalták először a növény kedvező hatásait. Ősszel néhány hétig tart a komló aratása, amelynek idején az aratáson dolgozó fiatal lányok menstruációja elmaradt, és a férfiak szexuális teljesítménye időben hosszabbá vált, csökkent a férfiak "türelmetlensége". Annyira rendszeressé vált ez a jelenség, hogy elkezdtek kapcsolatot keresni a gyógynövény és a szexuális működés között. A modern orvostudomány vizsgálatai később ki is mutatták, hogy a komló friss állapotában a női nemi hormonhoz hasonló anyagot tartalmaz magas koncentrációban.
 
Ezen túl azt is megállapították, hogy az androgének (férfi nemi hormonok) hatását csökkentő anti-androgén hormon képződését is támogatja kedvező mértékben a növény. A vizsgálatok szerint az érzékenység csökkentő hatása annyira alacsonyan tud érvényesülni egy egészséges férfi esetében, hogy a nemi vágy fennmaradása mellett csupán túlzott izgalmát csillapítja. Innentől indult el a komló felhasználása a gyógyászatban.
 
 

MILYEN FORMÁBAN FOGYASZTHATÓ A KOMLÓ, HA A KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSÉRE HASZNÁLNÁNK?

Ma már nem kell résztvennünk a komló aratásában ahhoz, hogy kiemelkedő gyógyhatását megtapasztalhassuk, ugyanis a levegőben szálló hatóanyagok belégzésén túl több formában is bejuttathatjuk szervezetünkbe a szükséges mennyiséget. Ma már léteznek komló koncentrátumot tartalmazó kapszulák, amelyek közül érdemes a tisztán csak komlótobozt tartalmazó készítményeket keresni. Ezek adagolása a növényi hatóanyag koncentrációjától függ, ezért a kapszula szedése előtt az ajánlott mennyiség után érdemes érdeklődni.
 
A korai magömlés elleni hatás maximalizálása érdekében mi a komló tea formájában való fogyasztását javasoljuk 3-4 héten keresztül.
 
Tipp: Azonnali késleltető hatás
 
Pjur Med Késleltető Spray Pjur Med Pro-Long Késleltető Spray tölgyfakéreg kivonattal
 
A filteres komló teától, amelyeket akár már a sarki ábécében is megkaphatsz, jobb megoldásnak látjuk a komlótoboz teafőzetként való elkészítését. A gyógyteákhoz ajánlott adagoló kanalat megtöltve öntsük le a gyögynövényt forró vízzel, majd áztassuk még 5 percig. Áztatás után a növényt távolítsuk el a főzetből, majd ízesítsük kedvünk szerint. Naponta 1-2 bögre főzet rendszeres fogyasztása elegendő lehet ahhoz, hogy elkezdje korai magömlés elleni hatását kifejteni.
 
A korai magömlés kezelése hozzájárul a boldog párkapcsolathoz
 
Bár a komló a sörgyártás egyik alapanyaga, azonban a sör fogyasztásával nem érhető ugyanez a hatás: az akohol fokozza a korai magömlés kockázatát.
 
A korai magömlés gyógynövényes kezelését ajánlott kiegészíteni klinikailag fejlesztett, és bizonyítottan késleltető hatású készítményekkel a magabiztosabb állóképesség érdekében. A piacon fellelhető egyik legjobb készítmény a Bull Power Orgazmus Késleltető Gél, amely nemzetközileg elismert hatóanyaginak köszönhetően enyhe hűsítő hatás mellett késlelteti a korai magömlést, eközben magabiztos férfias érzetet teremt számodra.
 
 
Minden hasznos információt megtalálsz oldalunkon ahhoz, hogy képes légy leküzdeni a korai magömlés okozta frusztrációt, és újra felszabadult nemi életet élni. A témában készült cikkeket, tippeket, és technikákat a Korai Magömlés Tudástárban, míg az ajánlott készítményeket a bal oldali kategóriákban találod.
 
Késleltetés.hu

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.