9 szexpóz, ami késlelteti az orgazmust

Korai magömlés nyomaszt Téged is? Ints búcsút könnyedén a korai magömlés okozta kellemetlenségeknek és váltsd valóra a saját és partnered álmaid a hálószobában! Szabadulj meg a korai magömlés okozta aggódástól, told ki az ejakuláció bekövetkezését és az orgazmus intenzitását a maximumig! Szerezz felejthetetlen éjszakákat barátnődnek! Ahogy ezt már más cikkeinkből is láthattad, a sikerhez több összetevőre is szükségünk lesz a lelki egyensúlytól, a pihenésen és az egészségen át a késleltető készítményekig. De mire való mindez, ha a korai magömlés megszüntetéséig bejárt utat nem tudod élvezni?
 
 
 
Éppen ezért ebben a cikkben bemutatjuk Neked azt a 9 szexpózt, amelyek amellett, hogy csökkentik a korai magömlés kockázatát, szenvedélyes élvezet elérését teszik lehetővé Neked és párodnak. Ezekkel növelheted a magabiztosságod, és valódi élvezetet élhetsz át a korai ejakuláció végleges megszüntetéséig.
 
A férfiak legalább 30%-ának mindennapjait keseríti meg a jelenség, hogy az orgazmus bekövetkezésének hirtelensége miatt egyszerűen képtelenek a párjukat a fellegekbe repíteni. Mára már az egész éjszakákon át tartó, soha véget nem érő szeretkezések a múlttá váltak. Szeretnénk megszabadulni a minden szeretkezés előtt megjelenő nyomasztó gondolattól, és szeretnénk csökkenteni a frusztrációt. Szeretnénk újra minden szeretkezést követően elismerő tekinteteket látni partnerünktől.
 
 
Ennek érdekében két dolgot tehetünk, késleltetjük az ejakuláció bekövetkezsését, és az ejakuláció bekövetkezéséig intezív gyönyört okozunk párunknak. 
 
A maximális teljesítményhez hozzátartozik a pénisz megfelelő méreti adottsága, vastagsága, a megfelelő erekció elérése és fenntartása, az ejakuláció késleltetése, és a női vágyakat kielégítő technikák elsajátítása. A Késleltetés.hu minden feltételt biztosít számodra, hogy elérd a szexuális teljesítményed maximumát. Az ejakuláció késleltetésében és az erekció elérésben a világon egyedülálló hatást nyújt az ősi kínai recept alapján készített Rui Shen Prémium Késleltető és Erekciós Olaj, mindezt mellékhatások nélkül. Prémium minőség a szexben!
 
rui shen késleltető olaj
 
 
 

A 9 leghatásosabb szexpóz a korai ejakuláció késleltetésére

Olyan párok tapasztalatai alapján készült az alábbi lista, amelyek a korai ejakuláció ellen vették fel a harcot sikeresen, és megosztották élményeiket. Folyamatos nemi élet mellett felismerték, hogy néhány szexpóz segít a szerelem és a szexuális érzések mélyebb megélésében, ugyanakkor az ejakuláció késleltetésére is kedvezően hat. Ezen 9 szexpóz hosszabb ideig tartja forrón az ágyat, és aktívan támogatják a nő teljes mértékű kielégítését is.
 
 
Kísérletet teszünk arra, hogy az alábbi 9 szexpóz előnyeit mind a férfiak, mind a nők oldaláról megnézzük, így láthatjuk, hogyan fejtik ki korai ejakuláció elleni támogató hatásukat, és kipróbálásukkal hogy szerezhető a nőnek felejthetetlen orgazmus.
 

1. A kanál vagy kiskifli szexpóz

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
Amennyire hétköznapi, annyira hatásos is, ha helyesen alkalmazzák.
 
Feküdjön a partnered az oldalára úgy, hogy a lábait egymáson tartva, térdben kicsit meghajlítva felhúzza azokat. A csábító látványtól kicsit elszakadva helyezkedj szorosan mögé, arccal azonos irányba. Simuljon a hátához a mellkasod, a csípője „üljön” bele az öledbe. Ez az elhelyezkedés alkalmas az előjáték részeként a vágy fokozására, a teljes testet érintő simogatásokra, amely a nő ráhangolódásához fontos. Amikor úgy érzitek, eljött a behatolás ideje, a nő a felső oldali lábát kb. 45 fokos szögben megemeli felfelé, ezzel biztosítva a pénisz hüvelybe történő behatolását.
 
A behatoláshoz minden esetben használjatok síkosítót, amelyre a legalkalmasabb a síkosító alapú késleltető krém, az Eros Extended Love Top Level 3.
 
 
 
A behatolást követően a nő leengedheti a lábait, azonban arra figyeljetek, hogy a testeitek szorosan egymáshoz közel maradjanak. Ez a szexpóz a férfi aktív közösülő mozdulataival válik élővé.
 
Ejakuláció késleltetése oldaláról nézve ez a szexpóz a férfiak részére teljes irányítást biztosít a szexuális együttlét alatt, szabályozhatja a nemi szervekre stimuláló hatást gyakorló mozdulatok erősségét és az ingerlés intenzitását, továbbá a korai magömlés elkerülése érdekében bármikor szüneteltetheti az aktust, és elnyújthatja azt. Ebben a helyzetben a férfi nem képes olyan mély behatolásra, emiatt a hüvely általi stimuláló hatás is kevésbé érvényesül csökkentve a korai ejakuláció kockázatát
 
A nő ebben a pozitúrában kissé kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nincs befolyása és nem kell figyelnie a mozdulatokra, így lehetősége nyílik teljes mértékben átadni magát a pillanat élményének. Ebben a szexpózban a hímvessző éppen a hüvely belső falát fogja stimulálni, ahol a G-pont is található. A G-pont stimulálása extra gyönyörhöz juttatja őt, és intenzív orgazmus bekövetkezéséhez vezet.
 
 

2. Side-by-side-pozíció

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
Az előzőhöz hasonló szexpóz, azonban itt a pár egymással szembe helyezkedve simul össze. Ebben a pózban az előjáték középpontjában a csók fog állni. A nő a felső oldali lába a férfi azonos oldali lába felett elhaladva a férfi teste mögött pihen, ezzel teszi lehetővé a nemi szervek összeérését. A behatoláshoz itt is szükséges, hogy a nő a felső oldali lábát kissé megemelje. A behatolást követően ismét leengedheti azt. A behatoláshoz használd a kezed, mérd fel a testrészeitek helyzetét.
 
A behatoláshoz minden esetben síkosító használata. A prémium kategóriás Eros Hybride Power Vegyesbázisú Síkosító Gél egyesíti a vízbázisú síkosító selymességét és a szilikon síkosító tartósságát, növelve a szexuális együttléték élvezetét.
 
A közösülő mozdulatok végzése a side-by-side szexpóz esetében is a férfi feladata.
 
A behatolást követően, amint a péniszed a helyén van, a lábaitokkal finom kulcsoljátok át egymás testét partnereddel, és szorosan simuljatok egymás testéhez. Ez a szexpóz apró, finom mozdulatok kifejtését teszi lehetővé, amelyet forró csókokkal dobhatunk fel. A partnered is fejthet ki apró, ellentétes irányú mozgást, amely növeli az együttlét összhangját. A női orgazmus fontos összetevője, hogy a férfi és a nő összhangban tudjon lenni.
 
Az ejakuláció késleltetése szempontjából ez a szexpóz nem teszi lehetővé, hogy mélyen behatolhass a partnered hüvelyébe, így elkerülheted a péniszt érő túlzott stimulációt, és a mozgások befolyásolásával tudsz szünetet tartani az orgazmus előrejelzési szakaszában.
 
Nő: A testi közelség növeli az együttlét intimitását, mélyebb érzések megélését, amely támogatja a női orgazmus intenzitását.
 

3. A kereszt szexpóz

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
Igen, ez első ránézésre elég idétlennek néz ki, azonban az előítéletek elengedését követően beláthatjuk, hogy a szexpóz által lehetővé tett mozgásirányok újfajta stimulálást jelentenek mindkét fél számára, így jó alapot jelenthet az intenzív orgazmus átéléséhez. A tapasztalatok szerint ez a szexpóz az ejakuláció késleltetésében kiemelkedően hatásos.
 
Feküdjön partnered a hátára, és emelje fel egyik lábát. Te a felemelt láb irányából megközelítve merőlegesen bújj be a nő lábai között úgy, hogy a pénisz a medencéhez simuljon. Behatolás követően a nő engedje a testedre a felemelt lábát, és fejtsen ki enyhe szorítást. Ebben a szexpózban is a férfi mozog, amely mozgás nagyon változatos lehet: előre-hátra, fel-le, jobbra-balra, körbe.
 
A szexpóz kivitelezése nehézséget jelenthet azon férfiak számára, akik kisebb méreti adottságokkal rendelkeznek. A Largo KingSize Növelő és Vastagító Krém tartós használatával bizonyítottan méretnövekedés érhető el, így leomlanak az előtted álló akadályok. A piacon található leghatásosabb és legnépszerűbb pénisznövelő krém.
 
Férfi: Ez a szexpóz is apró mozdulatokat tesz lehetővé, ezért könnyen elkerülheted a pénisz hüvely általi túlzott stimulálását. A mozdulatokat a férfi fejti ki, így könnyen kontroll alatt tarthatod a péniszt érő stimuláció mértékét, bármikor tarthatsz szünetet a korai magömlés elkerülése érdekében.
 
Nő: A kereszt szexpóz közben a pénisz a hüvely nehezen elérhető, azonban rendkívül érzékeny területeit tudja elérni, ezzel növeli a nő izgalmát, támogatja az intenzív orgazmus elérését.
 
 

4. A módosított kutyapóz

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
A méltán nagy népszerűségnek örvendő kutyapóz módosított verziója csökkenti a korai magömlés esélyét, növeli az az együttlét intimitását, és fokozza az orgazmus élményét, az ejakuláció intezitását.
 
Ebben a pózban ismét az intimitásé a főszerep, az érintkező bőrfelületek nagysága a közelség élményét biztosítja a nő számára. A kiindulási pont legyen a hagyományos kutyapóz, amelyben a férfi a tenyerén és a térdén támaszkodva nő mögé helyezkedik. A behatolást megelőzően a nő a testének előre való eltolásával a közepes terpeszt megőrizve ereszkedjen hasra úgy, hogy kényelmesen feküdjön. A nő elhelyezkedését követően a férfi a nő lábai között elhelyezkedő térdein és a nő vállai mellett lévő kezein támaszkodva péniszével behatol a hüvelybe, és finoman – magát tartva – felülről hozzásimul partneréhez.
 
Valahogy így:
 
kutya szexpózHa a partnered kinyújtja a lábait, még kényelmesebben tud elhelyezkedni.
 
Ebben a pózban a férfi hajtja végre a közösülő mozdulatokat, és közben szájával tudja kényeztetni a nő felső erogén zónáit (nyak, fül, hát). Az együttlét során maradj az apró mozdulatoknál, csökkentve a pénisz hüvelyből való kicsúszásának és a korai ejakuláció bekövetkezésének esélyét.
 
A szexpóz kiegészítéseként élvezd az Eros Extended Love Top Level 3 Késleltető Spray korai magömlés elleni fantasztikus hatását, amely az érzékelés megtartása mellett segít elnyujtani az orgazmust, és kielégítőbb szexuális életet elérni.
 
Ha változatosságra vágytok, módosíthatjátok ezt pózt tovább: nő lábai a férfi lábai közé kerülnek, ezzel szűkítő hatást fejt ki a hüvelyen belül, vagy akár fel is térdelhetsz úgy folytatva az aktust.
 
Férfi: Ez a szexpóz a hüvely nehéz megközelítése miatt szintén apró mozgásokat tesz lehetővé, ezzel nyújtja el a hálószobában töltött időt. Ezen túl ezen szexpóz alkalmazása során is a férfi tartja kezében az irányítást, így tudja korlátozni a péniszt ért stimuláció mértékét, bármikor képes szünetet tartani az orgazmus elkerülése érdekében.
 
 
Nő: A kanál szexpóz esetében leírtakhoz hasonlóan a nő ebben a pózban szintén kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nem kell aktívan mozognia, koncentrálnia, így átadhatja magát a gyönyörnek. Ezen szexpóz további előnye, hogy a hímvessző a hüvely belső falát stimulálja, ahol a már említett G-pont is található. A G-pont stimulálása extra gyönyörhöz juttatja a nőt, és intenzív orgazmus bekövetkezéséhez vezet.
 
Ez a legjobb szexpóz, hogy a nő elérje a csúcsot, ezért a nők kedvencévé vált. Neked is nehézséget fog jelenteni ez a szexpóz, ha nem rendelkezel a behatoláshoz szükséges mérettel.
 

5. „Ülj a székbe!”

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
Válj egy kényelmes kanapévá vagy székké, amelyre a partnered egyszerűen csak ráül! Sokat segíthet a szexpóz élvezetes megvalósításában, ha találtok „karfákat”, mint kiegészítő támogatást. Ahogy a képen is látszik, ez a szexpóz tényleg csak ennyi: az ágy szélén kényelmesen elhelyezkedett férfi ölébe ül háttal a nő, és így történik meg a behatolás. A szexpóz kivitelezése során a főszerep a nőé, ő fog fel-le irányú mozgást végezni, illetve ügyes csípőmozgás esetén ebben a pózban is megvalósítható a körözés. Éppen ezért nagyon fontos a partnerek közötti összhang, hiszen az orgazmus közeledtével a férfi csak jelezni tudja azt a nőnek, ő maga nem képes megszakítani az aktust a korai magömlés elkerülése céljából. A férfi jelzésére a nő szünetet tart, majd az ejakuláció ingerének csillapodását követően folytatja a mozgást.
 
 
Ebben a pózban különösen fontos, hogy a pénisz erősen erektált, vérrel teli állapotban tudjon maradni. Az erekció támogatására a piacon elérhető leghatásosabb készítményt ajánljuk, ez a Rider Erekció Kapszula. Webáruházunkban az eredeti Rider Kapszula vásárolható meg, amelyre a forgalmazó 12 hónap garanciát vállal. A piacon több helyen hamisítványok találhatók, amelyek hosszú távon károsan hathatnak a nemi szervek működésére. A nálunk található Eredeti Rider Kapszula teljes biztonsággal alkalmazható, orvosok és gyógyszerészek bevonásával készített étrendkiegészítő.
rider potencianövelő
 
Általánosságban elmondható, hogy azok a szexpózok támogatják a korai magömlés elkerülését, amelyekben a férfi az alsó helyet foglalva átadja az irányítást a nő részére. Ennek oka abban rejlik, hogy a férfi irányítása alatti szexpózokban a férfi ösztönösen olyan mozgást fog kifejteni, amely rá maximálisan stimulálólag hat, ezzel gyorsítva az orgazmus bekövetkezését. Ezzel szemben ebben a szexpózban is „nem lesz minden tökéletes”, nem lesz maximális a pénisz stimulálása, így az ejakuláció is később következik be. (Ugyanez történik maszturbáció során is: az egyén saját magára gyakorolt stimuláló hatása lényegesen gyorsabb orgazmus bekövetkezését eredményezi.)
 
A szexpóz lehetőséget nyújt a nő részére, hogy a számára legkedvezőbb irányú, erősségű és intenzitású mozgást végezze, ezzel megfelelő alapot nyújtva egy kielégítő orgazmus eléréshez.
 

6. Az ülő szexpóz

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
Gyakorlatilag a fentivel teljes mértékben megegyezik, csak ebben az esetben a nő a férfival szemben foglal helyet. Itt is fontos az összhang a korai ejakuláció elkerülése érdekében, azonban a lehetséges mozgások tárháza szinte végtelen. Az előzőhöz képest sokkal intimebb együttlét történik, hiszen fokozza az érzelmeket egymás tekintetében megjelenő gyönyör figyelése, az egymás fülébe súgott szavak, és a forró csókok.
 

7. Lovagló szexpóz

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
Feküdj hanyatt az ágyon, és helyezz a fejed alá párnát. Hagyd, hogy a partnered rád üljön, irányítsa a behatolást. A behatolást követően a nő akár egyenes háttal, akár a férfi mellkasára ereszkedve végez ritmikus mozgást, amely történhet fel-le, előre-hátra, vagy akár körkörösen is. Ez a szexpóz szintén a nő irányítását igényli, ezért szintén fontos az összhang, a férfi orgazmus előtti rekacióinak felismerése, és a felek közötti kommunikáció. Jelezd partnerednek, ha közeledik az orgazmus, és kérd meg, hogy tartson szünetet. Az ejakuláció ingerének megszünésével az aktus folytatható.
 
Ha az aktus előtt használod a Pjur Med Pro-long Korai Magömlés Elleni Késleltető Szérumot, akkor nem kell aggódnod az ejakuláció korai bekövetkezése miatt. Ez a késleltető spray a pénisz köré képzett dezenzitizáló rétegnek köszönhetően csökkenti a pénisz érzékenységet, azonban nem eredményez zsibbadó hatást.
 
 
 
Legyen a nő finom és figyelmes, hogy elkerüljétek a váratlan magömlést. Talán most azt gondolod, hogy a nő fent eléggé tüzes és forró helyzetben lesz, ezért a vágy miatt mélyen fogsz behatolni - és ez igaz is. De amikor a nő előrehajol, a pénisz penetrációja lényegesen sekélyebb lesz; a löketek kevésbé lesznek intenzívek, és magabiztos nyugalommal csókolhatja a férfit.
 
Ezért az a szexpóz is ajánlott korai magömlés ellen.
 

8. A Stand és a Carry szexpóz

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
A legfontosabb előnye ennek a szexpozíciónak az, hogy lehetővé teszi a férfiak számára a koncentráció minimális megosztását. Ebben a pózban a férfinak arra is figyelnie kell, hogy álljon, a partnerét tartsa, és közben örömet is tudjon nyújtani. A figyelemnek ez a megosztása támogatólag hat a korai magömlés elkerülésére. Az más kérdés, hogy hosszú távon sem a férfi, sem a nő számára nem kényelmes.
 
Ebben a pózban is nagyon fontos, hogy a pénisz folyamatosan erektált, vérrel teli állapotban tudjon maradni. A folyamatos kőkemény erekció támogatása céljából a PENIS XXL Erekció és Vastagító Krémet ajánljuk, amelyet a péniszbe masszírozva helyi hatást fejt ki a péniszben található erek befogadóképességének növelése, és a vér izmokba áramlásának támogatása útján.
 

9. A misszionárius szexpóz

 
szexpóz korai magömlés ellen
 
Minden szexuális együttlét alfája és omegája a misszionárius szexpóz, méltán az egyik legkedveltebb formája a szexnek, ugyanis itt megvalósulhat minden, amire férfinak és szüksége van. Korai ejakuláció szempontjából Előnye a férfi irányításában található, ebben a pózban szabályozhatja a közösülés sebességét és megszakíthatja az aktust, ha érzi, hogy közeledik az orgazmus. Ebben a pózban a szünet tartása a legkevésbé sem kellemetlen, hiszen akár egy forró csókkal is leplezhetjük a megszakítás valódi okát, amelynek partnerünk bizonyára még örülni is fog.  A misszionárius póznak is több módosított verziója ismert már – nyújtott lábakkal, felhúzott lábakkal, egyik láb felhúzva, nyakba rakott lábak -, ezekkel érdemes kísérletezni, hogy Nektek melyik tetszik a legjobban.
 
A forró hangulatot biztosítsd Rush Aroma elpárologtatásával. A szobában szabadon engedve ezeket a misztikus illatokat férfiakra és nőkre egyaránt izomlazító és vágyfokozó hatást fejt ki. Afrodiziákum egyenes Hollandiából!

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés elleni krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.