kesleltetes.huHíreink7 mód arra, hogy tovább bírd az ágyban

7 mód arra, hogy tovább bírd az ágyban

7 mód arra, hogy tovább bírd az ágyban Dr. Walsch kutató szerint ezekben a módszerekben kell a korai magömlés megoldását keresni. Ezen módszerek nem csak megakadályozzák, hogy a korai magömlés hamar kiutasítson az ágyból, hanem izgalmasabb szexhez és intenzívebb orgazmushoz is vezetnek.

Próbáltad már, hogy a focira gondolsz a vég közeledtével, vagy újrajátszottad fejben az utolsó póker party főjátszámáját, de egyesek talán még a kedvenc szendvicsük készítésének lépeseit is vízionalizálták már, de minden teljesen hiába. Minél jobban próbálsz hosszabb ideig teljesíteni az ágyban, minél jobban próbálod visszafogni a magömlést, annál gyorsabban végzel, és ezzel nem vagy egyedül. A férfiak többsége megtapasztalja ezt az érzést, azonban sokan kénytelenek vele rendszeresen együttélni.
 
Korai magömlés kezelése
 
"A korai magömlés egy olyan probléma, amely szinte minden férfit érint életében legalább egyszer" - mondja Thomas J. Walsh, a Washingtoni Egyetem szakembere. Aki gyakrabban él nemi életet, az természetesen gyakrabban is esik a korai magömlés áldozatává, míg az elhanyagoltabb férfiak ritkábban.
 
 
Dr. Walsh szerint elsősorban két módszer létezik arra, hogy hosszabb ideig bírjuk a tempót az ágyban: fizikai és pszichológiai kezelés. Míg a fizikai kezelés a szex során átélt érzeteket, az intim területeket ért stimuláció agyi feldolgozását célozza meg, a korai magömlés pszichológiai kezelése az élet bármely területét érintő aggodalommal, stresszel vagy más mentális tényezőkkel foglalkozik, amelyek negatív irányba befolyásolják a szexuális teljesítményt.
 
Korai magömlés kezelése
 
Nem szabad elfelejteni, hogy az időtartam nem a legfontosabb része a kielégítő szexuális élet képletének, azonban elegendő idő nélkül sajnos nem sok esélye van egy férfinak megmutatni tehetségét, ezért törekednünk kell arra, hogy a magömlés a lehető legkésőbb következzen be.
 
Hölgyeké az elsőbbség!
Kövesd csatornánkat a YouTube-on!
 
Dr. Walsh és munkatársai megalkották a korai magömlés kezelésére szerintük leginkább alkalmas módszerek listáját. Mielőtt azonban élesben próbálnád ki ezeket szex közben, mindenképp javasolt egyedül kísérletezni.

Secura Long Time Késleltető Óvszer  Secura Long Time Késleltető Óvszer

1. Biofeedback

biofeedback egy alternatív gyógymód. Olyan módszereket jelent, amelyek az ember élettani működésének tudatosítására irányulnak – sok esetben kiegészítve olyan készülékek adatival, amik információt szolgáltatnak ezeknek az élettani rendszereknek a működéséről – az akaratlagos befolyásolás képességének megszerzése céljával. Megnyugtató érzés, ha tudjuk, hogy önmagunkon segíthetünk olyan problémák esetén, mint a korai magömlés vagy a merevedés elérése. Erre ad lehetőséget a biofeedback terápia, amelynek segítségével a páciens megtanulja, hogyan befolyásolja a testét gondolatai erejével.
 
Ezt olvastad már?
 
Általánosságban a biofeedback terápiát követően a férfi képes szabályozni a saját neurofiziológiáját, vagyis képes azt befolyásolni, ahogy a teste reagál a fizikai érzékelésre - magyarázza Dr. Walsh.

Sokféle biofeedback terápia létezik, a korai magömlés elkerülése érdekében az a legjobb terápiás módszer, ha a férfi önkielégítés során eljuttatja magát az orgazmus kapujáig, azonban az elkerülhetőségi szakaszban leállítja a stimulálást egészen addig, ameddig vissza nem nyeri a kontrollt az orgazmus felett. Ezt a köznyelvben megszakításos módszernek is nevezzük. Ez a technika segít az agyad és a tested tanításában, hogy jobban irányíthasd a tested intenzív izgalomra adott válaszát.
 
Korai magömlés megszüntetése
 
Azt javasoljuk, hogy minden orgazmus előtt szakítsd meg a folyamatot 5-6 alkalommal, azonban ezt követően hagyd, hogy bekövetkezzen a magömlés. Ha túl sokszor szakítod meg magas izgalmi szinten a magömlés bekövetkezését, akkor az agyad könnyen hozzászokik ehhez az extrém magas izgalmi szinthez, ami hosszútávon merevedési zavar kialakulásához vezethet.
 
 
Ne felejtsd el, hogy minden szexuális aktus során, történjen az egyedül, vagy a partnereddel, a nemi szerveknek sok nedvességre van szüksége. Különösen fontos ez az önkielégítés során, amikor a női nemi váladék sem nedvesít. Használj minden önkielégítés és szex során síkosító készítményt a hámlás és a hámréteg sérüléseinek elkerülése érdekében.
 

2. A Squeeze technika

Squeeze technika helyes alkalmazásával korábbi cikkünkben már részletesen foglalkoztunk, amelyet megtalálsz a Korai Magömlés Tudástárban. Ebben a cikkben bemutattuk ennek a korai magömlés elleni technikának a legnagyobb előnyeit, a technikai alkalmazásának lépéseit, és azt is, mire figyelj a gyakorlás során. A technika lényege, hogy amikor érzed a magömlés közeledését, szorítsd meg közvetlenül a pénisz makkja alatti pontot, ezzel képessé válhatsz megállítani a forró vágy miatt hirtelen fellépő ejakulációs reflexet.

 

Korai magömlés kezelés


Ez is egyfajta biofeedback technika, hasonlóan az előzőhöz.

 

Longtime Lover Késleltető Spray Longtime Lover Késleltető Spray

 

3. Hölgyeké az elsőbbség

A harmadik tanács inkább egy bűvész trükkre hasonlít, mint valódi megoldást kínáló technikára: Törekedj arra, hogy a nő hamarabb élje át az orgazmust. Még az aktus megkezdése előtt, az előjáték során úgy stimuláld a nő testét, hogy orgazmust élhessen át. Ha a nő hamarabb élvezi az orgazmus örömeit, biztosan nem lesz elégedett, ha nem is bírod sokáig.
 
korai magömlés
 
Tipp: Ne csak magadra figyelj!
 
 
 
A legtöbb kapcsolatban az jelent problémát, ha a férfi a korai magömlés miatt még azelőtt befejezi a szeretkezést, mielőtt a nő is orgazmust élhetne át. (Ezért szakít minden 4. nő a korai magömlés miatt). Ha azonban a partnered gyönyörére koncentrálsz, minden tudásod beveted, hogy a száddal, az ujjaiddal, vagy valamilyen játékszerrel a fellegekbe repítsd, akkor a tényleges aktus megkezdése késik időben. Így a rövid szex is hosszabbnak fog tűnni a nő szemében. Próbáld csak ki!
 

4. Korai magömlés ellen kifejlesztett késleltető krém vagy késleltető spray

Dr. Walsch és csapata az egyik legjobb megoldásnak a helyileg ható spray-ket és krémeket tartja, amelyeket a péniszen alkalmazva késleltethetjük a magömlés bekövetkezését. Egyes készítmények érzéstelenítő hatást fejtenek ki, azonban a modern technológiának köszönhetően több olyan késleltető is beszerezhető, amely nem fosztja meg használóját a szex nyújtotta örömöktől, hanem az idegvégződések működését lassítva akadályozza az agy ingerek általi hirtelen elárasztását. Így a magömlés is később fog bekövetkezni Te és partnered legnagyobb örömére.
 
korai magömlés elkerülése boldogsághoz vezet
 
A legújabb késleltető szerek növényi alapanyagokból készülnek, hogy a lehető legkíméletesebb módon kezeljék a pénisz legérzékenyebb részeit is.
 
 
Dr. Walsch hozzátette, "Ha megfelelően használják ezeket a késleltető készítményeket, könnyen beállítható az az egyénre szabott megfelelő mennyiség, amely mellett a férfi nem veszít az élvezetből".

A szakértő azonban arra is figyelmeztet, hogy a túl nagy mennyiségben használt késleltető az érzés teljes hiányához, és emiatt a merevedés elvesztéséhez vezethet. Ezért fontos kitapasztalni az egyénre szabott, ideális mennyiséget.
 
Ezt olvastad már?
 

5. Óvszer-kontroll

A legtöbb óvszergyártó rendkívül vastag gumit készít, ami felfogja a péniszt érő stimuláció jelentős részét. A vastagabb óvszerekben kisebb ingerlés éri a péniszt, ezért ezek már önmagukban is segíthetik a korai magömlés elkerülését.
 
óvszer
 
Ezeken kívül ma már léteznek olyan óvszerek, amelyeknek belső fala korai magömlés elleni, alacsony koncentrációjú késleltető anyagokkal van bevonva. Ezek a hatóanyagok az óvszer felhúzását követően kezdik el kifejteni hatásukat. A késleltető óvszer külső felülete egyszerű síkosítóval van bevonva, amely megkönnyíti a behatolást, azonban a nő orgazmusra való képességét nem befolyásolja.

 
 

6. Gyógyszer a korai magömlés ellen

Sok férfi dob be egy pirulát nem csak azért mert szüksége van rá a merevedés eléréshez, hanem mert a növényi potencianövelő kapszula hatására soha nem érzett merevedés érhető el, amely új és intenzív élményhez juttatja őt és partnerét. Ma már arra is találunk gyógyszereket, hogy tovább bírjuk az ágyban, bár ezek többsége csak orvosi rendelvényre és csak gyógyszertárban kapható, mondja Dr. Walsh. A legtöbb ilyen gyógyszer problémája, hogy nagyon sok, nem kívánt mellékhatást okozhat, mint például magas vérnyomás, homályos látás, szédülés, a szem vérzése. Éppen ezért ilyen gyógyszerek szedése csak nagyon indokolt esetben engedélyezhető, amikor a korai magömlés problémája komolyan befolyásolja a páciens életét, mondja Dr. Walsh. 
 
korai magömlés gyógyszer
 
 
Fontos, hogy amennyiben mégis ilyen gyógyszer használatára esik a választásod, azt csak hiteles forrásból szerezd be. Keresd fel ennek érdekében orvosod, akivel őszintén beszélhetsz a problémáról. Az ő rendelvénye alapján válthatod ki a megfelelő gyógyszer készítményt a helyi gyógyszertárban. A fórumokon és az internetről vásárolt gyógyszerek (és nem étrendkiegészítők) hatóanyag tartalma nem ismert, engedéllyel nem rendelkezik, olyan anyagokat tartalmazhatnak, amelyek óriási károkat okozhatnak az szervezetedben.
 
Az étrend kiegészítő kapszulák helyzete egészen más, hatósági engedélyezést követően kerülhetnek csak forgalomba, ezért azok hatóanyag tartalma nem fog károkat okozni a szervezeted működésében. Jellemzően ezen készítmények kisebb mennyiségű vagy növényi hatóanyagokat tartalmaznak, ezért lényegesen biztonságosabbak.
 

7. Kérj tanácsot szakértőtől

Ha úgy érzed, hogy hiába próbáltál ki mindent, nem lett kielégítőbb a teljesítményed, akkor itt az ideje, hogy megbeszéld a problémát egy szexuális diszfunkcióval foglalkozó szakemberrel vagy orvossal.

"Sok olyan kezelés és technika létezik, amelyek helyesen csak szakember segítségével alkalmazhatók. Ilyenek lehetnek a fentebb már említett biofeedback technikák is, amelyek helyes alkalmazását is meg tudja mutatni Neked a szakértő, de a gyógyszeres kezelésben is személyre szabott javaslatot kaphatsz, ha orvost keresel fel.
 
korai magömlés gond
 
Abban, hogy milyen szakértőt keress fel a problémával, a probléma ismeretében a kezelőorvosod vagy urológus tud tanácsot adni. Amennyiben a pszichológiai oldalról szeretnéd megközelíteni a korai magömlést, úgy pszichológus vagy szexuál terapauta segítségét is kérheted, akik személyre szabott terápiát fognak tervezni számodra.
 
Késleltetés.hu

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.