kesleltetes.huHíreink2 szuper technika a korai magömlés ellen

2 szuper technika a korai magömlés ellen

2 szuper technika a korai magömlés ellen Ezzel a két módszerrel Te is nagyszerű eredményeket érhetsz el a hálószobában - részletes leírások..

A tudományban többszörösön bizonyított, és szakértők között kétségek nélkül elismert tény a férfi intim torna eredményessége. Hatásos korai magömlés ellenpotencia nehézségek kezelésében, és számos férfi betegség elkerülése szempontjából. Éppen ezért a férfi-intimtorna számodra is nagyon fontos lehet, hiszen a férfiszervek egészsége és a kielégítő szexuális élet függhet a férfiak intim izomzatának karbantartásától. Ismerd meg tehát a PC-izmot, és használd ki edzésének előnyeit!
 
 
 

Az intimtorna hatásai a korai magömlés és a férfi egészség tekintetében

A férfi intimtorna egyfelől a kismedencei szervek, így a prosztata, a húgyhólyag, a herék, a pénisz és a végbél egészségét is egyszerre szolgálja, mely szerveknek a torna hatására javul a vérkeringése, ezáltal pedig az oxigén- és tápanyagellátása. Másfelől a meglévő here-visszértágulatot, illetve aranyeret is hatékonyan kezeli, továbbá a férfi intim izmait, vizelettartási képességét és végbélzáróizmát, valamint szexuális funkcióit is edzésben tartja, aminek köszönhetően szexuális téren is látványos fejlődés tapasztalható, korai magömlés is hatékonyan kezelhető.
 

A férfiak általános vitalitásának javítása, a szexuális állóképesség fokozása érdekében javasolt Férfi Vitalitás Kapszulák rendszeres szedése, amelyek helyreállítják a megborult hormonszinteket, fokozzák a szexéhséget, csökkentik a fáradtságot, és ellenállóbbá tesznek a stresszel szemben.

     Hot Férfierő és Vitalitás Kapszula

 

   Maca 750 Potencianövelő és Viatlitás Kapszula

 

A intim izmok edzésétől erősebb és könnyebben koordinálható lesz a férfi gátizom, emelkedik a pénisz merevedési szöge, a fokozódik a pénisz merevedési képessége és a magömlés akaratlagos késleltetésének képessége is jelentősen javul. A gyakorlatok végzése stimulálja a férfi hormonok termelődését, így a libidó is fokozódhat. És ha ez még nem lenne elég, az ejakuláció során az ondó sugara erősebbé válhat, sőt, akár a spermiumszám is növekedhet.
 
A sikeres szexuális kapcsolat szerves része a boldog párkapcsolatnak! Őrizd meg vitalitásod!
 
 
Szóval most már teljesen egyértelmű Neked is: csak előnyökkel jár a PC izom erősítése minden férfi számára.
 
A korai magömlés megszüntetése érdekében fontos, hogy a lenti gyakorlatokat rendszeresen, mindennap végezd. Az az optimális, ha napi kétszer, reggel és este is 10-15 percet szánsz edzésre.
 

A PC Izom

A gyakorlatok végzéséhez fontos előbb megismerni, pontosabban felismerni az intim izmaid helyét, érzékenységét, viselkedését. Bevált trükk az intim tornát gyakorló férfiak körében, hogy vizeletürítés közben megállítják a vizelet sugarát, visszatartják a viezlést, egy kis szünetet tartanak. Ha ez sikerül, akkor jó úton haladsz. Épp az az izom lép működésbe a vizelés megállításakor, melynek kulcsszerepe van a tornában, és a korai magömlés elleni harcban. Ezt nevezzük PC izomnak.
 
Egy másik módszer is van arra, hogy megtaláld a PC izmod, ezt a Korai Magömlés Tudástárban elhelyezett "Orgazmus magömlés nélkül? Mutatjuk!" című cikkünkben már részletesen kifejtettük. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között húzódó izomzat. Törekedj arra, hogy megfeszítsd a péniszed, eközben pedig tedd az ujjaid a herezacskó és az ánusz közötti területre. Az az izom, amely a pénisz megfeszítésével szint meg fog feszülni, az lesz a PC izom.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
Ezt az izmost kell edzened a szexuális állóképességed, és a magömlés feletti kontroll növelése érdekében. A magömlés feletti kontrollt erősíti a Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció olaj, amelynek használatával jelentősen javítható a szexuális teljesítmény, jótákonyan hat az erekció fokozására és amagömlés feletti kontroll visszaszerzésére. Figyelem: Extra Erős! Alkalmanként kis mennyiségben használandó!
 
 
Most, hogy már mindent tudunk, kezdhetjük a gyakorlást! Lássuk a két leghatásosabb gyakorlatot.
 
 

A két gyakorlat: viszlát korai magömlés! 

1. gyakorlat: 
A PC izmot akár álló, de a kényelmi szempontokat is szem előtt tartva inkább fekvő helyzetben meg kell feszíteni, majd elernyeszteni.
 
10 mp feszít - 5 mp elernyeszt - 10 mp feszít - 5 ml elernyeszt
 
Ebből három sorozatot végezz kezdetben, majd gyakorlással ezt a számot tornázhatod feljebb. Minden gyakorlást úgy fejezz be, hogy teljes erővel megfeszíted, amit minél tovább kell tartani. Ezt a momentumot (teljes összehúzás) is háromszor kell megismételni.
 
A PC izmok edzésének hatása tartós, és látványos eredményt hosszú időn át tartó gyakorlással hoz. A PC izom edzésétől várható siker eléréséig korai magömlés elleni késleltető sprayk segítségével is átveheted irányítást a magömlés felett. A vásárlóink értékelése szerint a piacon fellelhető legjobb késleltető sprayk a Pjur@ termékcsalád tagjai.
 
 
2. gyakorlat: 
Hanyatt fekvő helyzetben a két kezed helyezd a farizmok alá, majd ezután feszítsd meg a farizmokat, a záróizmot, és a pénisz körüli izmozatot egszerre. Megfeszíted, majd ellazítod. Kis szünet után ismételd meg ezt, a teljes medencei izomzatot érintő gyakorlatot. Kellő gyakorlás után próbáld az egyez izmokat különválasztani, és külön-külön megfeszíteni azokat. A cél annak elérése, hogy képes légy csak a pénisz izmainak megfeszítésére, mintha csak a pénisz izmainak használatával tartanád vissza a vizelést. Ekkor azonban már a farizom maradjon mozdulatlan. Ha sikerült eddig eljutnod, a gyakorlás során már csak ezutóbbi a feszítő-ellazító izommunkát végezd, naponta kétszer 3-5. gyakorlatot.
 
Ezek a gyakorlatok nagyszerű eredményt tudnak produkálni, azonban a haladás első jelei csak több hetes gyakorlás után mutatkoznak meg. Az kívánt eredmény eléréséig javasolt valamilyen késleltető hatású készítmény, késleltető krémkésleltető spray alkalmazása a korai magömlés ellen.
 

 

 
 
Nem ajánlott a gyakorlatok végzése az intim területet érintő rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén, illetve az nemi területet érintő műtét után hat hétig.
 

Az általános vitalitás

Az oldalunkon nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szexuális zavarok megszüntetése során kiemelkedő jelentősége az általános jó egészségi állapot fenntartásában, ezért ajánlott rendszeresen sportolni, pihenéssel és kikapcsolódással oldani a hétköznapokat átszövő stresszt. Nagyon fontos szerepe van a párkapcsolatnak, sokat segíthet, ha a pároddal őszintén tudsz beszélni a problémádról, aki támogatni fogja a korai magömlés leküzdésére tett törekvéseidet, segít a gyakorlatok végzésében, bíztat, és partner a magömlés késleltetésében támogató készítmények alkalmazásában.
 
A szexuális együttlétek során használt síkosítót lecserélhetitek akár kifejezetten magömlés késleltető síkosítóra, amely a nő orgazmus képességét nem befolyásolja, azonban - még ha a késleltető sprayk-hez képest nem is annyira intenzíven - segíti a férfit a magömlés feletti kontroll kézben tartásában. Az Eros Extended Love Top Level 3 Síkosító Alapú Késleltető Krém népszerűségét a késleltető hatóanyagait hordozó kiváló síkosító is növeli, ugyanis a hatóanyagok felszívódását követően ez a extra jó minőségű síkosító a bőrfelszínen maradva biztosítja a könnyed, fájdalommentes behatolást. Próbáljátok ki partnereddel!
  
 
Jó gyakorlást kívánunk!
 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



A KORAI MAGÖMLÉSRŐL


Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) akkor beszélhetünk, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ondó kilövelésének idejét, esetenként annyira nem tudja irányítani, hogy a kilövelés akaratlanul is bekövetkezik. Szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során nem képes addig késleltetni a sperma lüktető távozását, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.


A férfiak átlagos - megállás nélkül - kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait.

 

Egyes kutatások arra hívják fel a figyelmet, hogy a gyakori és gyors ejakuláció, valamint a gyenge minőségű ondó között összefüggés lehet, a sperma termelődéséhez és a spermiumok kifejlődéséhez szükséges idő rövidsége okán.

 

Az oldalunkon minden segítséget megkapsz, amivel hatékony lehetsz a korai magömlés ellen.

A leggyakoribb zavar

A korai magömlés előfordulás


Egy friss felmérés szerint több, mint minden ötödik férfi számol be rendszeres idő előtti magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A szexuális zavarral küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

 

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

 

Nők körében végzett felmérés eredményei szerint az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a túl hamar bekövetkező magömlés figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi, tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 
 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSZÍTMÉNYEKRŐL


ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYEK a korai magömlés ellen

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Az ő sikerük, a mi garanciánk! A tapasztalatok szerint a kifejezetten korai magömlés ellen használandó krémekspraykóvszerek
és síkosítók használatával érhetjük el a lagnagyobb sikereket. Ezek a magömlés késleltető készítmények azt nyújtják, amire a férfiak vágynak: megakadályozzák, hogy a sperma idő előtt és a férfi akarata ellenére kilöveljen, a magömlés túl korán következzen be. Az aktust követően több készítmény is segíti a magömlés utáni regenerációt. Hosszú éjszakák, majd gyors regeneráció. A tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs, biztonsággal alkalmazható magömlés késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a férfi ejakuláció elnyújtása mellett a női orgazmus képesség megóvását is szem előtt tartják. Ezek a szerek nem befolyásolják a női nemi szervek stimulálhatóságát, és nem csökkentik a libidót. A termékek megbízható és igazi megoldást nyújtanak minden férfi számára a magömlés késleltetésére.


Ezek mellett további, a teljes párkapcsolati élethez szükséges készítményeket is találsz oldalunkon, például potencianövelő kapszulákpotencianövelő és erekció krémek, ízesített és forrósító síkosítókóvszerek, vágyfokozók
péniszgyűrűk, pénisznövelők, és sperma mennyiség fokozók


A termékek forgalomba hozatala egy rendkívül szigorú feltétel-rendszer alapján történik, rendkívül sokféle teszten és vizsgálaton kell hatásos eredményeket produkálni egy szernek az engedélyezéshez. Ezek a vizsgálatok garanatálják, hogy a csak biztonságos készítmények 
kerülhessenek forgalomba. 


Ezen az oldalon kizárólag bevizsgált, tesztelt, és nemzetközileg is méltán elismert, minőségi termékekkel szolgáljuk vásárlóinkat, ugyanis legfőbb célunk, hogy valód megoldást nyújtsunk problémáikra.


Készítményeinkkel a magömlés sikeresen késleltethető. A magömlés késleltető készítmények használata során a leírásnak megfelelő eljárás szükséges az eredemények eléréséhez.


Mi bízunk termékeink minőségében, ezért is vállalunk 100% visszavásárlási garanciát minden magömlés késleltető termékre. 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.